-
O αγώνας θα διεξαχθεί Δευτέρα 28/11/2005
Ελεύθερα Δοκιμαστικά 22.15-22.45
Server Name: 4T FORUM
Password: ------- (sent via PM)Qualifying order:
Theofaman
pininfarina
Fanis
mschumacher
Fernando AlonsoΌσοι δε συμμετείχαν Monaco 04 (υπονοούμενο για τον Vasilaki ) mode θα βγουν 1οι σε σειρά η οποία θα καθοριστεί από το Free Practice όπου αυτός με το ταχύτερο χρόνο θα βγει τελευταίος για τη προσπάθειά του.
Καλή προπόνηση (o Fernando Alonso θα λιώσει στη προπόνηση ) και σύντομα δοκιμές online. Χρόνο δε ξέρω ακόμα λογικά μέχρι το βράδυ θα κάνω καμιά δοκιμή. cya.
-
Theofaman
pininfarina
Fanis
mschumacher
Fernando AlonsoΌσοι δε συμμετείχαν Monaco 04 (υπονοούμενο για τον Vasilaki ) mode θα βγουν 1οι σε σειρά η οποία θα καθοριστεί από το Free Practice όπου αυτός με το ταχύτερο χρόνο θα βγει τελευταίος για τη προσπάθειά του.
Καλή προπόνηση (o Fernando Alonso θα λιώσει στη προπόνηση ) και σύντομα δοκιμές online. Χρόνο δε ξέρω ακόμα λογικά μέχρι το βράδυ θα κάνω καμιά δοκιμή. cya.
-
Theofaman
pininfarina
Fanis
mschumacher
-
1η μέρα 1.23.750 απόλυτο ρεκόρ, νομίζω καλύτερα και από το χρόνο μου με πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.....
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
1η μέρα 1.23.750 απόλυτο ρεκόρ, νομίζω καλύτερα και από το χρόνο μου με πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.....ms πολυ καλος ο χρονος που εγραψες πιστευω...
Εγω ημουν στο1.25.530 για αρχη... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
1η μέρα 1.23.750 απόλυτο ρεκόρ, νομίζω καλύτερα και από το χρόνο μου με πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.....
ms πολυ καλος ο χρονος που εγραψες πιστευω...
Εγω ημουν στο1.25.530 για αρχη...δε θα έλεγα όχι και στον δικό σου, διότι αν θυμάμαι καλά, με πληκτρολόγιο πρέπει να είχα κάνει ή 1.25.2 ή 1.24.7..... οπότε πας πολύ καλά για αρχή.
-
1.24.917 New PB...
-
Η πιστα για μενα ειναι απο τις πιο πωρωτικες οποτε μαλλον θα ειμαι και ανεβασμενος. Μολις εκανα κι εγω το 1.23.7 του ms (με πληκτρολογιο) αλλα δε βλεπω να βελτιωνω κι αλλο.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Η πιστα για μενα ειναι απο τις πιο πωρωτικες οποτε μαλλον θα ειμαι και ανεβασμενος. Μολις εκανα κι εγω το 1.23.7 του ms (με πληκτρολογιο) αλλα δε βλεπω να βελτιωνω κι αλλο.Ωχ,Γιαννη μου φαινεται σφιγγουν τα λουρια...
Θα δοκιμασω το βραδυ με Ferrari να δω ποσο κανω απο περιεργεια... -
Παιδια μου φαινεται θα εχω προβλημα εδω.Δεν εχω βρει ενα setup που να με βολευει ακομα.1.25.803
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Η πιστα για μενα ειναι απο τις πιο πωρωτικες οποτε μαλλον θα ειμαι και ανεβασμενος. Μολις εκανα κι εγω το 1.23.7 του ms (με πληκτρολογιο) αλλα δε βλεπω να βελτιωνω κι αλλο.μπράβο πολύ καλός χρόνος!!!! Εγώ θα δοκιμάσω αύριο πάλι....
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Η πιστα για μενα ειναι απο τις πιο πωρωτικες οποτε μαλλον θα ειμαι και ανεβασμενος. Μολις εκανα κι εγω το 1.23.7 του ms (με πληκτρολογιο) αλλα δε βλεπω να βελτιωνω κι αλλο.
Ωχ,Γιαννη μου φαινεται σφιγγουν τα λουρια...
Θα δοκιμασω το βραδυ με Ferrari να δω ποσο κανω απο περιεργεια...όντως...... στο 02 mode ήμουν 2 δευτ. πιο αργός από το πληκτρολόγιο αλλά μόλις είχα πάρει τιμονιέρα......τώρα αν δε κάνω λάθος όπως είπα στην αρχή....με πληκτρολόγιο έκανα 1.24.7 (04) και με τιμόνι 1.23.750, οπότε ο pini είναι super fast.
-
1.22.697 ίσως με λίγο περισσότερο πάτημα στο τελευταίο S της πίστας... δε νομίζω ότι μπορώ περισσότερο.
-
Ανοιγω δωματιο για καμια ωρα για οποιον ενδιαφερεται, 4troxoi - veedol
-
Pini θα ανοιξεις καθολου ετσι για καμια δοκιμη?
-
Είστε για δοκιμή το βράδυ?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Είστε για δοκιμή το βράδυ?Εγώ θα είμαι home κατά τις 23.30-00.00, οπότε ελπίζω να είστε εδώ...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Είστε για δοκιμή το βράδυ?
Εγώ θα είμαι home κατά τις 23.30-00.00, οπότε ελπίζω να είστε εδώ...
ok
-
Ε θα κάνουμε κανένα λαπ ή νυστάζουμε?
Ο Πινι προσφέρεται? -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ε θα κάνουμε κανένα λαπ ή νυστάζουμε?
Ο Πινι προσφέρεται?Αν μπορεις ανοιξε εσυ γιατι κανα τεταρτο μπορω μονο
7os Αγώνας F1 Challenge 2004 mode Europe ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11/05