-
Εκτιμω πως ηταν απο τα πιο συναρπαστικα ( οκ ειναι μολις ο 5ος αγωνας) δοκιμαστικα που ειδαμε φετος. τα 2/3 αυτών ειχαν σχεδόν αγωνιστικό ρυθμό ενω εαν βρεθει και ενας τρόπος να βελτιωθει και το σταδιο της 10αδας που απλα καινε καυσιμο ( ή ότι άλλο κανουν ) νομίζω ( παντα ΙΜΟ )ότι αυτα τα δοκιμαστικα θα μεινουν πολύ καιρό στην Φ1
-
Fisi΄s words translation: '13th because he minded his own s***...this is not fair!!you are a *******, you'll pay for this!!'
After GF said:
'My team-mate is on pole. I don't say I would have been on pole but I could have been second, third or fourth. There would have been the possibility to race to win. Now back in 13th there is not the possibility to even get on the podium.' -
Rod Nelson (FA's race engineer)
**
Some people think the pole position is thanks to a more aggressive strategy than in Imola or Melbourne�**
'There are always lots of rumours in the paddock! What I can say is that we haven�t changed our way of working this weekend.'The Ferraris seem to have confirmed their pace from Imola. Are you surprised?
'To be totally honest, I thought their performance in Imola would be an isolated thing and I was surprised to see them so competitive in qualifying here. However, I think they have gone for quite soft tyres this weekend. They are quick on one lap, but they seem to lose performance after two or three laps. So we are feeling pretty confident for tomorrow.' -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Fisi΄s words translation: '13th because he minded his own s***...this is not fair!!you are a *******, you'll pay for this!!'Ζακ περιμενουμε ολοι απαντηση!!Μη μας απογοητευσεις!
-
Ακριβώς το ίδιο έγινε και στην Ίμολα με τον JT και τον MS, ο ένας που έβγαινε από τα pit έκλεισε τον άλλο που ήταν σε γρήγορο γύρο, αλλά τι το ψάχνετε... κουκουρούκου κατάσταση
-
ο γιαρνο δε μπορει να τον στουκαρει τον μικαελ αυριο?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο έγινε και στην Ίμολα με τον JT και τον MS, ο ένας που έβγαινε από τα pit έκλεισε τον άλλο που ήταν σε γρήγορο γύρο, αλλά τι το ψάχνετε... κουκουρούκου κατάστασηΕσύ Νικολάκη πες ευχαριστώ που γλίτωσε ο Τρούλι και δεν τον πέρασε και αυτόν ο Βιλνέβ στα δοκιμαστικά και άσε τα υπόλοιπα!
Υ.Γ. Για τον απογοητευτικό Φιζικέλα που κυνηγάει ανεμόμυλους, έχει καταντήσει αστείο που πάντα κάποιος άλλος φταίει εκτός από τον ίδιο για το μαύρο χάλι που παρουσιάζει το δεύτερο μονοθέσιο της Ρενώ. Έλεος πια!
Ας ελπίσουμε να δούμε επιτέλους έναν πραγματικά ωραίο αγώνα που να έχει το 1/30 των προσπερασμάτων του MotoGP της Τουρκίας. -
Νομιζω οτι δεν προσεχετε ποσο επικινδυνα λειτουργει η Ρενο που συστηματικα περιμενει τα τελευταια λεπτα καθε περιοδου για να κυνηγησει χρονους. Με αυτο που κανουν ναι μεν συνηθως εχουν λιγοτερη κινηση, ομως οταν το πραγμα στραβωνει χανονται ολα. Μεχρι τωρα ειναι καθαρη τυχη που καηκε και τις δυο φορες ο Fisi, αν συνεχιστει το ιδιο βιολι θα ερθει και η σειρα του Alonso.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
αν συνεχιστει το ιδιο βιολι θα ερθει και η σειρα του Alonso.Γι'αυτη τη στιγμη ζουμε!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
αν συνεχιστει το ιδιο βιολι θα ερθει και η σειρα του Alonso.Απ το στομα σου στου αμοδιου περι τυχης τ αυτι!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο γιαρνο δε μπορει να τον στουκαρει τον μικαελ αυριο? -
Δουλεψε τελικα η κλαψα...+2 θεσεις πισω ο Βιλνεβ στην εκκινηση
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
αν συνεχιστει το ιδιο βιολι θα ερθει και η σειρα του Alonso.
Απ το στομα σου στου αμοδιου περι τυχης τ αυτι!!
Alonso, ζούμε
στον πάτο να σε δούμε -
Παντως για να λεμε την αληθεια ο Villeneuve δεν ειναι απο τους ανθρωπους που κανουν ευκολα στην ακρη για να περασει καποιος,ακομα και αν αυτος του ριχνει γυρο...
Το εχω προσεξει αμετρητες φορες και καποιος επρεπει να του τα ειχε ψαλλει εδω και πολυ καιρο... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παντως για να λεμε την αληθεια ο Villeneuve δεν ειναι απο τους ανθρωπους που κανουν ευκολα στην ακρη για να περασει καποιος,ακομα και αν αυτος του ριχνει γυρο...
Το εχω προσεξει αμετρητες φορες και καποιος επρεπει να του τα ειχε ψαλλει εδω και πολυ καιρο...Εγώ αντιθέτως θυμάμαι τον Καναδό σχεδόν να σταματάει κάνοντας στην άκρη προκειμένου να μην εμπλακεί σε διαμάχη, ειδικά επί εποχής Σούμι-Μίκα.
Το θέμα τώρα είναι ποιος ακούει τον φίλτατο JarnoT για την Ίμολα!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Το θέμα τώρα είναι ποιος ακούει τον φίλτατο JarnoT για την Ίμολα!
περασμένα ξεχασμένα Ο ΜΣ φαίνεται πως το έκανε 1ος.. και με τον Villeneuve να είναι ο 1ος που τιμωρείται και φαντάζομαι θα υπάρχει συνέχεια..... Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα ο Τρούλι να μην μπορεί να κάνει τα ίδια στον ΜΣ
-
Το εχω προσεξει αμετρητες φορες και καποιος επρεπει να του τα ειχε ψαλλει εδω και πολυ καιρο...+1...
-
Απ' όσο διάβασα, όλοι παίρνουν 13 γύρους καύσιμα εκτός από τον Kimi και τον Trulli που παίρνουν 14.
-
Εξαιρετικο καιρο θα εχουμε και σημερα στο Nurburgring με καθαρο ουρανο και την θερμοκρασια να βρισκεται στους 20 με 22 βαθμους...!
-
Εξαιρετικο καιρο θα εχουμε και σημερα στο Nurburgring με καθαρο ουρανο και την θερμοκρασια να βρισκεται στους 20 με 22 βαθμους...!Εγώ πάντως το έχω καημό που πάει πολύς καιρός από τότε που είδαμε αυθεντικό βρεγμένο αγώνα για τελευταία φορά.
Επίσημο thread:GP Ευρώπης-Nurburgring