-
-
To εβαλα στο portal μας κ ημουν ετοιμος να το ποσταρω εδω
Μπραβο Πανο
-
vraiooooooos
-
Συμπαράσταση στους απο πάνω ....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μπράβο ρε παίδες! Πάντα τέτοια!! Το Πορτοκαλάκι του ΠόρτοΜπάγκους καλά πήγε?!...
Καλα τα πηγε Νικο...
Μου ειπε οτι ο Δομοκος του Rs-εσε πολυOff topic:Το ξερω οτι εχετε παει Λιμνη Πλαστηρα στο 1ο 4Tf touring,αλλα μηπως να το επαναλαμβαναμε για του χρονου ?
Χαίρομαι ιδιαίτερα!
Η επόμενη Πανελλήνια του 4ΤΦ λέμε να γίνει προς Μάνη μεριά!!
-
Αχα!!!Ενδιαφερον......
Εχω ακουσει οτι εχει καλο φαγητο εκει
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Απορια: Για να φυγω απο το σπιτι περναω μια μικρη, στενη αλλα και αποτομη κατηφορα. Κατεβσινω δηλαδη με πρωτη και φρενα για να μη πψ οτι πρεπει να βαλω και νεκρο και να κατεβω μονο με φρενα. Σε καποιο σημειο γινεται ενα βαθουλωμα το οποιο αναγκαζει το ABS να μπει για ενα δευτερολεπτο. Αμεσως μεταμολις πιασω ισιωμα μου αναβει το λαμπακι του STOP επισης για ενα δευτερολεπτο. Αυτο γινεται 9 στις 10 φορες που θα κατεβω την κατηφορα. Ρωταω λοιπον, αν μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στα φρενα, στο ABS, ή καπου αλλου η παρουσιαση του 'προβληματος' αυτου.
Ξερει κανεις;Με την ευκαιρια αλλαγης λαδιων σημερα τους ειπα για το προβλημα. Τελικα... ανοιγοντας το καπω διαπιστωσαμε οτι η σταθμη των υγρων φρενων ειχε πεσει. Συμπληρωσαμε υγρα και απο τοτε και μεχρι στιγμης τις δυο φορες που κατεβηκα την κατηφορα δεν εχει αναψει κανενα λαμπακι.
δεν ειχες τσεκαρει τα υγρα?
Τα τακάκια;
Νομιζα οτι το προβλημα ηταν λογω της εμπλοκης του ABS. Ετσι κι αλλιως η σταθμη δεν ειχε πεσει σε επικινδυνο σημειο και τα τακακια που ελεχθηκαν δεν βρεθηκαν να αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα.
-
Kαλησπέρα κ από εμένα!
το τούρινγκ ήταν υπέροχο αν κ τελικά πήγαμε με το Ι μιας κ το ΙΙ έπεσε θύμα ενός avensis το πρωί που πηγαίναμε που μας έβγαλε από το δρόμο κ σκάσαμε σε μία 'προπέλα' καταστρέφοντας την
Ευτυχώς κανείς από τους 3 δεν χτύπησε κ ως δια μαγείας (μάλλον έναν Αγιο ο καθένας μας είχε κ Έναν ακόμα το ΙΙ) το ΙΙ βγήκε με μικρές υλικές ζημιές πλήρως αποκαταστήσιμες χωρίς να αφήσουν κουσούρια κ χωρίς να υπάρξουν συμβιβασμοί!
Τελικά αποδείχτηκε ακόμα μία φορά η ασφάλεια των Renault αλλά κ βλακεία του κόσμου!
Στην συνέχεια λάδωσα πολλούς μιας κ στο Ι κόπηκε η τσιμούχα στροφάλου πέρασαν λάδια σε δίσκο πλατό κλπ κλπ κ έτσι χθες έκανε ένα σέρβις, αλλάχτηκαν όλα αυτά κ γενικώτερα έγινε όπως παλιά κ καλύτερο
Το μόνο που μένει να βρω κ μία κρεμαργιέρα (υδραυλική) ώστε να κάποια στιγμή να αλλάξω την δική μου που που κ που θορυβεί λίγο....
Ελπίζω στο επόμενο τούρινγκ να περάσουμε ακόμα πιό όμορφα κ χωρίς προβλήματα
Πάντως η ατυχής στιγμή δεν στάθηκε ικανή να μας χαλάσει το κέφι κ περάσαμε υπέροχα....
Δεν ξέρω για την Στέλλα πως ένιωσε όταν το Ι κάπνιζε από παντού κ μύριζε σαν κουζίνα από McDonalds με ελεϊνά κ καμμένα λάδια... -
σας στουκαρε αβενσις?
mad_n αυτο δεν ηταν καλο τουρινγκ για σας...
υγ. η γνωστη σταρ στο εξωφυλλο ποια ειναι?
-
αρχηγέ μου καλό δεν ήταν (ούτε ότι την κοπάνησε ....) αλλά δεν χάσαμε το κέφι μας! αλλάξαμε clio κ συνεχίσαμε κ μάλιστα περάσαμε όμορφα
Στο εξώφυλλο είναι η α-Γαρμπη που έμενε μαζί μας στο ξενοδοχείο .... αααχαχαχα
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
αρχηγέ μου καλό δεν ήταν (ούτε ότι την κοπάνησε ....) αλλά δεν χάσαμε το κέφι μας! αλλάξαμε clio κ συνεχίσαμε κ μάλιστα περάσαμε όμορφαΣτο εξώφυλλο είναι η α-Γαρμπη που έμενε μαζί μας στο ξενοδοχείο .... αααχαχαχα
αυτο θα πει να χεις δυο κλιο... το διαβασα το περιστατικο...αφου δεν ειχατε σπουδαιες ζημιες και ειστε καλυμμενοι, μια χαρα ειστε...
η γαρμπη?ουτε καν την καταλαβα...
-
Κοιτούσες εμένα και δεν πρόσεξες την Γαρμπή μάλλον ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Κοιτούσες εμένα και δεν πρόσεξες την Γαρμπή μάλλον ....αμα ηξερα που εισαι στις φωτο μπορει και να την παθαινε η γαρμπη...
edit...διαβαζοντας στο greekrenaultclub.gr αντιληφθηκα οτι ησουν στο κλιο του mad_n που ολως τυχαιως αντιμετωπισε το σημαντικοτερο προβλημα του τουρ....τι εχεις να δηλωσεις για αυτο?
-
Δεν ηταν οταν εγινε το τρακαρισμα...
Μετα μπηκε
-
δεν ήταν στο τρακάρισμα! ΑΛΛΑ ήταν όταν ψεκάζαμε με λάδια τον κόσμο!
Τι έχει να πει? που να δεια αντίδραση όταν φτάσαμε σπίτι! κάπνιζε από παντού κ βρώμαγε σαν χιολιοκαμμένο κ χρησιμοποιημένο λάδι από τηγάνισμα στα.... McDonalds
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κοιτούσες εμένα και δεν πρόσεξες την Γαρμπή μάλλον ....
αμα ηξερα που εισαι στις φωτο μπορει και να την παθαινε η γαρμπη...
edit...διαβαζοντας στο greekrenaultclub.gr αντιληφθηκα οτι ησουν στο κλιο του mad_n που ολως τυχαιως αντιμετωπισε το σημαντικοτερο προβλημα του τουρ....τι εχεις να δηλωσεις για αυτο?
Έχω να δηλώσω ότι είσαι κακοπροαίρετος και συκοφάντης και με κατηγορείς επειδή ζηλεύεις που εγώ είμαι στο εξώφυλλο .... :yahoo:
-
πολύ νεκρα το thread
-
βαγγο παλι καλα που δε τη πηρες μαζι σου, θα πηγαινε το σανγκουινι ακλαφτο!!!
-
Αδούλη μου ,πότε θα με πάς βόλτα με το clio ?????
-
Στέλλα
Εεεεεπ! Κανονίστε να μείνω χωρίς αυτοκίνητο!
Αν γίνει αυτό, θα σας πάω βόλτα με το Sunny σε γκρέμια!
RENAULT FORUM