-
Ο χρήστης face έγραψε:
Το έριξες μέσα στο κίτρινο ραλύ;Αμα είναι έτσι,θα πώ τα παιδιά να μου το δώσουν,εκει θα έχει μείνει
Πλάκα κάνω βρε συ...Στο βαλιτσακι σου το εβαλα...!!
Στην μεταλική την εργαλειοθήκη μου;Αν το έβαλες εκει,τότε τι ευθύνη θέλεις να αναλάβεις ρε συ!!!
-
21-22 Ιουλίου,υπάρχει ημερομηνια ελευθερη για το κοινό.
Θελετε να πάμε;
-
Θα ειναι καλο διαλειμμα απ΄την εξεταστικη!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
21-22 Ιουλίου,υπάρχει ημερομηνια ελευθερη για το κοινό.Θελετε να πάμε;
Ανδρέα δεν θα είναι λίγο ταλαιπωρία με την ζέστη για το αμάξι;
-
Θα δούμε και τι θερμοκρασιες θα εχει τοτε ρε Ντινο,και θα αποφασισουμε.Σιγουρα δεν θα πάμε αν η θερμοκρασια ξεπερναει τους 35 βαθμους,ενω δεν χρειαζεται να το ξεσκίσουμε το αυτοκινητακι μας ακομα κι'αν εχει 30-32.Θα φυλαχτούμε
-
Aνάλογα με θερμοκρασίες είμαι μέσα μάλλον...
-
Αυτη τη φορα,θα κοιταξουμε να αποφυγουμε το κλασικο μας λαθος,το να οδηγησουμε μεχρι το μεσημερι,και να φυγουμε το απόγευμα που πέφτει η θερμοκρασια
Θα οδηγησουμε δυο-τρια ημίωρα το πρωι,διάλλειμα μεχρι τις τεσσερις-πέντε το απόευμα,και ξανα στην πίστα μεχρι την δυση του ηλίου
-
Και που να βρω λάστιχα ωρέ;;;
-
Κάτι ίσως βρούμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτι ίσως βρούμε...Για λέγε...
-
Αλλος κανεις για το επόμενο Σ/Κ;
-
Ασχημα φαίνονται να εξελίσονται τα πραγματα,τουλάχιστον για το Σαββατο
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43
37 βαθμοι φαίνεται να εχει η πόλη των σερρων το μεσημερι,ενω ηδη απο τις εννια το πρωι θα εχει 25.
Αν παραμεινουν ιδιες οι προβλέψεις για κανα-δυο μερες ακομα,μαλλον θα το αναβαλουμε
-
να αναφέρω ότι club σχετικό με τα opel- σχεδιάζει να επισκεφτεί τη πίστα το Σ ή το Κ.
-
Ναι,εγω τους ξεσηκωσα και αυτούς,αλλα ο καιρος θα μας τα χαλάσει,θα δεις
-
γιατι να μας τα χαλασει ρε συ?
Δεν πρόκειτε να βρέξει... -
Ζιέστα α!!!*
*(ζεστη βρε!!!)
-
Α βε εδώ στα Σέρρας σήμερα χτύπησε 35άρα....
-
36 για Σαββατο και 37 για Κυριακη.Δινει μεν πολύ χαμηλη υγρασια,που σημαίνει οτι θα είναι ανεκτη για τον ανθρωπο,αλλά δινει καθαρο ουρανο που σημαίνει πολύ υψηλη θερμοκρασια ασφαλτου και σχεδον απνοια.
Χαλια.
-
Ξεφτυλίστηκε ο καιρός.
Αυτη τη στιγμη,η πρόγνωση στο 'μετεο' μιλάει για 37 το Σαββατο και 38 την Κυριακη
Βούρ για καμια θαλασσα
-
Η αυτο ή το επόμενο σ/κ θα πάμε πίστα με το όπελ-κλάμπ (δεν ξερω πόσοι θα είναι εκεινοι βεβαια).Εγω ψηφισα για αυτο το σ/κ που θα εχει χαμηλές θερμοκρασίες (29 και 31 δινει το μετέο) για να τα τρεξουμε και λίγο,αλλα περιμενω να μιλήσουν τα παιδια που το πρωτοπροτείνανε
Ψηνεται κανείς;
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)