-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον harriswrc ότι έχουν και οι τρεις τις ίδιες πιθανότητες.
Γι'αυτό τον λόγο θα ψηφίσω σύμφωνα με το ποιος θέλω να γίνει πρωταθλητής.Ford-Gronholm!
Συνφωνώ απόλυτα!
-
LOEB χωρίς δεύτερη σκέψη!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θέλω Ψηλό,ψήφισα Ψηλό!Η εμπειρία λέει ότι η μετάβαση από εργοστασιακή σε ημιεργοστασιακή συμμετοχή έχει βλαβερές συνέπειες σε αυτοκίνητο-πλήρωμα....
Θυμηθείτε το κάζο του Σάινθ όταν οδήγησε την ημιεργοστασιακή-ιδιωτική,και ανίκητη έως τότε Deltona!
Τα κότσια του SAINZ θέλεις να πεις να οδηγήσει την τελειωμένη DELTONA το 93.Ποιος άλλος θα τολμούσε;
-
Οι αδυναμιες δεν κρύβονται! Gronholm και τα γκάζια στο πάτωμα! Τώρα και χωρίς ενεργά διαφορικά!
-
Άν η Xsara δεν υπολείπεται τεχνολογικά, ο Loeb θα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά με κατώτερο αυτοκίνητο δεν το νομίζω.
Ο Solberg θεωρητικά ίσως και να έχει τις περισσότερες πιθανότητες μιας και το Ιmpreza έχει περισσότερο καιρό εξέλιξης και αυτός παραμένει στην ομάδα.
Ψηφίζω Marcus επειδή θέλω να το πάρει. -
Αν δεν το παρει φετος ο Νορβηγος. ποτε θα περιμενει να το παρει ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι αδυναμιες δεν κρύβονται! Gronholm και τα γκάζια στο πάτωμα!Κρίνοντας από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μας βλέπω ομαδικά στον κουβά στο εσωτερικό πρωτάθλημα wrc
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οι αδυναμιες δεν κρύβονται! Gronholm και τα γκάζια στο πάτωμα!
Κρίνοντας από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μας βλέπω ομαδικά στον κουβά στο εσωτερικό πρωτάθλημα wrc
Ε συνηθίσαμε πιά Τάσο!
-
Δεν ψηφίζω
Είναι γνωστή άλλωστε η προτίμησή μου στον ψηλό.
Ελπίζω το αιώνιο ερώτημα - αμφισβήτηση για την εμπλκή του μόνο με Peugeot να πάρει πειστική απάντηση.
Ίδωμεν... -
Μάρκος και ξερό ψωμί
Αν η Ford έχει τη σοβαρή ομάδα των τελευταίων ετών πιστεύω ότι ο ψηλός θα έχει προβάδισμα.
Βέβαια, με μια πιο αντικειμενική ματιά και οι τρεις πρωταθλητές έχουν τις ίδιες πάνω κάτω πιθανότητες.
Σκεφτείτε όμως τον Σανίδα χωρίς ενεργά διαφορικά
Θα θυμηθούμε παλιές καλές εποχές, οδηγώ με το πλάι και μ'αρέσει -
Loeb...δεν βλεπω λογο να μην κερδισει το πρωταθλημα φετος και ειδικα μετα τον πρωτο αγωνα...οσο για τους αλλους 2 εμενα οι μπλε μου φαινονται γενικα αλλου οπως περισυ..για τον ψηλο θα παει πολυ καλυτερα απο περισυ αλλα...
-
Χρειάζεται να πω τι ψήφισα;
-
Θέλω τον Gro
Ομως πολύ φοβάμαι ότι ο Loeb θα είναι πάλι πρώτος !!
-
Seb OLE!!!
Και με τον Solberg ομως είμαι ευχαριστημένος, βέβαια και ο Gro να κερδίσει πάλι ευχαριστημένος θα είμαι αλλά....μπαίνει το οπαδιλίκι μέσα οπότε
Seb για μένα
Ο πρωταθλητής του 2006