-
1.06.2 έκανα χθες το βράδυ όταν τελείωσε ο αγώνας με μια προσπάθεια αλλά με διαφορετικό σεταπ. Κάτι που δε μου άρεσε και πάει καιρός που δοκίμασα διαφορετικό σετάπ. Όπως και να χει αν καταφέρω να συνδιάσω τα κρατήματα στις στροφές με την επιτάχυνση και 'φτερό' από το δικό μου σεταπ μάλλον θα τα πάω καλά!
O αγώνας θα διεξαχθεί Δευτέρα 12/12/2005
Ελεύθερα Δοκιμαστικά 22.15-22.45
Server Name: 4T FORUM
Password: ------- (sent via PM)Qualifying order:
**Fanis
Fernando Alonso
Theofaman
mschumacher
pininfarina
**Όσοι δε συμμετείχαν Canada 04 mode θα βγουν 1οι σε σειρά η οποία θα καθοριστεί από το Free Practice όπου αυτός με το ταχύτερο χρόνο θα βγει τελευταίος για τη προσπάθειά του.
-
1.06.2 έκανα χθες το βράδυ όταν τελείωσε ο αγώνας με μια προσπάθεια αλλά με διαφορετικό σεταπ. Κάτι που δε μου άρεσε και πάει καιρός που δοκίμασα διαφορετικό σετάπ. Όπως και να χει αν καταφέρω να συνδιάσω τα κρατήματα στις στροφές με την επιτάχυνση και 'φτερό' από το δικό μου σεταπ μάλλον θα τα πάω καλά!
**Fanis
Fernando Alonso
Theofaman
mschumacher
pininfarina
**Όσοι δε συμμετείχαν Canada 04 mode θα βγουν 1οι σε σειρά η οποία θα καθοριστεί από το Free Practice όπου αυτός με το ταχύτερο χρόνο θα βγει τελευταίος για τη προσπάθειά του.
-
**Fanis
Fernando Alonso
Theofaman
mschumacher
pininfarina
-
1.05.728 με συνδιασμό setups αλλά νομίζω δε μπορώ να κατεβάσω περισσότερο
-
1.06.200-325km/h top speed
Πάντως δεν θα κάνω καθόλου δοκιμές μέχρι και την Δευτέρα αφού θα λείπω, οπότε και η συμμετοχή μου δεν είναι σίγουρη. -
θα κάνουμε server το βράδυ?
-
Δυστυχως θα λειπω απο αυριο μεχρι και την αλλη Δευτερα οποτε κανονιστε για server για usa και για τον επομενο (αν γινει κανονικα, αν και φυσικα θα προτιμουσα να παει λιγο αργοτερα στη βδομαδα - αν δε συμφωνησετε δεν πειραζει, θα υπαρξει και νεο ενδιαφερον για τη 2η θεση!). Τυχερε ms, πανω που σου ειχα παρει τον αερα
-
Ποιος θα βγαλει τωρα τα καστανα απ'τη φωτια...;;;
-
Μουά μεσιέ?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μουά μεσιέ?Θα μπορεσεις σιγουρα Βασιλη;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Μουά μεσιέ?
Θα μπορεσεις σιγουρα Βασιλη;
ελπίζω να μπορέσει. πάντως θέλετε μετά τον αγώνα αυτό να έχουμε μια παύση στο πρωτάθλημα μέχρι το νέο έτος?
-
Καλο θα ηταν πιστευω να κανουμε και την Γαλλια που θα ειναι στις 19/12...επιδη ειναι σχετικα νωρις και με το νεο χρονο θα επιστρεψουμε στο Silverstone...
Tι λετε; -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Καλο θα ηταν πιστευω να κανουμε και την Γαλλια που θα ειναι στις 19/12...επιδη ειναι σχετικα νωρις και με το νεο χρονο θα επιστρεψουμε στο Silverstone...
Tι λετε;δεν έχω πρόβλημα αρκεί τουλάχιστον να συμμετέχουμε 4 άτομα τουλάχιστον για να έχουμε περισσότερες μάχες.
-
Σιγουρα θα ειμαστε 4 ατομα πιστευω...
-
1.05.637 και καλό race setup, νομίζω είμαι έτοιμος!
-
Παιδια εγω δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανα παιξω γιατι επιασα δουλεια και τελειωνω στις 01:00 το βραδυ.
-
Ναι σίγουρος για αύριο.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Παιδια εγω δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανα παιξω γιατι επιασα δουλεια και τελειωνω στις 01:00 το βραδυ. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ναι σίγουρος για αύριο.μου φαίνεται κάτι σαν meeting θα είναι αύριο και όχι αγώνας! Διότι θα λείπουν αρκετά άτομα, ας συναντηθούμε όμως αύριο βράδυ κανονικά για να κανονίσουμε τη συνέχεια...
-
Οπως εγινε φετος με το Indy οπου εκκινησαν 6 απο τα 20 μονοθεσια,ετσι και αυριο θα δουμε κατι παρομοιο...
9os Αγώνας F1 Challenge 2004 mode USA ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/05