-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δυστυχώς είχαμε την ατυχία να πέσουμε σε αυτην την ιστορική στιγμή για το WRC, όπου έκανε την εμφάνιση του ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ!!Πλεον υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για να γινει και παλι ενδιαφέρον το άθλημα:
- Να αλλάξει ομάδα ο Seb Loeb ωστε να εχει τουλάχιστον μειονεκτημα στο αυτοκινητο και να κλεισει λιγο η ψαλίδα.
- Να αποκτησει εμπειρία ο Sordo.
Ολοι οι άλλοι απέχουν έτη φωτος μακρυα του. Μερικοι σε σταθεροτητα, πολλοι σε ταχυτητα, οι περισσοτεροι και στα δυο.
Κριμα για τον Henning Solberg που κανει πολυ καλές εμφανισεις φετος, και τον Atkinson. Η βαθμολογία τος, αδικει την αξία τους.
πολυ καλα παει και ο Στολ με το πλοιο!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
πολυ καλα παει και ο Στολ με το πλοιο!
Ο STOHL META TO ΠΡΟΣΦΑΤΟ ATYXHMA ΤΟΥ ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΡΥΘΜΟ... ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΙΧΝΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ HENNING. ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 307...
ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ... -
Από τα καλύτερα highlights του αγώνα και εκείνο το θεαματικότατο άλμα του Atkinson, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να τραυματιστεί το ψυγείο του Ιmpreza λίγο μετά την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα...
Πολύ καλή και η προσπάθεια του Galli, ο οποίος με συγκίνησε στη φάση που ομολόγησε - κοπανώντας το τιμόνι του εργαλείου του - ότι πραγματικά δεν ήξερε τι άλλο να κάνει για να πάει πιο γρήγορα... 'I don't know... I really don't know... I don't!! I don't know!!...'
-
Εγω προτεινω να του απαγορευτει του loeb να οδηγαει wrc cars και να του δωσουν ενα felicia η μαλλον οχι ενα favorit σαν εκεινα τα διαολια που τρεχαν 10 χρονια πριν στο ακροπολις.. Μονο ετσι θα τον δουμε να ειναι σε θεση πιο κατω απο την 5αδα..
Απλα ο νεος Ρερλ.
η πως το smooth is fast εγινε super sonic fast is smooth.... -
ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο GIGI.
ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟ GIOVANI ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τρελος αυτός ο Ρωμαίος για αυτό τον αγαπάμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τρελος αυτός ο Ρωμαίος για αυτό τον αγαπάμεκαλά ας ήμουν ο συνοδηγός του να δεις αγάπες που θα του έκανα...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο GIGI.
ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟ GIOVANI ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Θα πήγαινες να δουλέψεις με ένα οδηγό που θα ήξερες από πριν ότι θα είχε τέτοι χαρακτήρα;
Αν αύριο ήσουν team manager σε μία όμάδα θα τον προσλάμβανες να οδηγήσει για την ομάδα σου;Όλα αυτά στα ρωτάω γιατί οδηγοί με χαρακτήρα σαν του Gali ή τον Duval ή παλιότερα σαν του Delecour μπορεί να τράβάνε τις κάμερες πάνω τους λίγα παραπάνω λεπτά για το εκρηκτικό τους χαρακτήρα αλλά στην καριέρα τους νομίζω μόνο κακό κάνουν με τα καραγκιοζιλίκια τους
Για αυτό οδηγοί σαν τον SAINZ σαν τον KANKKUNEΝ παλιότερα σαν τον ROHRL προκαλούν δέος και σεβασμό ακόμα και τώρα.
Γιατί πρωτίστως δεν ήταν καραγκιόζηδες!Όσο για τον αγώνα της Ιταλίας αυτό που μου έμεινε εμένα από τα εξωαγωνιστικά ήταν ο HIRVONEN που φίλησε το τιμόνι.
Αυτό όντως μου προκάλεσε συγκίνηση. -
-
-
Τι είναι αυτο??? Σιγά το αλμα...... ο McRae θα είχε βγεί έξω απο το πλάνο
ps. Απίστευτο άλμα... ο Atkison την είδε καγκουρό λόγο της καταγωγής του.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για αυτό οδηγοί σαν τον SAINZ σαν τον KANKKUNEΝ παλιότερα σαν τον ROHRL προκαλούν δέος και σεβασμό ακόμα και τώρα.
Γιατί πρωτίστως δεν ήταν καραγκιόζηδες!Χωρίς καθόλου να διαφωνώ με την τοποθέτησή σου (αν είναι δυνατόν, δηλαδή, να συγχωρούμε τέτοια συμπεριφορά, που μόνο επαγγελματία δε θυμίζει), ούτε ο Sainz με τον Marti είχαν τις καλύτερες σχέσεις εντός κόκπιτ (ίσως ο Marti να ήταν 'λίγος' σε σύγκριση με τον Moya; ), ούτε ο ΜacRae με τον Grist - χωρίς βέβαια να γίνονται αυτά τα καρναβαλικά που λαμβάνουν χώρα στο κόκπιτ του Γκάλη.
Κάντε μια σύγκριση όμως μεταξύ Γκάλη/εκάστοτε συνοδηγού, και άλλων δυάδων-υπόδειγμα, π.χ. Gro-Rautianen, Solberg-Mills ή ακόμα και Martin με τον συγχωρεμένο τον Park, και θα καταλάβετε πολλά... (για να μην αναφέρω τον Seb με τον Elena, που στάζει το στόμα του ενός μέλι για τον άλλο).
-
tazz
στο κόκπιτ του Γκάλη.
Να 'σαι καλά!!! Από κάτι τέτοια λάθη βγαίνουν καμιά φορα τα καλύτερα αστεία!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Γιατί πρωτίστως δεν ήταν καραγκιόζηδες!Χωρίς καθόλου να διαφωνώ με την τοποθέτησή σου (αν είναι δυνατόν, δηλαδή, να συγχωρούμε τέτοια συμπεριφορά, που μόνο επαγγελματία δε θυμίζει), ούτε ο Sainz με τον Marti είχαν τις καλύτερες σχέσεις εντός κόκπιτ (ίσως ο Marti να ήταν 'λίγος' σε σύγκριση με τον Moya; ), ούτε ο ΜacRae με τον Grist - χωρίς βέβαια να γίνονται αυτά τα καρναβαλικά που λαμβάνουν χώρα στο κόκπιτ του Γκάλη.
Κάντε μια σύγκριση όμως μεταξύ Γκάλη/εκάστοτε συνοδηγού, και άλλων δυάδων-υπόδειγμα, π.χ. Gro-Rautianen, Solberg-Mills ή ακόμα και Martin με τον συγχωρεμένο τον Park, και θα καταλάβετε πολλά... (για να μην αναφέρω τον Seb με τον Elena, που στάζει το στόμα του ενός μέλι για τον άλλο).
Σε απάντηση θα σου πω ένα περιστατικό που το έχω ξαναπεί μέσα στο fotum.
Όταν το Ακρόπολις έκανε SP στους Αγίους Θεοδώρους εκεί που τώρα περνάει ο προαστιακός (πρέπει να ήταν το 97 δεν είμαι σίγουρος) πήγα να πάρω ένα αυτόγραφο από KANKKUNEN και να φωτογραφηθώ μαζί του αφού τότε τα πράγματα ήταν πολύ πιο χαλαρά από τώρα(περασμένα μεγαλεία).
Αφού λοιπόν μου υπόγραψε και φωτογραφηθήκαμε μαζί πήγα να φύγω.Τότε αυυτός μου έδειξε τον συνοδηγό του που τότε ήταν ο Repo και με ποέτρεψε να κάνω τα ίδια και με αυτόν.
Ντράπηκα κιόλας που δεν το είχα κάνει μόνος μου και τότε κατάλαβα ότι οι πραγματικά σπουδαίοι σε κάθε χώρο δεν είναι καβαλημένα καλάμια αλλά απλοί άνθρωποι και σέβονται τα μάλα τους συνεργάτες τους.Δεν έγραψα πριν για τον McRae που ήταν πραγματικά σπουδαίος οδηγός αλλά μάλλον κακός χαρακτήρας.
Στο άδοξο τέλος τη καριέρας του μπορεί να έχει παίξει ρόλο και αυτό. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σε απάντηση θα σου πω ένα περιστατικό που το έχω ξαναπεί μέσα στο fotum.
Όταν το Ακρόπολις έκανε SP στους Αγίους Θεοδώρους εκεί που τώρα περνάει ο προαστιακός (πρέπει να ήταν το 97 δεν είμαι σίγουρος) πήγα να πάρω ένα αυτόγραφο από KANKKUNEN και να φωτογραφηθώ μαζί του αφού τότε τα πράγματα ήταν πολύ πιο χαλαρά από τώρα(περασμένα μεγαλεία).
Αφού λοιπόν μου υπόγραψε και φωτογραφηθήκαμε μαζί πήγα να φύγω.Τότε αυυτός μου έδειξε τον συνοδηγό του που τότε ήταν ο Repo και με προέτρεψε να κάνω τα ίδια και με αυτόν.
Ντράπηκα κιόλας που δεν το είχα κάνει μόνος μου και τότε κατάλαβα ότι οι πραγματικά σπουδαίοι σε κάθε χώρο δεν είναι καβαλημένα καλάμια αλλά απλοί άνθρωποι και σέβονται τα μάλα τους συνεργάτες τους.Δεν έγραψα πριν για τον McRae που ήταν πραγματικά σπουδαίος οδηγός αλλά μάλλον κακός χαρακτήρας.
Στο άδοξο τέλος τη καριέρας του μπορεί να έχει παίξει ρόλο και αυτό. -
Εκπληκτικό περιστατικό... Το είχα ξαναδιαβάσει όταν το είχες γράψει παλιότερα, αλλά καλά έκανες που μας το θύμησες. Χωρίς να έχω στοιχεία, πιο πολύ διαισθητικά, νομίζω ότι ο μοναδικός από τους πιτσιρικάδες που θα μας θυμίζει στο μέλλον τέτοιους παγκόσμιους είναι ο Hirvonen: μετρημένος στις δηλώσεις του, πηγαίνει αέρα, και πραγματικά χαίρομαι να τον βλέπω μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.
-
§
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
(πρέπει να ήταν το 97 δεν είμαι σίγουρος)1999 ήταν...
Α ρε, μεγάλος ο Juha...
§
-
king juha!
O αγαπημενος μου παγκοσμιος μακραν!!! -
Έτσι ακριβώς!
Πάντως για να επιστρέψουμε στο σήμερα τέτοιου είδους μεγάλος οδηγός (ίσως με μικρότερου βεληνεκούς προσωπικότητα) είναι ο Γκρο. Ταχύτατος, σοβαρός, με χιούμορ.
Ο Λεμπ πραγματικά μεγάλος οδηγός αλλά δεν έχει αυτό το κάτι...Σχόλια που γράφτηκαν μερικά ποστ πριν είναι υπερβολικά (το λιγότερο που μπορώ να πω)
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έτσι ακριβώς!Πάντως για να επιστρέψουμε στο σήμερα τέτοιου είδους μεγάλος οδηγός (ίσως με μικρότερου βεληνεκούς προσωπικότητα) είναι ο Γκρο. Ταχύτατος, σοβαρός, με χιούμορ.
Ο Λεμπ πραγματικά μεγάλος οδηγός αλλά δεν έχει αυτό το κάτι...Δεν έχει αυτό το κάτι; Δηλ εσύ τι θες να έχει; Χιούμορ;
WRC 2006 - 7ος Γύρος Ράλι Σαρδηνίας