-
Εμείς σήμερα μόλις το πήγαμε στο συνεργείο.Ελπίζοντας οτι θα έχει μικροπροβλήματα,πολύ πιθανόν να προλάβουμε ακόμα και τήν παρασκευή.
Αν χρειαστει περισσότερη 'κούρα' θα πάμε απο βδομάδα -
Παρασκευή είναι η μέρα που δεν μπορώ, γιατί θα βάλω το δικό μου μέσα για το γνωστό θέμα.
Από βδομάδα χαλαρά όμως.
-
Μήπως είσαι ο 'Δόν Ζουάν';
-
Ε δεν είμαι;
-
συγνωμη που θα επεμβω γιατι δεν βρησκεστε και στην πιστα του αιγινιου πριν 3 εβδομαδες πηγα εκει και μου αρεσε πολυ ουτε να πληρωσεις και κανεις και το καρβουνο σου βρε αδερφε
-
Αναβάλλεται η δοκιμή του Prelude λόγω σοβαρής του βλάβης.
Αλλη φορά.
Το Αιγίνιο αδερφέ,θα το πληρώσεις μιά και καλή.
Η θα πηγαίνεις φυλαγμένα. -
τι να πω εσεις ξερετε καλυτερα.Εγω που μπηκα ειναι για γουστα αν εχεις και κανενα πισω κινηση ειναι μουρλία εχει και ωραιες ευθειες
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
τι να πω εσεις ξερετε καλυτερα.Εγω που μπηκα ειναι για γουστα αν εχεις και κανενα πισω κινηση ειναι μουρλία εχει και ωραιες ευθειεςtazioooo... pasxoooo...
-
ρε παιδια μου την λετε για τα ορθογραφικα μου λαθη
ενταξει κλειστε τα ματια -
Όχι ρε φιλαράκο, μια χαρά το έγραψες εσύ. Κάτι καλόπαιδα φώναζα που η 'ευθεία' είναι η αγαπημένη τους λέξη...
Και μια και είσαι νέος εδώ, πέρνα και από εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21493 μια βόλτα να παρουσιαστείς.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι ρε φιλαράκο, μια χαρά το έγραψες εσύ. Κάτι καλόπαιδα φώναζα που η 'ευθεία' είναι η αγαπημένη τους λέξη...Ρε,πες μου τι σχεση εχει ο ταζιο με την ευθεια και θα σε κερασω τσαι με λεμόνι στο Φαληρο...
Περα απ την πλακα παντως θα εχουμε νεο σηριαλ με τον accent...ρατανπλαααααααν.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι ρε φιλαράκο, μια χαρά το έγραψες εσύ. Κάτι καλόπαιδα φώναζα που η 'ευθεία' είναι η αγαπημένη τους λέξη...
Ρε,πες μου τι σχεση εχει ο ταζιο με την ευθεια και θα σε κερασω τσαι με λεμόνι στο Φαληρο...
Περα απ την πλακα παντως θα εχουμε νεο σηριαλ με τον accent...ρατανπλαααααααν....Πίνω μόνο καφέ.
Ο Tazio μπορεί να μην έχει σχέση με την ευθεία, αλλά και το αμάξι του δεν έχει σχέση με τις στροφές...
-
Περα απ την πλακα παντως θα εχουμε νεο σηριαλ με τον accent...ρατανπλαααααααν
γιατι το λετε αυτο ρε παιδια και αυτα ειναι μεσα στο κολπο -
Aύριο λέμε με τον Ανδρέα να σκάσουμε μύτι για να μου κάνει κανένα μάθημα.
Θα έρθει κανείς άλλος;
-
Ρε, δεν το συνδέεις να τελειώνουμε!!!
Που έχετε ρημάξει τα σουβλάκια!!! -
Σε λίγο ξεκινάμε.
Οποιος ευκαιρεί μπορει να μας βρεί εκεί. -
Zηλειααααα!
Η πρώτη φορά θα σου μείνει α-ξ-έ-χ-α-σ-τ-η, που λέει και ο Αντρέας. Ελπίζω για τους σωστούς λόγους.
Περιμένουμε εντυπώσεις!
-
Ο Ντίνος εχει εμπειρία απο πίστες απο το καρτ.
Θα ανέβουνε πάντως κάποια ιν-κάρ πλάνα.
Μόνοι στήν πίστα σήμερα.Είναι καταπληκτικό,σαν να έχεις πληρώσει ιδιωτική χρήση
-
Λοιπόν, είναι γεγονός, είμαι πισταδόρος και με την βούλα λέμε!!!
Όπως είπαμε, σήμερα πήγα με τον Ανδρέα κατα Σέρρες μεριά, για να δοκιμάσω επιτέλους το φρούτο που λέγεται πίστα.
Στην αρχή, είχα αρκετό άγχος: λίγο τα λάστιχά μου, λίγο τα λάστιχα που έβλεπα γύρω γύρω , πώς θα βρω ρυθμό κτλ. Ευτυχώς, ο Ανδρέας με βοήθησε απίστευτα. Χαλαρό στυλάκι, ούτε να δείχνει πως αγχώνεται που θα συνοδηγήσει με κάποιον που ούτε τον ξέρει, ούτε ξέρει τι σόι μυαλά κουβαλάει, με κέρδισε και τον εμπιστεύτηκα.
Μου έδειξε τις γραμμές, που να καβαλάω τα κερμπ, πού να φρενάρω, πού να σανιδώνω, που να ξαναφρενάρω... Απίστευτος βοηθός!
Πρώτος γύρος λοιπόν, να ζεσταθεί το αμάξι και τα turanza , ο Ανδρέας μου δείχνει γραμμές, εγώ από μέσα μου να αγχώνομαι για το τι θα θυμάμαι μετά.
Δεύτερος γύρος, πράσινο φως, τέρμα γκάζι, και ο γράφων φρενάρει από τα 150+ μέτρα, για να βρεθεί να στρίβει χαλαρά με 80 στην πρώτη δεξιά.
Μάλλον το σήκωνε λίγο παραπάνω...Σιγά σιγά καταλαβαίνω τι μου γίνεται, αρχίζω και νιώθω το αμάξι, το εμπιστεύομαι πιο πολύ. Έτσι κάνω τους 5 πρώτους γύρους (όχι με κρεμμύδι, έχουμε και γυναίκα...), και ρίχνω και 2 ακόμα για να ηρεμήσει το αμάξι (και εγώ περισσότερο).
Πρώτο διάλειμμα λοιπόν, εγώ δεν κρατιέμαι να ξαναμπω, ελέγχουμε αέρα, και ξανά μέσα!!!
Τα ίδια πάλι, ο Ανδρέας να με διορθώνει και τα σχετικά, να σου άλλοι 6-7 γύροι. Έξω, κρυώνει το αμάξι, τα λέμε λιγάκι, οπότε ο ύπουλος μου λέει να μπω μονος μου τώρα, όπως και γίνεται. Στην αρχή πάω φυλαγμένα, σιγά-σιγά ανεβάζω (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) ρυθμό. Πλέον, νιώθω αρκετή άνεση, νιώθω και το αυτοκίνητο, μια χαρά. Αποτέλεσμα;
Άντε, και εις ανώτερα δλδ!!!!
Τώρα μεταφέρω και in-car πλάνα.
-
Για να πέσουν οι χρόνοι,ευχόμαστε 'εις κατώτερα' Ντίνο
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)