-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Η Μιτσουμπίσι δεν πάει καλά οικονομικά.
Ούτε οι κανόνες φταίνε, ούτε η αρχή του σπορ, ούτε ο επιστάτης στο 29ο Λύκειο Κάτω Νεοχωρίου.**
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΡΕΧΕΙ.**Έχω αρχίσει να το επμπαιδώνω!!!
ΚΑΙ Η ΡΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Φ 1!
...ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ??
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
**EΙΣΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WRC ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!!! **ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ...
**ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.**ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!
http://www.autointell-news.com/News-200 ... 05-p10.htm
http://www.daimlerchrysler.com/dccom/0, ... -0,00.html
http://www.theautochannel.com/news/2005 ... 47951.html
.....euro 500 million ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!
ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!
ΕΦΤΑΣΕΣ 24!!!
ΟΣΟ ΚΑΙ Η.................ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ!
ΑΣ ΠΟΥΜΕ...... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η mitsubishi όμως επένδυσε 2 χρόνια και μόλις στο τέλος του 2005 είδε κάποια αποτελέσματα. Το 2006 που άλλαξαν οι κανονισμοί με τα ενεργά, αυτοί λογικά θα ήταν πιο κοντά στην επίτευξη στόχου. Και όμως αποχώρησαν...ΚΑΙ Η CITROEN ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Η Μιτσουμπίσι δεν πάει καλά οικονομικά.
Ούτε οι κανόνες φταίνε, ούτε η αρχή του σπορ, ούτε ο επιστάτης στο 29ο Λύκειο Κάτω Νεοχωρίου.**
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΡΕΧΕΙ.**Έχω αρχίσει να το επμπαιδώνω!!!
ΚΑΙ Η ΡΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Φ 1!
Ξέρεις, η ρήση ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΡΕΧΕΙ, στο διευθυντή της ΡΕΝΩ ανήκει!!!
-
ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ,
Ο ΗΕΝΝΙΝG SOLBERG ME 1,25 EKAT EURO ΘA KANEI 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ WRC ΣYN 3 TOΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤ. ,
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ WRC EINAI ΛΙΓΑ,
ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ F 1. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η mitsubishi όμως επένδυσε 2 χρόνια και μόλις στο τέλος του 2005 είδε κάποια αποτελέσματα. Το 2006 που άλλαξαν οι κανονισμοί με τα ενεργά, αυτοί λογικά θα ήταν πιο κοντά στην επίτευξη στόχου. Και όμως αποχώρησαν...
ΚΑΙ Η CITROEN ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν είναι σίγουρο, αφού πρέπει να εξελίξει από την αρχή το C4. Γι αυτό άλλωστε άφησε και ένα χρόνο εκτός. Η mitsu, έχει ήδη εξελίξει το Lancer χωρίς ενεργά και το 2006 λογικά θα ήταν καλή χρονιά γι'αυτήν.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η mitsubishi όμως επένδυσε 2 χρόνια και μόλις στο τέλος του 2005 είδε κάποια αποτελέσματα. Το 2006 που άλλαξαν οι κανονισμοί με τα ενεργά, αυτοί λογικά θα ήταν πιο κοντά στην επίτευξη στόχου. Και όμως αποχώρησαν...
ΚΑΙ Η CITROEN ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν είναι σίγουρο, αφού πρέπει να εξελίξει από την αρχή το C4. Γι αυτό άλλωστε άφησε και ένα χρόνο εκτός. Η mitsu, έχει ήδη εξελίξει το Lancer χωρίς ενεργά και το 2006 λογικά θα ήταν καλή χρονιά γι'αυτήν.
Το παραπάνω ακριβώς είναι το κουλό της όλης υπόθεσης!!!
Δηλαδή γιατί δεν έφευγαν από φέτος που απλά προετοιμάζονταν για του χρόνου (τσάμπα δηλαδή!!!), ή έστω του αντίχρονου που θα σφίξουν τα πράγματα ξανά; (δηλ θα εξελιχθούν κι οι άλλοι...)Ίσως και να πέταξαν έναν τίτλο στα... αζήτητα...
-
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το θέμα, αλλά έχω ένα φίλο που φτιάχνει και κάνει εμπόριο με καπελάκια για διάφορα θέματα και φυσικά με μάρκες από αγώνες και θέματα από αγώνες.
Μου έλεγε λοιπόν ότι η αναλογία πωλήσεων με καπελάκια F1 σε σχέση με WRC ήταν μέχρι τώρα 10 προς 3.
Από τα καπελάκια της F1 τημ μερίδα του λέοντος έχει η Ferrari αλλά και οι άλλοι κατασκευαστές είναι κοντά, ενω από το WRC ότι πουλάει πουλάει η SUBARU και από εκεί και πέρα το χάος.
Ειδικά καπελάκια για PEUGEOT και CITROEN δεν μπορούσε να δώσει ούτε από 500 τον χρόνο.
Τα γράφω όλα αυτά γιατί αυτό είναι μία ανεπίσημη μέτρηση για την αίγλη της F1 σε σχέση με το WRC και αυτό σίγουρα το ξέρουν με πιο επίσημο τρόπο οι κατασκευαστές.
Μπορεί και σε μένα να μην αρέσει αλλά έτσι είναι και στον χώρο των επιχειρήσεων αυτά παίζουν ρόλο. -
.
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το θέμα, αλλά έχω ένα φίλο που φτιάχνει και κάνει εμπόριο με καπελάκια για διάφορα θέματα και φυσικά με μάρκες από αγώνες και θέματα από αγώνες.
Μου έλεγε λοιπόν ότι η αναλογία πωλήσεων με καπελάκια F1 σε σχέση με WRC ήταν μέχρι τώρα 10 προς 3.
Από τα καπελάκια της F1 τημ μερίδα του λέοντος έχει η Ferrari αλλά και οι άλλοι κατασκευαστές είναι κοντά, ενω από το WRC ότι πουλάει πουλάει η SUBARU και από εκεί και πέρα το χάος.
Ειδικά καπελάκια για PEUGEOT και CITROEN δεν μπορούσε να δώσει ούτε από 500 τον χρόνο.
Τα γράφω όλα αυτά γιατί αυτό είναι μία ανεπίσημη μέτρηση για την αίγλη της F1 σε σχέση με το WRC και αυτό σίγουρα το ξέρουν με πιο επίσημο τρόπο οι κατασκευαστές.
Μπορεί και σε μένα να μην αρέσει αλλά έτσι είναι και στον χώρο των επιχειρήσεων αυτά παίζουν ρόλο.Αντικείμενα πόθου όμως είναι το Evo, το STi, η Integrale, η GT4, και λίγο πιο πίσω το RS και ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν οι Citroen & Peugeot έβγαζαν κάποια έκδοση των Xsara , 206/307CC που θα πλησίαζε τα Evo & STi.
Εδώ η Skoda έχει κύρος και οπαδούς παρόλο που βγαίνει τελευταία.
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το θέμα, αλλά έχω ένα φίλο που φτιάχνει και κάνει εμπόριο με καπελάκια για διάφορα θέματα και φυσικά με μάρκες από αγώνες και θέματα από αγώνες.
Μπορεί και σε μένα να μην αρέσει αλλά έτσι είναι και στον χώρο των επιχειρήσεων αυτά παίζουν ρόλο.Αντικείμενα πόθου όμως είναι το Evo, το STi, η Integrale, η GT4, και λίγο πιο πίσω το RS και ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν οι Citroen & Peugeot έβγαζαν κάποια έκδοση των Xsara , 206/307CC που θα πλησίαζε τα Evo & STi.
Εδώ η Skoda έχει κύρος και οπαδούς παρόλο που βγαίνει τελευταία.
.
Και εγώ μαζί σου αλλά θεωρείται (καλώς ή κακώς δεν ξέρω) ότι το ψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι η F1.
Και ο κόσμος που καταναλώνει από καπελάκια μέχρι και αυτοκίνητα 'μασάει' και αυτό το ξέρουν οι βιομήχανοι και πορεύονται αναλόγως.Όσο για την SKODA δεν είναι και πάλι τυχαίο ότι στο VAG σκέπτονταν την συμμετοχή τους στην F1 με το σήμα της SKODA, όπως και η RENAULT ίσως κάποια στιγμή 'αποχωρίσει' για χάρη της NISSAN.
-
και η επιστροφη αυτου το 2008 και κατι μου λεει οτι θα επιστρεψει με το coltακι
http://rally.racing-live.com/en/index.html
ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΨΕΙΣ ΡΕ MITSU
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!
ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ 4 η 5 ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ Φ1;
Μια και υπαρχει μια ανεση χρονου ας πιασουμε το κεφαλαιο κοστος. Καταρχην ειναι λαθος να αναζητει κανεις το κοστος ενος πρωταθηματος ξεκομμενα. Ναι, η F1 στοιχιζει αστρονομικα ποσα (προφανως το budget της Toyota ειναι μεγαλυτερο απο το αθροισμα των budget ολων των κατασκευαστων του WRC φετος) ομως η σχεση κοστος/προβολη την κανει περιζητητη για οσους φυσικα κατασκευαστες πρωταγωνιστουν. Ο λογος εχει να κανει με τα δευτερολεπτα ζωντανου τηλεοπτικου χρονου με ψηλες θεαματικοτητες σε εκατονταδες χωρες ανα τον κοσμο.
Υπαρχουν εταιρειες που μετρουν (πχ για λογαριασμο της Telefonica (χορηγος) ή της Renault (κατασκευαστης) ) τα λεπτα που προβαλλεται στις τηλεοπτικες οθονες το αυτοκινητο, το πολλαπλασιαζουν με το κοστος δευτερολεπτου του τηλεοπτικου χρονου ανα χωρα και λαμβανοντας υποψην τις θεαματικοτητες παραγουν την αξια της προβολης ανα αγωνα/σεζον κλπ. Αντιστοιχη διαδικασια γινεται φυσικα και για τα υπολοιπα μεσα ενημερωσης.
Για να παρετε μια γευση των μεγεθων σας μεταφερω κατι που ακουσα απο ιδιοκτητη ομαδας GP2 (το πρωταθλημα κατω απο την F1 που εχει κατα πολυ μικροτερο τηλεοπτικο κοινο σε πολυ λιγοτερες χωρες). Η εκτιμωμενη προβολη που κερδισε η Telefonica για μια και μονο νικη της ομαδας εφτασε για να καλυψει το 1 εκ. ευρω που ειχε πληρωσει η εταιρεια για ολη τη χρονια. Προφανως το οφελος συνολικα σε ολους τους αγωνες ηταν μεγαλυτερο το οποιο σημαινει οτι βασικα η Telefonica πηρε περισσοτερα απο οσα εδωσε. Αυτο σημαινει ευχαριστημενος χορηγος που θα επιστρεψει.
Αντιθετα οπως θα εχετε παρατηρησει οι χορηγοι απουσιαζουν ουσιαστικα εδω και χρονια στο WRC. Μην αναζητατε αλλη αιτια, απλα ο λογος κοστος/προβολη ηταν και παραμενει λαθος. Τα εργοστασια βεβαια εχουν την πολυτελεια να παραβλεπουν αυτο το γεγονος για να χτισουν το brand τους (βλεπε Subaru, Mitsubishi) ομως οταν τα νουμερα στον ισολογισμο δε βγαινουν ακομη και αυτη η επεπνδυση ειναι δυσκολο εως αδυνατο να δικαιολογηθει απο ενα board.
Πως αντιμετωπιζετε μια τετοια κατασταση; Ειτε μειωνοντας το κοστος, ειτε αυξανωντας την προβολη. Η FIA προσπαθησε να κανει και τα δυο παραλληλα μεσω τεχνικων περιορισμων και αντιστοιχα μεσω τηλεορασης+περισσοτερων αγωνων. Δεν τα καταφερε αλλα νομιζω οτι δεν ακολουθησε λαθος φιλοσοφια. Απλα ισως την υλοποιησε λαθος ή δε βρηκε τη συνεργασια που απαιτουσαν οι καιροι απο τους κατασκευαστες.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και εγώ μαζί σου αλλά θεωρείται (καλώς ή κακώς δεν ξέρω) ότι το ψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι η F1.
Και ο κόσμος που καταναλώνει από καπελάκια μέχρι και αυτοκίνητα 'μασάει' και αυτό το ξέρουν οι βιομήχανοι και πορεύονται αναλόγως.Το υψηλότερο ΙΜΗΟ με τίποτα. Υψηλό όμως σίγουρα. Τώρα πόσο κύρος έχει κερδίσει η Toyota, η BMW, η Mercedes και η Renault με αυτή την παρωδία που λέγεται F1 αμφιβάλλω αν γνωρίζει κανένας.
Άσχετο με τα άλλα αλλά θα ήθελα πολύ να περιορίσουν το θόρυβο που παράγουν οι κινητήρες της F1 όπως έκαναν στα rally cars, έτσι για να έχανε κι άλλο σε δημοτικότητα η F1.
Όσο για την SKODA δεν είναι και πάλι τυχαίο ότι στο VAG σκέπτονταν την συμμετοχή τους στην F1 με το σήμα της SKODA, όπως και η RENAULT ίσως κάποια στιγμή 'αποχωρίσει' για χάρη της NISSAN.
Αν η Nissan αποφασίσει ότι πρέπει να συμμετάσχει στην F1 αντί στο WRC καλά να πάθει...
Πως αντιμετωπιζετε μια τετοια κατασταση; Ειτε μειωνοντας το κοστος, ειτε αυξανωντας την προβολη. Η FIA προσπαθησε να κανει και τα δυο παραλληλα μεσω τεχνικων περιορισμων και αντιστοιχα μεσω τηλεορασης+περισσοτερων αγωνων. Δεν τα καταφερε αλλα νομιζω οτι δεν ακολουθησε λαθος φιλοσοφια. Απλα ισως την υλοποιησε λαθος ή δε βρηκε τη συνεργασια που απαιτουσαν οι καιροι απο τους κατασκευαστες.
Σχετικά με την τηλεοπτική προβολή, πάντα έλεγα ότι η live εκπομπή δύο (ή τριών) συνεχόμενων (και κατάλληλων για τηλεόραση) ειδικών, με 5 ή 10 κάμερες σε κάθε ειδική, και για κάθε ημέρα του αγώνα, θα ήταν μια καλή ιδέα. Να ξέραμε δλδ ότι τις τρεις ημέρες του αγώνα θα βλέπαμε live τα εργοστασιακά περάσματα...
Οι της ISC φαίνεται να μη μπορούν να βρουν μία λύση σε κάτι τέτοιο βέβαια.
α, και να μην ξεχάσω, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ RALLY CARS...
O G. Galli σχολιάζει την αποχώρηση της Mitsubishi:[list:38mldwe2][:38mldwe2]eurosport.com > WRC > Monte Carlo Rally > News > Galli: 'A terrible blow'[/
38mldwe2]
[:38mldwe2]crash.net > WORLD RALLY NEWS > Galli: I never saw it coming.[/38mldwe2][/list:u:38mldwe2]
. -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
-
-
Τελικά σε λίγα χρόνια θα τρέχουν οι 'γραβατωμένοι' του wrc με τις πολυθρόνες τους στους αγώνες.
Τότε ίσως να είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του 'έργου' τους. -
.
Something i read elsewhere: DeaTH is a prerequisite for ReBiRTH...
.
-
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΊ;
http://www.sportracingteam.com/immagini ... ge127.html
-
H φωτο ειναι απο το BOLOGNA MOTOR SHOW.
Oποτε...
H MITSUBISHI αποχωρεί από το WRC!!!