-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Παιδιά οποιος έχει πληροφορίες για track day να ενημερώνει εδώ εγκαίρως να μπορούμε να λάβουμε συμμετοχη μιας και δεν υπάρχει κάποιο site που να έχει όλα τα track days και δεν μπορούμε να καθόμαστε να ψάχνουμε όλα τα club να δούμε πιο οργανώνει.Επειδή το επανέλαβες αρκετές φορές και φαίνεται να σε...κόπτει, γράψου εδώ αν θες:
http://www.trackday-special.grΟύτε βέβαια εκεί αναφέρονται σώνει και ντε όλα τα trackdays που διοργανώνονται, αλλά σίγουρα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να τα μαθαίνεις εγκαίρως.
-
grande jerry,
κοίτα
viewtopic.php?p=1450773#p1450773
viewtopic.php?p=1459365#p1459365
Ανακοινώνονται όλα ΚΑΙ εδώ. Στις προηγούμενες σελίδες. Και έχει γίνει και πολλή συζήτηση γι' αυτά.
Μάλλον δεν παρακαλουθείς καλά το συγκεκριμένο topic του 4ΤΦ. -
Παιδιά σόρρυ αν υπάρχει κάπου γραμμένο εδώ μέσα, αλλά έχω φάει το google και δεν το 'χω βρει πουθενά! Ξέρουμε το ρεκόρ πίστας στα Μέγαρα; Εννοώ το επίσημο απόλυτο ρεκόρ πίστας στην τελευταία της χάραξη πριν κλείσει, με οποιοδήποτε αυτοκίνητο (κλάση) καθώς και τον οδηγό που το πέτυχε και πότε;
Φτιάχνουμε την πίστα για τους προσομοιωτές rfactor και GTR2 και θα ήθελα να συμπληρώσω αυτές τις πληροφορίες στις οθόνες πληροφόρησης.
ΥΓ. Με την ευκαιρία, όποιος έχει κάποιον από αυτούς του προσομοιωτές και θέλει, ας μας κάνει λίγο beta testing ώστε να διορθώσουμε ατέλειες!
-
Χρόνους θα βρεις μόνο από αγώνες που έχουν γίνει στα μέγαρα (ψάξε στο rally.gr). Τα BTCC γυρίζουν από 1:01 έως 1 ξερό και κάτω από 1 λεπτο γυρίζουν σίγουρα κάποια μονοθέσια.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά σόρρυ αν υπάρχει κάπου γραμμένο εδώ μέσα, αλλά έχω φάει το google και δεν το 'χω βρει πουθενά! Ξέρουμε το ρεκόρ πίστας στα Μέγαρα; Εννοώ το επίσημο απόλυτο ρεκόρ πίστας στην τελευταία της χάραξη πριν κλείσει, με οποιοδήποτε αυτοκίνητο (κλάση) καθώς και τον οδηγό που το πέτυχε και πότε;Φτιάχνουμε την πίστα για τους προσομοιωτές rfactor και GTR2 και θα ήθελα να συμπληρώσω αυτές τις πληροφορίες στις οθόνες πληροφόρησης.
ΥΓ. Με την ευκαιρία, όποιος έχει κάποιον από αυτούς του προσομοιωτές και θέλει, ας μας κάνει λίγο beta testing ώστε να διορθώσουμε ατέλειες!
ωραιος!
θα κανω μερικες γυροβολιες το απογευμα να δω πως παει!
-
rFactor - Ferrari F430 at Megara circuit
Εγώ πάντως γυρνάω γύρω στο 57.5 περίπου με F430.. Από το 1.19 άρχισα να μετράω!
Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι αληθοφανής.
-
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά, αν και ήλπιζα πως εδώ θα το ήξερε κάποιος το επίσημο ρεκόρ της πίστας ή θα ήξερε κάποιον που το ξέρει. Δυο μέρες ψάχνω στο google, δεν αντέχω να ψάξω άλλο... θα το αφήσω κενό στην τελική ή θα βάλω ξέρω 'γω το 1.00.890 του Σταμάτη Κατσίμη με Honda Accord Btcc '97.
Για την αληθοφάνεια χρόνων στην προσομοίωση, δεν ξέρω αν φταίει η πίστα ή το εκάστοτε mod (car) με τον οποίο την τρέχετε στους προσομοιωτές.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως η χάραξη της πίστας είναι όσο ακριβής μπορεί να γίνει από τα GPS data του GoogleEarth, ενώ οι υψομετρικές της διαφορές είναι βασισμένες σε στοιχεία τηλεμετρίας από το κίτρινο AX του Λουκά από GTCC (δεν είμαι σίγουρος αν είναι από αυτό το αυτοκίνητο ή άλλο, είναι από πραγματική τηλεμετρία πάντως). Σίγουρα όμως οι υψομετρικές διαφορές είναι ανακριβείς σε πολλά σημεία της πίστας, γιατί περάστηκαν με δειγματοληψία από την τηλεμετρία (είναι αδύνατον να περάσεις με το χέρι όλα αυτά τα data).
Επίσης, σε ότι αφορά την πρόσφυση, έχουμε αφήσει τις default τιμές των προσομοιωτών για τα διάφορα είδη εδάφους (άσφαλτος, γρασίδι, χαλίκι, άμμος, κλπ) ενώ όπως θα παρατηρήσετε δεν έχουμε βάλει και καθόλου μπαλώματα στην άσφαλτο. Επίσης η τελευταία στροφή νομίζω... παραβουλιάζει, ενώ και κάποια κερμπς είναι σίγουρα λάθος υψομετρικά ή/και σε πρόσφυση.
Είναι η πρώτη πίστα που φτιάξαμε/φτιάχνουμε στη GVRteam. Μαθαίνουμε μέσω αυτής, ενώ ο επόμενος στόχος είναι οι Σέρρες.
-
Σίγουρα υπάρχουν μονοθέσια καθώς και μηχανές που κάνουν χρόνους κάτω από 60'....
Όσο για τα 57,5' του Nick-K αυτός πραγματικά είναι VR χρόνος , μιας κι δεν υπάρχει περίπτωση στο εκατομύριο να γίνεις τέτοιος χρόνος στο οικόπεδο των Μεγάρων από ένα τέτοιο αμάξι!
Το 997ΤΤ που είναι και τετρακίνητο έχει κάνει κοντά στο 1:06 κι λίγο κάτω από αυτό νομίζω από τους 4Τ.
Lotus Elise 111R γυρνάει άνετα στο 1:10 με το 09 και τα ψηλά 08' να είναι σαφώς εντός των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου,
Westfield 'busa πέφτει στο 1:04.5 με αρκετά περιθώρια για πιο κάτω
Cayman S γυρνάει κι αυτό στο 1:10Ελπίζω να βοήθησα να έχεις κάποιες σχετικές τιμές, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι οι απόλυτοι χρόνοι που θες να περάσεις στο πρόγραμμά της πίστας που σχεδιάζεις!
-
τι μας λες ωρε?
εχουμε τα χερια κυριε και για κατω απο 57'5
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Όσο για τα 57,5' του Nick-K αυτός πραγματικά είναι VR χρόνος , μιας κι δεν υπάρχει περίπτωση στο εκατομύριο να γίνεις τέτοιος χρόνος στο οικόπεδο των Μεγάρων από ένα τέτοιο αμάξι!
Αν είσαι χεράς όλα γίνονται... Και που ξέρετε εσείς κύριε μου από Μέγαρα? Μήπως οδηγήσατε και καμιά φορά? (Αστειεύομαι φυσικά! )
Ναι είναι εξωπραγματικός ο χρόνος της F430 στον εξομοιωτή. Είναι σίγουρο πως το αμάξι έχει πολύ παραπάνω λάθος δύναμη και γι' αυτό τέτοιος χρόνος.
Θα δοκιμάσω να κάνω κάποιους γύρους με διάφορα αυτοκίνητα του παρακάτω Mod: NLC VLN 2005 που έχει αρκετά αυτοκίνητα και πιστεύω πως θα είναι λίγο καλύτερα και ποιο αληθινά στους χρόνους. Θα γράψω τι χρόνους έχω σε ταχύτερο γύρο. -
Έξαιρετική προσπάθεια!!!!! Μπράβο και χαρά στο κουράγιο σας!
Προφανώς μία κανονική αποτύπωση θα σας έλυνε τα χέρια μιας και η ακρίβεια του γκούκγλ δεν είναι ότι καλύτερο ειδικά με τα υψόμετρα. Στην πράξη όμως με τη χρήση σωστού ντεκόρ νιώθεις σαν να είσαι στα Μέγαρα! Ρεαλιστικές και οι αναταράξεις στη μεγάλη ευθεία!
Για την χρήση τηλεμετρίας δεν ξέρω τι τύπου σύστημα χρησιμοποιήσατε αδρανειακό ή δορυφορικό ωστόσο εάν κάνατε μερικά προσεκτικά αργά περάσματα στις άκρες του δρόμου και στο κέντρο ίσως να είχατε πιο κοντά στην πραγματικότητα αποτελέσματα γιατί στην ουσία είναι ίδιο το αποτέλεσμα. Επίσης τα κέρμπ φαίνονται λίγο χαμηλά και δεν ξέρω εάν γλιστράνε όπως τα πραγματικά...
Η 430 είχε κάνει ένα μέτριο χρόνο (1.10?) με τον βωβό στο τιμόνι σε κάποιο τεύχος των 4τ.
-
ωραια εχθες στα μεγαρα
ενα μπραβο στα παιδια για την αρτια διοργανωση τους.
πολυ καλοι χρονοι απο 2 εβο9 σε κατασταση φπε+αναρτηση+τογιο888 στα 1.06 ξερο και 1.06,20
το επιπεδο ανεβαινει επικυνδινα γρηγορα αφου ηταν τουλαχιστον 5 εβο μεσα στο 1.06
να σημειωθει οτι το φπε εβο9 με το 1.06 ξερο ηταν στην πρωτη του επισκεψη στο Μεγαρο -
an les για το κιτρινο...το οδηγουσε ο παραδεισης και του εχωσα και το pbox σε 2 σεσιον
-
ο ενας ηταν ο Παραδεισης,ο αλλος με το κοκκινο ηταν λιγο πιο γρηγορος στην πρωτη του φορα στα μεγαρα με ιδιο σεταπ δυναμης,αλλα με διαφορετικη αναρτηση ελαστικα(πιρελια ρς και ζακς αναρτηση για τον Παραδειση ,τογιο888 και τειν για το κοκκινο)
-
παραδεισης αν θυμαμαι καλα οριακα εκανε 07 ψηλα
το κοκκινο που εκανε 1.06 ειναι φπε????????????????
σορρυ αλλα αυτο το πραμα ξεμπαζωνε κανονικοτατα.... -
Τις πρώτες φωτογραφίες από το 1ο Open Day 2009 του TARMAC μπορείτε να τις δείτε στο
http://www.tarmac.gr/portal/viewtopic.php?p=10922#10922Φυσικά, να μην ξεχνάμε ότι πλήρες άρθρο για την εκδήλωση με πολλές σελίδες και δεκάδες φωτογραφίες θα υπάρχει στο επόμενο τεύχος του Burn Out.
-
To κιτρινο εγραψε 1.06,2 με βεμποξ, το κοκκινο ειναι οντως φπε και εκκεντρα με τειν σιρκουι μαστερ και 255 888 τελειωμενα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι μας λες ωρε?εχουμε τα χερια κυριε και για κατω απο 57'5
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις πληροφορίες για την πίστα παιδιά, έβαλα τον Κατσίμη τελικά ως ρέκορντμαν της πίστας.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
παραδεισης αν θυμαμαι καλα οριακα εκανε 07 ψηλατο κοκκινο που εκανε 1.06 ειναι φπε????????????????
σορρυ αλλα αυτο το πραμα ξεμπαζωνε κανονικοτατα....Στο πρωινό group υπήρχαν 5 κόκκινα evo. Από αυτά, το ένα, με carbon καπώ, που έκανε πολύ θόρυβο είναι 'φορτωμένο' όσο δεν φαντάζεσαι. Είναι και δείχνει πολύ δυνατό, αλλά αυτό δεν έκανε καλούς χρόνους την Κυριακή. Μήπως λες αυτό?
-
αν θυμαμαι καλα το τερας ηταν το 44 αλλα χρονο δε προλαβα να δω.
Παμε Μεγαρα;