-
Ηλία, τελικά θα έρθω κι εγώ στην εξόρμηση...
ματαιώθηκε το ταξίδι στο εξωτερικό
αλλά δεν πειράζει μαζί σας θα είναι καλύτερα
Μπορείς να δείς για δωμάτιο; Μονόκλινο, εκτός αν περισσεύει κανένα κοριτσάκι που να θέλει να μοιραστεί δωμάτιο μαζί μου -
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο---------------Στ' Άστρα Krusenstern---------1--------Π-------------YES--------------------πφφφφ (Ναι, είναι οριστικό!) Funis---------------2--------Π-------------YES!!! (δλδ ίσως,μάλλον,99%,αν δεν στραβώσει,ζουζούνια έχει το ξενοδοχείο; κλπ) chrmes--------------1--------Π-------------YES-------------------πφφφφ mpeizanis-----------1--------Π-------------YES------------------ως άνω kouk----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι ΒΑΣΙΛΗΣ--------------2--------Σ-------------Αρκούδι syele --------------1--------Π-------------Αρκούδι charmak66-----------1--------Π-------------Αρκούδι TakisB--------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεε tt------------------4--------Π-------------ως άνω Pai Μei-------------1--------Π-------------Κατσαρίδας, Γαστούνη Asimov -------------1--------Π-------------Αρκούδι Michael-Amott-------;--------Π-------------εντοπιότητα Ililias-------------8--------Π-------------εντοπιότηταααααα kamil --------------1--------Π-------------Αρκούδι nass----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι Μονόκλινα: Asimov, charmak66, Kamil Δίκλινα: Krus+syele, chrmes+mpeizanis, Funis, kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ, nass
Έγινεεεε.
-
super
να'σαι καλά λιάκο μ' -
Αλήθεια, ψάρι θέλεις εσύ την Παρασκευή το βράδυ ή θα κάνεις παρέα του asimov;
Ρωτάω μήπως και δεν τρως τους γείτονές σου (στις καταδύσεις). -
τωρα που το είπες...παίζει κανα καταδυτικό εκεί κάτω, μήπως και φέρω και τα καταδυτοτσιμπράγκαλα μου μαζί
όσο για το ψάρι είμαι μέσα...αρκεί να μην έχουμε συναντηθεί προηγουμένως στην κατάδυση
-
Για οργανωμένα πράγματα, δεν γνωρίζω. Σε κάθε παραλία, πάντως, σκάει μύτη κάθε τόσο και κάνας βατραχάνθρωπος.
Για το ψάρι, οκ. Θα κανονίσουμε να ψαρευτούν πριν φτάσεις, το έλεγα εγώ ότι δεν θα θες να φας τους συντρόφους σου.
-
Ε...οχι και βατραχάνθρωπος...δύτης παρακαλώ και για την ακρίβεια αυτοδυτης
-
Ξέρω τι λέωωωωω.....
Πρέπει να δεις το ύφος τους για να καταλάβεις.
-
α τωρα το έπιασα...καταλαβα ποιους εννοείς
-
Είχε πρόσφατα στα lidl κάτι στολές σε καλή τιμή...
-
με προσβάλεις...στο συγκεκριμένο θέμα δεν παίζουμε...
χώνουμε το χέρι βαθεία μέσα στην τσέπη και πληρώνουμε, έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος εξοπλισμός δεν είναι κατι που παίρνεις κάθε μέρα και το αλλάζεις με την σεζόν...
το παίρνεις για να τον έχεις χρόνια και άν τον συντηρείς καλά...τον έχεις για χρόνια...θα μιλήσω με την σχολή μου εδώ, αν υπάρχει τιποτε καλό στα μέρη σας και θα πράξω αναλόγως...
εκτός να θέλετε να σας κάνω μαθήματα πνιξίματος...
εμμμ...αυτόνομης κατάδυσης ήθελα να πώ... -
Εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή στην προσπάθεια εξαφάνισης της τοπικής θαλάσσιας πανίδας;
-
Κακώς προσεβλήθης, αφού το δήλωσα εξ αρχής: Δεν μιλάω για εσάς, μιλάω για τους βατραχάνθρωπους.
Στα μαθήματα, είμαι μέσα (κι ό,τι μας βρει, μας βρήκε).
-
μάσκα πέδιλα έχεις;
η να φέρω ακόμα ένα ολόκληρο σετ; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Στα μαθήματα, είμαι μέσα (κι ό,τι μας βρει, μας βρήκε).Αστο βρε παιδι μου κι εχεις και 4 ανηλικα!!
Καλυτερα να μασας παρα να βουτας!
-
α δεν το έπιασα το υπονοούμενο φιλενάδα....
αμφισβητείς τις ικανότητες και τα διπλώματα μου
αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ατυχήματος, δεν θα το πρότεινα καν... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Οχι Ρενα μου, δεν αμφισβητω τις ικανοτητες ΣΟΥ. Για τις ικανοτητες καποιου αλλου στο συγκεκριμενο σπορ ομως διατηρω επιφυλαξεις..
(να μαθεις να λες για τα ζουζουνια)
-
Πω πω! Σε λίγο θα πλακώσουν οι αυτοδυτίστι (θα πέσει σύρμα και σε κάνα φόρουμ; ) και θα μας κανονίσουν...
Θα έρθει και ο lkar και ο [αχώνευτός] και θα γίνει πάρτυ!
-
Απ' οτι βλέπω ο Asimov θα ειναι μονος στο ψαρονεφρι
Ελπίζω ο syele να μη μου το κραταει μανιατικο από το μουντιάλ και κανει ban τη μερίδα μου
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οχι Ρενα μου, δεν αμφισβητω τις ικανοτητες ΣΟΥ. Για τις ικανοτητες καποιου αλλου στο συγκεκριμενο σπορ ομως διατηρω επιφυλαξεις..
(να μαθεις να λες για τα ζουζουνια)
αν δεν δοκιμάσει όμως δεν θα μάθουμε ποτέ
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.