-
πριν κανά δίμηνο είδα και εγώ κάτι ραλύ που δεν πίστευαν τα μάτια μου. Από την άλλη, βρήκα και σοβαρούς ανθρώπους με πολύ καλά συντηρημένα αυτοκίνητα. Σιγουρα θέλει να διαθέσεις χρονο!
Πρόβλημα τώρα:Το δικό μου (1.6 8ν) όταν είναι κρύο και πατάς τέρμα το γκάζι κάνει ένα έντονο κόμπιασμα. Δεν θα το ψάξω εκτός αν μπορεί να είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, οπότε τί λέτε να είναι;
Καλορίζικο ari_vatanen, και αν δεν σε πειράζει να μας πεις πόσο το πήρες (σκέφτεται φίλος να αρχίσει το ψάξιμο) -
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Air-condition είχαν τα 8ν και τα 1300αρια;
Το δικό μου είναι απ' τα τελευταία 8V και έχει και A/C και immobilizer (χωρις το cult κομπιουτερακι).
Τα 1300 δεν είχαν ποτέ νομίζω, ούτε ως έξτρα.ακριβώς.
Και τα 1600 xsi είχαν εξτρά το ac με 500.000 δρχ (τουλάχιστον τόσο μου είπε ο τύπος που πήρα το δικό μου ) -
Βρίσκεις 8v από 4 (όσο το πήρα εγώ) μέχρι 5 χιλιάρικα. Παραπάνω δεν αξίζει. Με 5 βρίσκεις τα άριστα, αν και όσο ψάχνεις βλέπουν πολλά τα μάτια σου.
Συγκεκριμένα πήγα να δω ένα που έλεγε 'άριστο, σε γκαράζ' και ο στόκος φαινόταν απ' τα 10 μέτρα. Η λαμαρίνα όλη ήταν κυμματιστη. Ακόμα και στην οροφή είχε! -
Βρίσκεις 8v από 4 (όσο το πήρα εγώ) μέχρι 5 χιλιάρικα. Παραπάνω δεν αξίζει. Με 5 βρίσκεις τα άριστα, αν και όσο ψάχνεις βλέπουν πολλά τα μάτια σου.
Συγκεκριμένα πήγα να δω ένα που έλεγε 'άριστο, σε γκαράζ' και ο στόκος φαινόταν απ' τα 10 μέτρα. Η λαμαρίνα όλη ήταν κυμματιστη. Ακόμα και στην οροφή είχε!α καλά αυτό ήταν το πιο αστείο και σε εμένα όταν έψαχνα!!
Ατρακάριστο έλεγε,΄μόνο μια πόρτα έχω βάψει και ο προφυλακτήρας και το φτερό-φανάρια κάνανε μπαμ! Σε άλλο φαινότανε καθαρά το ζάρωμα του στόκου, εκεί αυτός να λέει τα δικά του.
Δε θέλει τίποτα και όλη η αριστερή πλευρά να είναι βαθουλωμένη! Ενώ άλλο είχε βαμμένους προφυλακτήρες και σπόιλερ ασημί (σε μαύρο αμάξι) με το χέρι!!!!!
Το ακούς; μια χαρά είναι, και πισω να βγαίνει ντουμάνι λάδι
Αφού γυρνώντας σπίτι κοιταζόμουνα στο καθρέφτη και αναρωτιόμουνα.. Φαίνομαι για πολύ μαλ#$κας; -
Kαλά αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι!
Έπρεπε να τους το λέτε στα μούτρα: ρε φιλε μαλάκες ψάχνεις?? -
Καλορίζικο.
Πολυ ωραιο και μαυρο...σχετικα σπανιο για 8ν
-
Συγκεκριμένα πήγα να δω ένα που έλεγε 'άριστο, σε γκαράζ' και ο στόκος φαινόταν απ' τα 10 μέτρα. Η λαμαρίνα όλη ήταν κυμματιστη. Ακόμα και στην οροφή είχε!άλλαξε και ένα σετάκι αμορτισέρ !!!!
μπράβο .... την επόμενη φορά στα μέγαρα θα είμαστε περισσότεροι και σε πολλά χρώματα !!!!
σε κοκκινάκι κάνεις °°???
-
Αν ειναι πεσμένα, θα αλλαχτούν. Αλλιώς δεν τα πειράζω. Άλλωστε κι όταν αλλαχτούν, πάλι τα μαμά θα βάλω.
-
Ζάντες θα του βάλεις ή θα μείνεις με τις ραλίσιες;
-
καλοριζικο φιλε μου, να το ευχαριστηθεις,το αμαξι ειναι σχολειο!!!μου θυμιζεις τον εαυτο μου,οταν εψαχνα για το πρωτο μου αυτοκινητο ηθελα να παρω το 1300 το rallye,πεφτει ενα λοιπον το οποιο ηταν ασπρο αλλα απο τα χρονια ειχε κιτρινισει,τελειως μαμα και ολα τα service σε αντιπροσωπεια(το ειχε γυναικα).το πηρα λοιπον το εγδυσα ολο το εβαψα παλι λευκο,εκανα ενα γενικο service,αλλαξα τα παντα-οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα-εβαλα αναρτηση (40αρα),ζαμφορ κτλ)!!αναγκαστηκα ομως να το δωσω γιατι πηγαν να μου το κλεψουν 4φορες σε ενα μηνα!!!το αμαξι απλα ειναι μεγαλο σχολειο!!!εχω ακομα 8 σλικ στην αποθηκη μιας και δεν ειχα προλαβει να τα λιωσω!!!καποια στιγμη θα ξαναπαρω!!!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ζάντες θα του βάλεις ή θα μείνεις με τις ραλίσιες;Ραλλόζαντες for ever από μένα!!!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ζάντες θα του βάλεις ή θα μείνεις με τις ραλίσιες;
Ραλλόζαντες for ever από μένα!!!
+00
-
Eχω βαλει Kosei K1 TS 14ρες, η αποφαση μου ηταν να βαλω αυτες μιας και σε λογικο κοστος ηταν οι πιο ελαφριες που μπορουσα να παρω σε 14ρες...εμφανισιακα δνε μαρεσουν ιδαιτερα....μου εσκασε το λαστιχο πριν καιρο και εβαλα μια ασπρη ραλοζαντα μεχρι να παω την αλλη μερα να το φτιαξω......ε το αμαξι απλα δεν παιζεται με την ραλλοζαντα.
Για εμενα +00 στις ασπρες ελαφρυες (αν σκεφτουμε οτι ειναι σιδερενιες) αλλα δυστηχως σχετικα 'κλειστες' απο θεμα αερισμου ραλοζαντες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αλλα δυστηχως** σχετικα 'κλειστες' απο θεμα αερισμου** ραλοζαντεςΔυστυχώς είναι ένα πρόβλημα αυτό... Στην πίστα που χρησιμοποιώ μαύρες ραλλοζαντες, τα τακάκια την ακούνε στερεοφωνικά, επειδή δεν αερίζονται σωστα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eχω βαλει Kosei K1 TS 14ρες, η αποφαση μου ηταν να βαλω αυτες μιας και σε λογικο κοστος ηταν οι πιο ελαφριες που μπορουσα να παρω σε 14ρες...εμφανισιακα δνε μαρεσουν ιδαιτερα....μου εσκασε το λαστιχο πριν καιρο και εβαλα μια ασπρη ραλοζαντα μεχρι να παω την αλλη μερα να το φτιαξω......ε το αμαξι απλα δεν παιζεται με την ραλλοζαντα.Για εμενα +00 στις ασπρες ελαφρυες (αν σκεφτουμε οτι ειναι σιδερενιες) αλλα δυστηχως σχετικα 'κλειστες' απο θεμα αερισμου ραλοζαντες
σε Σάξο...
-
Πόσο χαμήλωμένο είναι αυτό?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πόσο χαμήλωμένο είναι αυτό?πρέπει να είναι στα 3 με 4 εκ.
-
Αυτες 99% ειναι 15ρες.
Οι 14ρες φαινοντε σχετικα ασχημα....σαν ψευτικες ειναι
Κωστα, όντως για πιστα δεν ειναι τοσο καλες οι ραλλοζαντες, για δρομο μαμανε ομως...ενταξει δεν μιλαμε για καμια τρελη καταβαση βουνου που θα βρασεις αλλα γενικα δεν νομιζω οτι θα βρασεις ευκολα τα φρενα στο δρομο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Πόσο χαμήλωμένο είναι αυτό?
πρέπει να είναι στα 3 με 4 εκ.
Παραπάνω...
-
Κι εμένα μου μοίαζει για 6εκ χαμήλωμα γι αυτό ρώτησα.
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...