-
Νικητής αυτός που θα ξηλώσει 1ος τις μπαριέρες
-
-
-
renault για να αποδωσουν τα μισελεν...
-
Εκανε κανεις καμια δοκιμη? Εγω με 10 γυρους δοκιμων εκανα 1.14.102
-
Δεν ξερω τι φταιει αλλα μου φαινεται πολυ διαφορετικο απο το περσινο ως προς τον τροπο οδηγησης
-
δε μου αρέσει και μένα, φαντάζομαι πως δε ασχοληθώ πολύ με το συγκεκριμένο αγώνα
-
Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα στο περσινο ηταν πιο ευχαριστο.Τωρα εκανα καποιους γυρους αλλα με το ζορι τους εβγαζα μεχρι το τελος χωρις επαφες
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα στο περσινο ηταν πιο ευχαριστο.Τωρα εκανα καποιους γυρους αλλα με το ζορι τους εβγαζα μεχρι το τελος χωρις επαφεςαυτό ακριβώς λέω... όσο σταθερό και να είναι το μονοθέσιο, βρίσκεις πιο εύκολα τις μπαριέρες από ότι πέρσι...!
-
Εχω κανει ενα setup αλλα χρειαζεται κι αλλο κρατημα και δεν ξερω τι αλλο να κανω.Σιγουρα ο χρονος κατεβαινει αρκετα ακομα αλλα θελει δουλεια το setup και να προσεξουμε τις αναπηδησεις που εχει γιατι σε πεταει στις μπαριερες
-
Η ρυθμιση των antiroll bars θα κρινει πολλα στο Monaco.
-
pini αν θελεις μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει με αυτα?
δεκτη καθε γνωμη
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
pini αν θελεις μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει με αυτα?δεκτη καθε γνωμη
Top Secret
-
ΠΕΡΙΜΕΝΩ.......
-
Λοιπον οποιος μου πει θα τον αφησω να με νικησει στο Μονακο, αλλα μονο εκει γιατι μετα δεν θα χαρισω κανενα
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
pini αν θελεις μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει με αυτα?Τιποτα, απλα καθοριζουν την ισορροπια κυριως στην εισοδο και στο μεσο της στροφης. Αν οταν ξεκινας να στριβεις εχει υποστροφη και χανεις το apex μειωσε την μπροστα ή αυξησε την πισω. Αν οταν ξεκινας να στριβεις το πισω μερος εχει ασταθεια κανε το αντιθετο. Συνολικα οσο πιο σκληρα τοσο καλυτερη αποκριση στις αλλαγες διευθυνσης, οσο μαλακοτερα τοσο καλυτερο κρατημα.
Τα ελατηρια καθοριζουν τη συμπεριφορα απο τη μεση της στροφης και κυριως στην εξοδο πχ οταν πατας γκαζι, και ισχυουν τα ιδια με τις antiroll bars. Ομως επειδη το Monaco εχει αποτομες και οχι παρατεταμενες στροφες, το αμαξι δεν καθεται πολλη ωρα στα ελατηρια.
Αυτα παντως απλοικα ειναι, δεν ισχυουν ακριβως ετσι.
-
Οταν λες πιο σκληρα εννοεις μικροτερη τιμη ή μεγαλυτερη?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Οταν λες πιο σκληρα εννοεις μικροτερη τιμη ή μεγαλυτερη?Για σκληρά μεγαλύτερη και μαλακά μικρότερη
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Οταν λες πιο σκληρα εννοεις μικροτερη τιμη ή μεγαλυτερη?Μεγαλυτερη!
-
οκ τωρα θα σας αφησω να με περασετε
F1C Round 7-2005rh-MONACO Δευτέρα 29/5/06