-
πήρα σήμερα τηλέφωνο τον Κώστα Π. στην πίστα για τελική επιβεβαίωση για αύρο στη 1.00 μμ και μου είπε ότι έχουν κλείσει φωτογράφηση για το μεσημέρι.
Η πίστα θα είναι ελεύθερη μετά τις 4.00 μμ και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 6.00.
Παρ' όλα αυτά, εγώ θα πάω. -
-
-
Όχι ρε γμτ!
-
Λοιπόν προτείνω το εξής:
Ραντεβού 13:00 στα διόδια της Ελευσίνας για συγκρότηση του τημ, και καφεδάκι στην Πάχη!
Λίγο ο καφές, λίγο η παρέα θα περάσει η ώρα, και θα πάμε να αλώσουμε την πύλη και να απαλλοτριώσουμε την πίστα!Μην μασάτε!
Σας περιμένω με το τέρας αραγμένο στην δεξιά μεριά του δρόμου αμέσως μετά τα Διόδια, στις 13:00!
Cya!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Λοιπόν προτείνω το εξής:Ραντεβού 13:00 στα διόδια της Ελευσίνας για συγκρότηση του τημ, και καφεδάκι στην Πάχη!
Λίγο ο καφές, λίγο η παρέα θα περάσει η ώρα, και θα πάμε να αλώσουμε την πύλη και να απαλλοτριώσουμε την πίστα!Μην μασάτε!
Σας περιμένω με το τέρας αραγμένο στην δεξιά μεριά του δρόμου αμέσως μετά τα Διόδια, στις 13:00!
Cya!
Επιβεβαιώνω κι εγώ με τον αδερφό μου.
13:00 εκεί.
Όσπου να πάμε για καφέ...όσπου να τον πιούμε κλπ...και να πάμε πίσω στη πίστα θα πάει 15:30...ε...θα μπούμε!
-
Μμμ... μάλλον θα σας βρω στην πίστα αν είναι
Καβαλάω 3+ την Αττική και ότι προλάβουμε...
-
Μαλλον θα ειμαι και εγω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μαλλον θα ειμαι και εγωΕίσαι καμμένος ρε!
-
Mια χαρά είναι το παιδί, άστο να παίξει...
Προσοχή παίδες, η πίστα δεν είναι και στα καλύτερά της...
Είναι όμως ταμάμ για πολλές πάντες!
-
exei nera k6?
-
Όχι... Χώματα μόνο.
-
Μάλλον θα έρθω για το καφέ...
-
Ωραια ηταν σημερα,αλλα λιγο ρε γμτ...
Η πιστα ειχε πολλα χωματα και πετραδακια,αλλα περασαμε καλα as always.
Ο Teo μεγαλος καφτης.... (μου χρωστας βολτα στο επομενο εε ? )
-
Λοιπόν...my 2cents...
Τεοοοο
Πραγματικά...ο κόσμος sideways είναι καλύτερος! ...ΤΕΛΟΣ!
Απίστευτο αυτοκίνητο...απίστευτο γκάζι...απίστευτος ήχος...και του συμπεριφέρεσαι όπως πρέπει! 1000 μπράβο από μένα που το γουστάρεις για αυτό που είναι...και για αυτό που προφέρει...και 1000 μπράβο που ξέρεις να βγάζεις το 100% από αυτό. Επίσης 1000 ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τη βόλτα.
Θανάση...χάρηκα που γνωριστήκαμε και από κοντά και τα είπαμε.
Χάρηκα που γνώρισα επίσης και τα άλλα παιδιά από εδώ...όπως τον Βαγγέλη (Bagus), τον Angel, τον travelman και άλλους που αν ξέχασα να γράψω, σόρυ.
Προσωπικά το ευχαριστήθηκα...και ας είχα μια έξοδο στη Κ9...μπήκα με πολλά...βγήκα επίσης με πολλά (μ@λ@κί@ ) κάτι μεταξύ μούτρα και με τα 4...αλλά έμαθα αρκετά για το νέο μου πισωκίνητο, όπως και κάποια άλλα πραγματάκια...άλλωστε γιαυτό είναι οι πίστες. Ήθελα κι άλλο...αλλά το λυπήθηκα.
Το βασικό...είναι ότι θα μπει μπλοκέ μέσα στο 2008
Ωραία ήταν...ωραία περάσαμε...αλλά...λίγο όπως λέει ο Βαγγέλης.
Πότε πάμε πάλι???
-
Σύντομα παιδιά, σύντομα!
Ο Νοέμβρης θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ξαναβρεθούμε!
Συγγνώμη πάντως για την ατυχή συμβολή μου στην αιθαλομίχλη του Λεκανοπεδίου, αλλά όπως διαπιστώσατε κι εσείς οι ίδιοι από το κάθισμα του συνοδηγού (ίσως μόνο ο Βαγγέλης έμεινε παραπονούμενος... )αλλά και απ'έξω το τέρας ήταν σήμερα α σ υ γ κ ρ ά τ η τ ο !!!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σύντομα παιδιά, σύντομα!Ο Νοέμβρης θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ξαναβρεθούμε!
Συγγνώμη πάντως για την ατυχή συμβολή μου στην αιθαλομίχλη του Λεκανοπεδίου, αλλά όπως διαπιστώσατε κι εσείς οι ίδιοι από το κάθισμα του συνοδηγού (ίσως μόνο ο Βαγγέλης έμεινε παραπονούμενος... )αλλά και απ'έξω το τέρας ήταν σήμερα α σ υ γ κ ρ ά τ η τ ο !!!
Όχι ρε συ...πως το συμπέρανες αυτό???? Ιδέα σου μάλλον θα'ναι. Μόνο 3/4 ρεζερβουάρ έφαγες...κομμάτια από τα λάστιχα φύγανε στο τέλος...και κάτι σύννεφα πάνω από τα Μέγαρα σχηματίστηκαν...ε...μοίρασες και κάτι χαμόγελα...(το απόλυτο αγχολυτικό δηλαδή)...έκαψες λίγο λάστιχο και μετά πες μου πως να ξεκολλήσει το πίσω μέρος της 120i με τόσο γόμα κάτω ε???
Άντε και σ'ανώτερα...
Υ.Γ. Πότε θα έχουμε τα βίντεο? Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύεις είναι εφικτό?
-
Ελπίζω όσοι αποθανάτισαν τον καπνό και τις γωνίες προσβολής στην Κ9 με την Μ5, να ανεβάσουν καμμιά φωτογραφία ή κάποιο video, προς τέρψιν και των υπολοίπων που έχασαν το σημερινό parade μας!
-
Κάτι πήρε το αυτί μου για σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου που διαδραματίστηκαν στην πίστα! Ντροπή σας!!!!
ΥΓ Βάλτε καμιά φωτό να πάρουμε και εμείς μάτι
-
Πλάκα είχε τελικά μιας και αν και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος η πίστα δύσκολα γέμιζε. Την περίμενα σε καλύτερη κατάσταση μιας και τα χώματα στην κορυφή της στροφής μετά τη μεγάλη ευθεία ήταν λίγο ξενέρωμα, ενώ στην προηγούμενη στροφή πριν την ευθεία γελάσαμε με την καρδιά μας όταν τα γυφτάκια μας υποδέχτηκαν με φωνές και ...κατεβασμένα παντελόνια
Χάρηκα που γνώρισα τους Niko120i, τον Bagus με τις σωστές γραμμές του, τον Thanassis με το πουντό του ενώ φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος ο theoM5 όπως και ο τυπος με ένα πανέμορφο και ταχύτατο κάτερχαμ . Τhanks για τη βόλτα Νίκο και ας γλυστρίσαμε λιγάκι παραπάνω αλλά η μπέμπα φωνάζει την απαίτηση της για μπλοκέ!!
Κρίμα που το φιλαράκι που ήρθε για παρέα βιαζόταν και έπρεπε να φύγουμε νωρίς . Και πάλι όμως είχε το χαβαλέ της η φάση, ίσως όχι τόσο όσο στην αγαπημένη μου βουνίσια διαδρομή αλλά σίγουρα με πολλή περισσότερη ασφάλεια! Για τους πρωτάρηδες που το σκέφτονται το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Στην αρχή θα χαθούν μη γνωρίζοντας τι γραμμή να ακολουθήσουν στη θεόφαρδη πίστα αλλά σιγά σιγά θα βρούν τα βασικά. Προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να 'αργήσω' στην στροφή όσο ήθελα οπότε τα μούτρα ήταν στο πρόγραμμα. Τουλάχιστον το χρέπι μου στάθηκε αξιοπρεπώς βγάζοντας σχετικά λίγη υποστροφή και αρκετή διασκέδαση και ας φοβόμουν τα αρχαία φρένα του μην ανάψουν. Σόρρυ τουτουνάκι μου για τα 3 (!) κουρέματα στο κιβωτιό σου, και μπράβο σου που δεν έκανες τσίκ!
Ελπίζω να επανέλθω με ακόμα μεγαλύτερη παρέα, εποχούμενη αυτή τη φορά!
Παμε Μεγαρα;