-
Και εγώ θέλω... ανδρέα υπολογίζεις να πας κάποια στιγμή;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Και εγώ που ήμουν εκεί,χάρηκα πολύ που γνώρισα και άλλα παιδιά και ναι είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Στέλιο το έκανα το caterham και έτρεξε!!Εσύ μάλλον θα έτρωγες τότε!!
Αλήθεια που πήγες τελικα?Ναι φιλε ετρεξε 'ευτυχως' στο τελος οποτε και ημασταν θεατες του. Εισαι μαστορι αλανι.
Οσο για φαι να σαι καλα η ταβερνα ηταν απαιχτη αν και ειχε πριν φυγουμε ενα μνημοσυνο!Χαίρομαι που φάγατε καλά!
Και χαίρομαι που είδατε το Caterham να τρέχει!! -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οσοι δεν παραβρεθηκαν χτες κ σημερα σερρες εχασαν φοβερο θεαμα.
τρακντει εβοσκουμπι..
ηταν κατι εβα 500-600 αλογα που ξυριζαν..
μεχρι σαλονικα ακουγονταν τα μοτερια τους..Τα είδα καθώς πήγαιναν αλλά εγώ πήγαινα αλλού!!
Να πάρω μερικα κιλά κρέατα τα οποία φάγαμε σε ορεινό χωριό των Σερρών..Καλά τα 4κίνητα αλλά και η μάσα, και όχι μόνο, με άποψη παρέα, χρειάζεται κάπου κάπου! -
οσοι δεν παραβρεθηκαν χτες κ σημερα σερρες εχασαν φοβερο θεαμα.
τρακντει εβοσκουμπι..
ηταν κατι εβα 500-600 αλογα που ξυριζαν..
μεχρι σαλονικα ακουγονταν τα μοτερια τους..Τα είδα καθώς πήγαιναν αλλά εγώ πήγαινα αλλού!!
Να πάρω μερικα κιλά κρέατα τα οποία φάγαμε σε ορεινό χωριό των Σερρών..Καλά τα 4κίνητα αλλά και η μάσα, και όχι μόνο, με άποψη παρέα, χρειάζεται κάπου κάπου!θα πηγαιναμε κ εμεις ρε γιαννη αλλα ποσες φορες θα ακουσουμε εβοσκουμπι πειραγμενα να ξυριζουν?
το στομαχι διαμαρτυροταν αλλα το θεαμα νικησε τελικα.έχεις και εσύ το δίκιο σου!!
Πάντως μακάρι να έχει και την άλλη εβδομάδα τέτοι καιρό!! -
Πάντως τα γυρολόγια τους παιδιά δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών που γεννούν τα τερατάκια αυτά.. Οι περισσότεροι ήταν πάνω από 1:40..
-
Ο χρήστης tsapi έγραψε:
Πάντως τα γυρολόγια τους παιδιά δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών που γεννούν τα τερατάκια αυτά.. Οι περισσότεροι ήταν πάνω από 1:40.. -
Τι να πεις....Το εφετσιλίκι μερικών δεν πιάνει στην πίστα!!!
-
Τι να τα κάνεις τα 500 άλογα, αν γυρνάει όσο ένα μαμά 106 με ημισλίκς;
-
Δεν έχεις δίκιο Θέμη, το κάθε ένα έχει το σκοπό του...
Αν και το Έβο, αν ξέρεις να το γυρίσεις, ΓΥΡΝΑΕΙ! Πρέπει να δεις Πατσουρέα με Έβο, να εμφανίζεται πρώτα ο κώλος του στην Κ9* και μετά η μούρη του...
*των Μεγάρων εννοώ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τι να τα κάνεις τα 500 άλογα, αν γυρνάει όσο ένα μαμά 106 με ημισλίκς;Τα καλά τα οχτάρια γυρνάνε στο 1:33:κάτι με 1:34 Θέμη.
Ενα γρήγορο αυτοκίνητο μπορείς να το πάς όσο αργά θέλεις.Ενα αργό όμως δεν μπορείς να το πάς όσο γρήγορα θέλεις
Υ.Γ. σκούμπι στήν πίστα εχω δεί όλο κι'όλο μία και μοναδική φορά,και αυτο για ελάχιστους γύρους,και ήταν απο τα παλιά ιμπρέζα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενα αργό όμως δεν μπορείς να το πάς όσο γρήγορα θέλειςH κυρία με το transit μάλλον διαφωνεί
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ενα αργό όμως δεν μπορείς να το πάς όσο γρήγορα θέλεις
H κυρία με το transit μάλλον διαφωνεί
Σωστό και αυτό!!!!
-
ΟΥΠΣ! Μαλακία μου! Το γυρνάει με το 'γυρνάει' έχει διαφορά... Σόρρυ Θέμη, άλλο κατάλαβα...
Όσο για τα άλογα και τις επιδόσεις, ε, δεν είναι και όλοι χεράδες ρε συ...
-
Δε μίλησα για χέρια!! Απλώς απόρησα γιατί κάποιος να έχει φτιάξει ένα αυτοκίνητο που είναι 'θεωρητικά' τόσο απολαυστικό (500 άλογα γαρ) και να μην το πηγαίνει...
Καθένας όπως τη βρίσκει πάντως. Δεν κάνω κριτική στον οδηγό του EVO. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει ο κόσμος στις πίστες
-
Δε μίλησα για χέρια!! Απλώς απόρησα γιατί κάποιος να έχει φτιάξει ένα αυτοκίνητο που είναι 'θεωρητικά' τόσο απολαυστικό (500 άλογα γαρ) και να μην το πηγαίνει...Καθένας όπως τη βρίσκει πάντως. Δεν κάνω κριτική στον οδηγό του EVO. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει ο κόσμος στις πίστες
Αλλος ευχαριστιέται να μιλάει για χρονόμετρα,άλλος για δυναμόμετρα
Και εδώ που τα λέμε,ίσως να ευχαριστιόμασταν και εμείς περισσότερο μιλώντας για δυναμόμετρα,άν είχαμε αυτοκίνητο 500 ιππων
-
Δε μίλησα για χέρια!! Απλώς απόρησα γιατί κάποιος να έχει φτιάξει ένα αυτοκίνητο που είναι 'θεωρητικά' τόσο απολαυστικό (500 άλογα γαρ) και να μην το πηγαίνει...Πολλοί οι λόγοι:
α) Δεν μπορεί. Θα μου πεις γιατί να το κάνει 500 ατίθασα. Θα σου πει κάποιος άλλος 'και γιατί να πάρει Έβο'. Και ο ιδιοκτήτης του θα πει 'έτσι γουστάρω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και άμα θέλετε σας ράβω και ένα κουστούμι στην ευθεία, νιανιανια!'
β) Κάνει οικονομία. Ξέρεις πόσο καίνε αυτά τα ρημάδια? Αμ τα λάστιχά τους ξέρεις πόσο κοστίζουν? Και είναι και λαστιχοφάγος η πίστα των Σερρών...
γ) Φοβάται μην του σπάσει...
δ) Δεν θέλει να κομπλάρει τους άλλους...
ε) Βαριέται...Το σημαντικό είναι να πηγαίνει ο κόσμος στις πίστες
+οο σε αυτό!!
-
Ντάξει ρε σεις!
Μπορεί να κάνει 1.40 ανετος, ενώ το ραλλυ θέλει ζόρισμα. Επίσης μπορεί να κάνει 1.40 με το πλάι (αν γίνεται αυτό στις Σέρρες).
Απ' το να το χει και να το καμαρώνει σταματημένο, καλύτερα 1.40!
-
Δε μίλησα για χέρια!! Απλώς απόρησα γιατί κάποιος να έχει φτιάξει ένα αυτοκίνητο που είναι 'θεωρητικά' τόσο απολαυστικό (500 άλογα γαρ) και να μην το πηγαίνει...Για να είναι ένα αυτοκίνηο 500 ίππων απολαυστικό και αποτελεσματικό στο στρίψιμο, θα πρέπει να είναι πολύ, μα πάρα πολύ καλά στημένο. Κι αυτό προϋποθέτει πολύ χρήμα, πάρα πολύ ψάξιμο και γνώση. Οι περισσότεροι που δρακουλιάζουν τα αυτοκίνητά τους στα 400+ άλογα το κάνουν για 400άρια και ντραγκστεριές γενικώς..
Απλά μου φαίνεται κρίμα που αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν κατεξοχήν για στρίψιμο να δρακουλιάζονται για ντραγκστεριές και να αλλοιώνεται η εικόνα τους.. Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, αλλά δεν είναι κρίμα να έχεις τζάγκουαρ και να της ζεύεις άροτρο, για να οργώσεις το χωράφι?
-
Πάντως τα γυρολόγια τους παιδιά δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών που γεννούν τα τερατάκια αυτά.. Οι περισσότεροι ήταν πάνω από 1:40..
wrx μαμα 1.36
δεν παρακολουθησα χρονους απο εβο για να ποσταρω.
ημουν αφημενος στο ουρλιαχτο που εβγαζαν..
αν βεβαια ειχα ενα απ αυτα τα τερατα δεν θα το εβαζα στην πιστα.
το κοστολογιο αυτων των εργαλειων ξεπερνα τα 100χιλιαρικα.
κ σιγα μην το βαζα για να σχολιαζουν μετα οι..χεραδες..
θα γυρνουσα στο παρκινγκ βολτα κ θα εκανα τσισα μου στα αλλα.ειναι subaru GT μαμα και οχι WRX....
αν και νομιζω οτι εχει καποιες αλλαγες στην αναρτηση του..... (χωρις να ειμαι 100 % σιγουρος)
-
Σήμερα και χτές είχε το κοινό τράκ-ντέι τών Βορείων κλάμπ αυτοκινήτων.
Καμμιά 130 συμμετοχές,πολύ κέφι,καλά αυτοκίνητα και πολύ καλός καιρός
Βρήκα και δυο-τρείς γνωστούς που 'ξενητεύτηκαν'
Θέμη,σε περιμένει μία εκπληξη αυτές τίς μέρες απο το ΜΧ-5 κλάμπ
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)