-
Μάλλον κανείς δεν ξέρει, Αφάνα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον κανείς δεν ξέρει, Αφάνα.Όντως. Μπανανία σε κάθε άκρη της είναι αυτή η χώρα. Το τι έχει ακουστεί εντωμεταξύ για το τι θα γίνει με την πίστα μόνο σεναριογράφος μπορεί να το αποτυπώσει. Προσωπικά έχω ακούσει τα παρακάτω:
- Θα ανακαινιστεί και θα ανοίξει του χρόνου (αισιόδοξο σενάριο).
- Θα γίνει μάντρα αυτοκινήτων (!!!)
- Θα γίνει χωράφι να φυτεύουμε πατάτες και ραδίκια (για να τα βλέπουμε ανάποδα αφού δεν θα μπορούμε να γυρνάμε!)
- Θα παραμένει όπως είναι και απλά θα ανοίξει του χρόνου (αλήθεια γιατί όχι νωρίτερα ?).
- Το 2010 θα γίνει εκεί F1 Grand Prix χαράματα (μετά το νυχτερινό που έγινε πρόσφατα πάλι θα προτοτυπήσουμε εμείς τα αλάνια, οι ΕΛ, οι 'και γαμώ τα άτομα', οι τσίφτες και καραμπουζουκλήδες και αλάνια, ελληνάρες ...)
- Πίστες μπλέ πιο απλά και συνοπτικά.
Τελικά οι μόνοι κ@λόφαρδοι είναι οι μοτοσυκλετιστές οι οποίοι διοργανώνουν μια χααααρά τα τρακντει τους. Στο τελευταίο που έγινε χτες από το 0-300 η εξελίξεις ήταν απλά το κούρεμα των χόρτων μπροστά στα πιτ ( WOW, mμιλάμε για έργα, όχι μ@λακίες !!! ) και (αυτό είναι λίγο παλιότερο) η προσθήκη 2 μικρότερων εξεδρών δεξιά και αριστερά από την είσοδο στην πίστα από τα πιτ. Τα έργα στη καφετέρια (ή ότι άλλο είναι αυτό το κτίριο) είναι στάσιμα.
Η μόνη περίπτωση να μάθουμε κάτι νεότερο είναι κάποιος από το 0-300 να γνωρίζει με ποιον 'υπόγραψε' τη συμφωνία για το τρακντει και φυσικά τι του μετέφερε αυτός ο 'άγνωστος Χ' για το μέλλον της πίστας.
-
Ελλάδα και Ελληνες... αυτοι ειμαστε, αυτο ειμαστε, για αυτά είμαστε για τα χωράφια και ... για τα μπάζα!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Η μόνη περίπτωση να μάθουμε κάτι νεότερο είναι κάποιος από το 0-300 να γνωρίζει με ποιον 'υπόγραψε' τη συμφωνία για το τρακντει και φυσικά τι του μετέφερε αυτός ο 'άγνωστος Χ' για το μέλλον της πίστας.Το 0-300 είχε κλείσει αυτά τα trackdays πολλούς μήνες πριν, και αποφασίστηκε [δεν ξέρω λεπτομέρειες εδώ] κατ' εξαίρεση να ολοκληρώσει το 0-300 το πρόγραμμά του μέχρι το τέλος του έτους.
Από εκεί κι έπειτα, όντως έχουν ακουστεί πολλά πράγματα, αλλά εγώ το μόνο που θα πρότεινα είναι μικρό καλάθι και υπομονή.
Εσένα ρε Βασίλη τι σε έπιασε ξαφνικά και έχεις λυσσάξει να μάθεις;
-
να πάμε και να κάνουμε κατάληψη !!!!
μετά χρησικτησία ....
ελλάδα ... ΤΕΛΟΣ
-
Με την πίστα Auto Festival τι παίζει?
Απότι βλέπω εκεί κάνουν 'δουλειά' οι 4Τροχοί τελευταία... -
Πίστα το Auto Festival δεν είναι σε καμία περιπτωση. Μεγάλο parking είναι.
-
Τελικά και οι δυο σχολές ασφαλούς οδήγησης σε χώρους στάθμευσης λειτουργούν.
Αυτό θα πει υποδομή δια την οδική ασφάλεια χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής ενώσεως. -
http://karoshmaia.blogspot.com/2008/10/ ... _3430.html
-
Ο χρήστης vagman77 έγραψε:
http://karoshmaia.blogspot.com/2008/10/blog-post_3430.html' target='_blankNταξ... μην πιστευουμε και ο,τι διαβάζουμε...
-
Ο Πατσουρέας παραληρεί
-
Παει για βουλευτης ο Πατσουρεας
-
Διάβασα σε άλλο φόρουμ για την πίστα. Διαβάστε κι εσείς:
http://www.trackday-special.gr/forum/vi ... 7492#17492
-
Λογικό και αναμενόμενο.
Η συντήρηση μιας κανονικής πίστας έχει κόστος. Και λίγα έσοδα. Οπότε, drift!
-
.. ο πατσουρεας θα ειναι υπευθυνος και για την πιστα καρτ?
-
Χμμμμ νοτ μπαντ.Μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο,αλλα αυτο που προεχει ειναι να ανοιξει η πιστα αρχικα κ βλεπουμε μετα...
-
Βασικά μόνο drift. Αλλά και ολοήμερη ενοικίαση. Άκουσα ότι τις καθημερινές θα κοστίζει περίπου 1500€. Πρέπει δηλαδή να μαζευόμαστε τουλάχιστον 30 για ένα TD καθημερινής. Τα ΣΚ να τα ξεχάσουμε....
-
και με αυτο θα γινει βιωσιμη η πιστα??
-
εχει χρημα το drift..
με προβληματιζει το μελλον της πιστας καρτ... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και με αυτο θα γινει βιωσιμη η πιστα??Ακριβώς επειδή δε νομίζω ότι θα είναι βιώσιμη, η δική μου εικασία είναι ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν μεν να ανεβάσουν λίγο το τιμολόγιο των καθημερινών, θα επιτρέψουν δε τα open days, δηλαδή μπαίνει ο καθένας μόνος του αντί αντιτίμου.
Αυτό όμως είναι απλά εικασία δική μου. Πάντως, βλέπω θετικά την όλη κίνηση [υπό την έννοια ότι ανοικτά Μέγαρα = καλύτερα από κλειστά Μέγαρα] και μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το καθεστώς λειτουργίας
Παμε Μεγαρα;