-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'Ναι, αλλά ο Ροιτερ γυρναγε σε 1:13 'Krusenstern, όταν επιβεβαιώθηκε ότι είχαμε παραγγείλει 2 όπελ στο τραπέζι.
Να δουμε σε ποσο θα γυρναει ο ililiaτερ
Με 1:23 θα είμαι πολύ ευχαριστημένος - ίσως και με 1:28.
Ενα που μου εκανε εντυπωση στην Ηλεια. Ειχε ΟΜΙΧΛΗ Σπανια εβλεπες αυτοκινητο να διαθετει και να μην αναβει προβολάκια. Ιδιαιτερα στην μπαροτσαρκα στην Κουρούτα η ομιχλη ειχε καλύψει τα παντα
Ναι, ναι, όπως και αργά το βράδυ στην ανάβαση της Καυκανιάς.
Πλάκα έχει, ένα ένα τα θυμόμαστε.
opterie χώσε άφοβα, είμαστε προετοιμασμένοι από την ώρα που παραγγείλαμε (και για την ώρα χώνουμε κι εμείς, ρώτα τον Amott).
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
opterie χώσε άφοβα, είμαστε προετοιμασμένοι από την ώρα που παραγγείλαμε (και για την ώρα χώνουμε κι εμείς, ρώτα τον Amott).
Χωστε ελευθερα!!!
Ουτε Ferrari να ειχαμε παραγγειλει!!!Ακους εκει 4 μηνες παραδοση!!
-
'Ναι, αλλά ο Ροιτερ γυρναγε σε 1:13 '
Krusenstern, όταν επιβεβαιώθηκε ότι είχαμε παραγγείλει 2 όπελ στο τραπέζι.
Ο nass το είπε Ο Krus απλά επιβεβαίωσε
Αν ηθελε ας εκανε κι αλλιώς - η γουρνοπούλα δεν ειχε σερβιριστεί ακόμαΑλλη φάση:
syele: Μπλα-μπλα 'περί Γερμανίας'
Asimov: Μα τί μου λες τωρα με τους αμπαλους
syele: Καλά, μη με συγχιζεις βραδιατικα, ασε με να φαω τωρα, να κατεβει μια μπουκια κατω (...) -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ακους εκει 4 μηνες παραδοση!!Μόνο; Δεν μπορείς να το τρενάρεις παραπάνω;
(Πέραν της πλάκας, καλορίζικο να 'ναι και καλοτάξιδο όταν έρθει. Εμένα οι εντυπώσεις μου ήταν γενικά θετικές από το OPC)
-
-
Otan leipei k o Koukos, anadiknietai to stariliki tou Steliou
-
Υπάρχει και η άποψη ότι ο Στέλιος χρησιμοποιεί τον Κούκο για κάλυψη... Με το που κάθισε στο τραπέζι, πριν την πρώτη μπουκιά: 'Όχι, γμτ, δεν γίνεται φαγητό χωρίς τον Κούκο'.
Μετά, τον ξέχασε.
-
Oi tiganites patates leitourgoun san to loto tis lismonias gia ton Stelio ksereis
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Oi tiganites patates leitourgoun san to loto tis lismonias gia ton Stelio ksereisΣτελιο εχει μπει ενας εδω και σε κοροιδευει! Κανε κάτι.. Δεν πρεπει να ταν μαζι στην εκδρομη..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν πρεπει να ταν μαζι στην εκδρομη..Kopika stin proepilogi giati den ekana kala kolpa me tin mpala, oute epaiza raketes
-
Πατάτες τρως; Γιατί αν ναι, καταλάβαμε γιατί σε έκανε ban ο Στέλιος.
Εδιτ
Στέλιοοοοο, πες ρε συ, ευχαριστήθηκες τις πατάτες; Με σκάσανε τα ... μην πω ... γιατί δεν απάντησε ο κύριος Στέλιος και γιατί δεν απάντησε ο κύριος Στέλιος. -
Δεν πρεπει να ταν μαζι στην εκδρομη..
Kopika stin proepilogi giati den ekana kala kolpa me tin mpala, oute epaiza raketes
Αμα δεν πληρουσες τις προδιαγραφες τοτε καλα σου κανανε!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν πρεπει να ταν μαζι στην εκδρομη..
Kopika stin proepilogi giati den ekana kala kolpa me tin mpala, oute epaiza raketes
Αμα δεν πληρουσες τις προδιαγραφες τοτε καλα σου κανανε!!
Ήταν overqualify στα παιχνίδια με μπάλα στη θάλασσα
-
Mas efagan ta prosonta!!
-
:ysterical:Mas efagan ta prosonta!!
Καλα!! Να μην σου παμε κοντρα τωρα!! Οτι πεις αστερα του πολο!!
-
Ts ts ts, ti tropoi, ti leptotis...
-
Υπάρχει και η άποψη ότι ο Στέλιος χρησιμοποιεί τον Κούκο για κάλυψη... Με το που κάθισε στο τραπέζι, πριν την πρώτη μπουκιά: 'Όχι, γμτ, δεν γίνεται φαγητό χωρίς τον Κούκο'.Μετά, τον ξέχασε.
καλά ας τον δω από κοντά και θα του ξηγήσω εγω 'δεν γίνεται φαγητό...'
Αχ ρε!!.....
-
Ts ts ts, ti tropoi, ti leptotis...Σε σοκαρα ε??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αχ ρε!!.....Έεεεερωτας είναι ηηηηη αιτίαααααααα......
-
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.