-
να τα πλάνα μου από το τελευταίο διήμερο trackday (106Sporclub και trackday-special)
έχει γέλιο
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
να τα πλάνα μου από το τελευταίο διήμερο trackday (106Sporclub και trackday-special)έχει γέλιο
Αυτό εκεί στο 2.03-2.04 πώς το κανες;
-
περιμένω κι άλλα τέτοια κλιπάκια! ολη την Κυριακή έτσι πήγαινα.
αυτό γίνεται αν βάλεις καλά λάστιχα μπροστά και τα πίσω είναι στα λινά.
-
Καλά ρε αθεόφοβε ακόμα θετικό κάμπερ έχεις πίσω δεξιά;
Τρίτος χρόνος πέρασε,πότε θα το φτιάξεις; -
Ο χρήστης glf έγραψε:
περιμένω κι άλλα τέτοια κλιπάκια! ολη την Κυριακή έτσι πήγαινα.αυτό γίνεται αν βάλεις καλά λάστιχα μπροστά και τα πίσω είναι στα λινά.
Tην Κυριακή σε είδα (όσο γινόταν, από κει που καθόμουν).
'Αντρέα, ασφάλεια ζωής έχεις;'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τρίτος χρόνος πέρασε,πότε θα το φτιάξεις;είδες, ακόμα και απο την κάμερα φαίνεται. α και δε σου είπα, τις προάλλες έφερα στα θετικά και το ΠΑ
ε φέτος το πρόγραμμα λέει ίσια άκρα εμπρος και πίσω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
'Αντρέα, ασφάλεια ζωής έχεις;'
χεχεχε ναι και τελικά μισό γύρο κάναμε.. έχεις ξαναδεί άτομο να υπολογίζει με τέτοια ακρίβεια πότε θα κλατάρει το λάστιχο ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Τρίτος χρόνος πέρασε,πότε θα το φτιάξεις;είδες, ακόμα και απο την κάμερα φαίνεται. α και δε σου είπα, τις προάλλες έφερα στα θετικά και το ΠΑ
ε φέτος το πρόγραμμα λέει ίσια άκρα εμπρος και πίσω...
Ρε Νικόλα.
Καί όσο σκέφτομαι τα πόσα ακούσαμε στίς πλαγιές για σένα,περί μαιμουδιών κ.λ.π.Ούτε τα βασικά δεν επιδιορθώνεις ρε; -
Καλός καιρός και λέω γιατί να μην μπω στη Πιστα?
Έβαλα τα παλιά μου λάστιχα και μπήκα.Δεν μπορούσα να κατέβω κάτω από το 1:47:1.Τα λάστιχα δεν είχαν κάτι να δώσουν οπότε και δεν περίμενα κάποιον καλό χρόνο και απλά έγραφα ώρες πτήσης!! -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Έβαλα τα παλιά μου λάστιχα και μπήκα.Δεν μπορούσα να κατέβω κάτω από το 1:47:1.Τα λάστιχα δεν είχαν κάτι να δώσουν οπότε και δεν περίμενα κάποιον καλό χρόνο και απλά έγραφα ώρες πτήσης!!Γράφε Γιάννη ώρες πτήσης, ποτέ δεν βγαίνεις χαμένος!
Εγώ, μετά την εμπειρία των Σερρών, έγραψα χωρίς να το καταλάβω, 2 δλ λιγότερα στα Μέγαρα!
Άντε και καλή μας χρονιά! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Έβαλα τα παλιά μου λάστιχα και μπήκα.Δεν μπορούσα να κατέβω κάτω από το 1:47:1.Τα λάστιχα δεν είχαν κάτι να δώσουν οπότε και δεν περίμενα κάποιον καλό χρόνο και απλά έγραφα ώρες πτήσης!!Γράφε Γιάννη ώρες πτήσης, ποτέ δεν βγαίνεις χαμένος!
Εγώ, μετά την εμπειρία των Σερρών, έγραψα χωρίς να το καταλάβω, 2 δλ λιγότερα στα Μέγαρα!
Άντε και καλή μας χρονιά!Μπράβο Νικόλα!
Πιστεύεις ότι σε βοήθησε τόσο η εμπειρία των Σερρών;
-
Γενικά, η τριβή με το αντικείμενο, απ' ότι φαίνεται βοηθάει (ξεκουλαίνει...)
Η πλάκα είναι πως, αν δεν με μέτραγε ο Θέμης, ούτε που θα είχα φαντασθεί ότι έκανα 'ατομικό ρεκόρ'! -
Aντρέα βγήκε καμιά της προκοπής με το kadett;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aντρέα βγήκε καμιά της προκοπής με το kadett;Μία ψιλοκαλούλα,και αυτή απο πίσω.
Γιώργο,θέλουν σκανάρισμα τελικά έ;
-
Παίζει τπτ αυτήν την βδομάδα;
-
Που;Στην τηλεόραση;
-
Θέατρο ρε συ.
Για πίστα...
-
Για πίστα,καλό Μάρτιο (μπορει και Απρίλιο).
-
Κάποια απο αυτές τίς μέρες (δεν μπορώ απο τώρα να γνωρίζω ποιά) θα ανέβουμε στήν πίστα για να δοκιμάσουμε ένα δίλιτρο Honda Prelude.
Είναι κανείς που θα ήθελε να έρθει για παρέα,να τόν έχω στα υπ'οψιν; -
Eγώ, και ίσως μπω με το τουτού...αλλά εξαρτάται ποιά μέρα.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)