-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
αυτη με το κοκκινο Spitfire ειναι νομίζω μετά τον Άγιο Κοσμά στην Κυνουρία/Αρκαδίας.
Σε ρωτησα γιατι το καταλαβα χαρηκτιριστικο μερος και ωραια ειδικη αλλα η χωματινη λιγο πιο πανω στο καταφυγιο ηταν ακομα καλυτερη!
Πρέπει να είναι η Βαμβακού
http://www.datsun510.com/photopost/show ... 500&page=2
http://www.datsun510.com/photopost/show ... 500&page=2
-
Η Βαμβακου ηταν ε.δ. για το sporting?
Γιατι αυτες οι φωτο ειναι απο το regularity, οπου νομιζω οτι δεν ειχαμε εμεις τη Βαμβακου
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Η Βαμβακου ηταν ε.δ. για το sporting?Γιατι αυτες οι φωτο ειναι απο το regularity, οπου νομιζω οτι δεν ειχαμε εμεις τη Βαμβακου
Η Βαμβακού ήταν για τα sporting είναι μάλον αυτή που περιγράφει ο faflas
-
spitfire έτοιμος?
-
σχεδον...
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Μακάρι το 2005 να τα πούμε στις ε.δ. του 7ου Ιστορικού Ράλλυ ΑκροπόλιςΦιλικά
Στράτης
.... κανένα νέο????
-
To Tripmeter μπήκε πάνω στο αμάξι
Μεγάλος μπελάς όμως να το calibr-άρεις
-
Ερωτηση Α,Τι αλλος εξοπλισμος χρειαζεται,ταβλι,σκακι,χαρτια,πολυσυνθετο εργαστηριακης μελετης χλωριδας? Κατι αλλο?
Ερωτηση Β,οταν λεμε οτι η ζωη ξεκινα στα 200...(αλλοι λενε και παραπανω) στα 50 που βρισκεται η ζωη?
Εχω και αλλες ερωτησεις μολις ,ομως μπω στο κλιμα!!
-
μπήκε εύκολα?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ερωτηση Α,Τι αλλος εξοπλισμος χρειαζεται,ταβλι,σκακι,χαρτια,πολυσυνθετο εργαστηριακης μελετης χλωριδας? Κατι αλλο?Ερωτηση Β,οταν λεμε οτι η ζωη ξεκινα στα 200...(αλλοι λενε και παραπανω) στα 50 που βρισκεται η ζωη?
Εχω και αλλες ερωτησεις μολις ,ομως μπω στο κλιμα!!
Απάντηση Α:
Ελπίζω να είναι όσο σφιχτό και πέρυσι, και να μην προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο...Απάντηση Β:
ή ακόμη χειρότερα, στα 30,5χαω χα χα χα -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μπήκε εύκολα?Έφαγε μια μέρα.
Εγώ δεν τρύπησα πουθενά το ταμπλώ μου...Οπότε χρειάστηκαν λαμάκια, παραλαμάκια, κοντρούλες, παρακοντρούλες κλπ κλπ κλπ.
Χωρίς τη βοήθεια του φίλου μου του Χρήστου, δε θα είχα κάνει τίποτα...
-
οκ γιατί αν είναι να τρυπίσεις κιόλας τότε άστο!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ερωτηση Β,οταν λεμε οτι η ζωη ξεκινα στα 200...(αλλοι λενε και παραπανω) στα 50 που βρισκεται η ζωη?Αν το δοκιμάσεις, όχι με το πεζώ αλλά με σκαθάρι του 1950, με μηχανικά φρένα (σύρματα), 25 ίππους, λαστιχάκια-κουλουράκια, σούστες κλπ κλπ δεν ξέρω αν η ζωή αρχίζει στα 50 αλλά σίγουρα τελειώνει στα 60-65 (ειδικά σε καμια κατηφορική απότομη δεξιά).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ερωτηση Β,οταν λεμε οτι η ζωη ξεκινα στα 200...(αλλοι λενε και παραπανω) στα 50 που βρισκεται η ζωη?
Αν το δοκιμάσεις, όχι με το πεζώ αλλά με σκαθάρι του 1950, με μηχανικά φρένα (σύρματα), 25 ίππους, λαστιχάκια-κουλουράκια, σούστες κλπ κλπ δεν ξέρω αν η ζωή αρχίζει στα 50 αλλά σίγουρα τελειώνει στα 60-65 (ειδικά σε καμια κατηφορική απότομη δεξιά).
καλό
-
Ο κίνδυνος ή η αίσθηση του κινδύνου υπάρχει ακόμα και με ένα 2cv ή ένα σκαραβαίο όπως ο παραπάνω.
Δεν νομίζω ότι μας εντυπωσιάζει η ταχύτητα όσο η αίσθηση του κινδύνου.
Ή μάλλον ένα αυτοκίνητο που είναι στα ορια ΤΟΥ -
Θα δουμε.....στο ρεγκιουλαριτε,ε....
-
εμεις με τα 1.147 κυβικά μας, στο regularity φυσικα
-
διακρινω ειρωνειες και ειρωνες, η ιδεα μου ειναι;
αν ναι εξοργιζομαι
αν οχι ζητω ταπεινα συγνωμη... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
διακρινω ειρωνειες και ειρωνες, η ιδεα μου ειναι;
αν ναι εξοργιζομαι
αν οχι ζητω ταπεινα συγνωμη...δεν νομιζω...
Οι περισσοτεροι γνωριζομαστε μεταξυ μας, και ειτε κανουμε πλακα, ειτε υπαρχει εντονη η διαθεση αυτοσαρκασμου απο καποιους.
Απλα ισως δεν ξερεις οτι αυτα που γραφει για παραδειγμα ο D-Jet ειναι μια διαθεση αυτοσαρκασμου και οχι προθεση ειρωνιας προς τους υπολοιπους.
Εγω για παραδειγμα αλλες φορες, 'πειραζω' τον Sir-Gus με τον οποιο ειμαστε καλα φιλαρακια, πριν να συναντηθουμε εδω στο 4TF
Τελικα ειμαστε μια 'ωραια ατμοσφαιρα' που ελεγε και καποιος άλλος
-
αθελα σου με παρεξηγησες
δεν αναφερθηκα σε σενα ουτε στον αλεξ
και παλι συγνωμη
5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις