-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
Πατάτες εντός του ζουμίου των μπριζολίων φάγατε?!Βεβαίως και φάγαμε
Αφου δεν ηταν στο τραπέζι μας ο γνωστός πατατοφάγος
-
Όσο και να προσπαθείτε η αλήθεια έλαμψε για άλλη μια φορά
Εγκάθετοι, ε, εγκάθετοι
Πάμε γι άλλα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Όσο και να προσπαθείτε η αλήθεια έλαμψε για άλλη μια φοράΕγκάθετοι, ε, εγκάθετοι
Πάμε γι άλλα
Τι κι αλλά θα φάς.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ε μα με αναγκάζεις να 'σε δώσω στεγνά'!mad_n: 'Χτες το βράδυ πήγα τα μεσάνυχτα μέχρι Σούνιο, ήταν πάρα πολύ καλά. Είχε ρίξει ψιλόβροχο πριν και είχε ωραία γλίτσα στο δρόμο'.
eva:
cavallino:
opterios:Eγώ έχω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ότι όταν ήρθα δεν είχε μείνει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
(ε εντάξει βρε παιδία στις 22:00 που ήρθα μετά το μάθημα δεν ήταν και τόόόόόόσο αργά πια! )
Εκτός όμως από αυτό έχω να καταγγείλω επίσης την μπριζόλα μου (την οποία παρήγγειλα μετά φυσικά) η οποία δεν έλεγε να καθήσει στο πιάτο με τίποτα για να την φάω! Σπαρταρούσε όλη την ώρα και προσπαθούσε να φύγει!!!
Τελικά την λυπήθηκα και δεν την έφαγα όλη
Κατά τα άλλα όλα μια χαρά!
Χάρηκα που είδα ξανά αρκετές γνώριμες φάτσες και χάρηκα που γνώρισα και άλλους (δυστυχώς μόνο αυτούς που ήταν κοντά μου στο τραπέζι )Άντε σύντομα να ξαναφάμεεεεεεε!!!!
(Λυπάμαι που δεν ήρθα στην κοπή το Σάββατο αν και είχα πει ότι θα έρθω, αλλά κοιμόμουν από τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 την Κυριακή! )
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μια ιδέα, πάντως, του τι έγινε την δίνει η φωτο, εντάξει; Το μέγεθος, βέβαια, δεν παίζει τον κύριο ρόλο ούτε στις μπριζόλες, **αλλά αυτές ήταν και νόστιμες. **Όχι;
Επειδή έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε δε θυμάμαι αν ήταν νόστιμες.
Μήπως πρέπει να ξαναπάμε για να θυμηθούμε τη γεύση τους;
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!