-
Πιστεύω ότι πολλοί από σας ανυπομονούν για κάποιες φώτο...
-
-
-
-
Μερικοί από τους πιο σέξυ κω^0υς...
Για όλα τα γούστα...
-
-
(με ένα σ??? )
-
109: Triumph GT6+ '69
*1998cc six-cylinders *135: Triumph Spitfire Mk2 '66
1147cc four-cylinders -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ok Νάσσο
Ευχαριστώ που με πήρες συνοδηγό.
Χάρηκα
καλά να περνάς'ευτυχώς' έπρεπε να λες...
-
[quote='DAPΣτο Ζαππειο του εδωσα το βιβλιο του Ζαλμα που τον ειχε φωτογραφια και το εδειχνε με περηφανεια στα αλλα ξενα πληρωματα. [/quote]
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ DAP , OTI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ , ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
-
-
για τους Γαλλο-φιλους...
-
Για τους Γερμανο-φιλους (D-Jet καλή θητεία φίλε μου)
-
Για τους ρομαντικούς
-
Για τους 'συντηρητικούς'
-
Για τους Αμερικανο-φιλους
-
Για τους επίδοξους συνοδηγούς...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Όλα τα αυτοκίνητα ωραία το ωραιότερο για μένα το ALPINE RENAULT A110 1600S με πλήρωμα τους LANDON Patrick -Ms LANDON Corine στην κατηγορία regularity.Κάτι μου θύμιζε το όνομα του,έψαξα σήμερα και **βρήκα ότι ήταν εκτός από οδηγός αγώνων ήταν και διευθυντής της RENAULT SPORT-RALLYE την εποχή του 5 Τurbo με 'υφιστάμενο' τον RAGNOTTI!**Είπα να πάω να του μιλήσω, το μετάνοιωσα τι να του έλεγα, το βούλωσα και έμεινα να κοιτάω την ALPINE που ένας θεός ξέρει πόσες φορές είχε ανεβοκατέβει το Τουρινί!
Συγκίνηση!
Αυτό δηλαδή που λείπει από τα σημερινά rally.ς!
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ) , ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ DVD ΤΟΥ ΓΕΡΟ LANDON ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ MILLE MILES , KAI TON ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ , ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ , ΕΚΤΟΣ TOY , ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΝΤΕ , ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ALPINE 110 . ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 53 ΤΕΥΧΗ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ .
O ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 110 .ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ
Υ.Γ. Με την ευκαιρια , μηπως στα κοιταπια σου μπορεις να δεις για τον Κλων Λοραν αν ετρεχε με ενα opel comodor πριν το daf ?
-
*@ APR:
έτρεχες με μια ασημί 911 στο regularity? * -
Ο χρήστης APR έγραψε:
.... ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 110 .Να κάνω μία πρόβλεψη?
Του χρόνου η APRteam με τρία Porsche και μία Alpine!
5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις