-
αυτό το 'μεσα μεσα μεσα' στο τέλος κάτι μου θυμίζει...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:whistlink:Δεν ημουν εγω...το ανηψάκι μου το έγραψε...ε?!..φανταστικέ ηλεκτρολόγε?. ...Θα κάνεις λίγο τζιιιιιιιιζζζζ....να δω πως είσαι με αφάνα?!!!!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρο , από το βιντεάκι που τράβηξες βγήκε τίποτα ??
Οταν μπορέσεις ρίξε μια ματιά για να μπορέσω να βάλω τους χρόνους στο Gtech να βγάλω μια άκρη ..Εδώ είσαι Βασίλη: http://media.putfile.com/HF--Megara-Circuit
περίπου 1.5 γύρος με Lancia HF στο Μέγαρο ~18.5ΜΒ
(σόρι για το κούνημα, το... πράμα πάει ΠΟΛΥ γρήγορα)
Αυτός ο γύρος σύμφωνα με το video και το Gtech ήταν λίγο κάτω από το 1¨15 και ο επόμενος ήταν ακόμα γρηγορότερος περίπου στο 1¨14 .1
Οι επόμενοι ήταν αργότεροι λόγω κίνησης / λαθών κλπ.Το Gtech έδειχνε σταθερά πάνω από 1.1g (έως και 1.2 στιγμιαία) σε όλες τις αριστερές ..
στις κλειστές δεξιές όμως δεν πέρασε τα 0.87 (η καστερ .. και ταλαιπωρημένο εμπρός αριστερό λάστιχο)
Στα φρένα άστα ... max 0.8g (αχ αυτά τα υγρά και ο φόβος )Με καλά φρένα και άλλαγμα του ψαλιδιού θα πλησιάσει το 1¨13 πιστεύω
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
[Με καλά φρένα και άλλαγμα του ψαλιδιού θα πλησιάσει το 1¨13 πιστεύωΚαί τί περιμένεις;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[Με καλά φρένα και άλλαγμα του ψαλιδιού θα πλησιάσει το 1¨13 πιστεύω
Καί τί περιμένεις;
Δεν περιμένω ..... χρόνο πρέπει να βρω
-
Βασίλη, φοβερός!!! Με τι λάστιχα;
-
KUMHO V70A 205/50/15 Hard
Eχουν κάνει 3 td ~150 xlm. και άλλα 1000 χλμ στο δρόμο
-
Και γιατί δε με έχεις πάει βόλτα ακόμα;
-
Ελα ντε ??
Την επόμενη να την οδηγήσεις εσύ -
Λοιπόν στο επόμενο TD θα γίνει χαμός.
Πάω στοίχημα ότι ελάχιστοι θα οδηγήσουν το δικό τους αμάξι στην πίστα.
-
-
-
Παρακαλώ, αλλάξτε μου το username μου σε 'Χρονομέτρης'...
...μην κάνετε κάνα αστείο...
-
Α ώστε εσύ ήσουν ε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:whistlink:Δεν ημουν εγω...το ανηψάκι μου το έγραψε...ε?!..φανταστικέ ηλεκτρολόγε?. ...Θα κάνεις λίγο τζιιιιιιιιζζζζ....να δω πως είσαι με αφάνα?!!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ανταλλάζω οδήγηση του miata μου με το hachiroku...Euripides ακούει;
Houston we have a situation here!!!! Euripides, παζαρεψε τον, τον βλεπω ζεστο!!!
Το μιατα και ενα γευμα πες του!!!
Ακούει, αλλά σκέφτομαι τα εξής:
- Δε χωράω στο Μιάτα
- Θα μου χαλάσεις το ρεκόρ πίστας με ΑΕ86 το οποίο κατέχω και είναι.... περίπου τόσο πάνω-κάτω...
- Αυτό Ηλία μου, δεν είναι ζεστός, αυτός ψήνεται στον πυρετό!
- Για να σκάσεις σου θυμίζω πως την οδήγησαν οι : syele, cavallino, Krus, και συνοδήγησαν οι: n_olympios, cavallino, citastak, avel, και μπορεί και άλλοι που δε θυμάμαι.
- Η δικαιολογία πως έψαχνες το αυτοκίνητό σου όταν σε φώναξα δεν είναι αρκετή.
-
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
- Δε χωράω στο Μιάτα
Όλοι οι καλοί χωράνε
- Θα μου χαλάσεις το ρεκόρ πίστας με ΑΕ86 το οποίο κατέχω και είναι.... περίπου τόσο πάνω-κάτω...
Δε θα μετράμε χρόνο
- Αυτό Ηλία μου, δεν είναι ζεστός, αυτός ψήνεται στον πυρετό!
Τι να κάνουμε, έχουμε αδυναμίες!! Το αμάξι αυτό είναι ο κυριότερος λόγος που ξεκίνησα να κάνω μαθήματα ιαπωνικών....
- Για να σκάσεις σου θυμίζω πως την οδήγησαν οι : syele, cavallino, Krus, και συνοδήγησαν οι: n_olympios, cavallino, citastak, avel, και μπορεί και άλλοι που δε θυμάμαι.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΠ
- Η δικαιολογία πως έψαχνες το αυτοκίνητό σου όταν σε φώναξα δεν είναι αρκετή.
ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΠΑΜΕ;;;;
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::