-
Εχω παρατηρήσει μια μικρή απώλεια υγρού ψύξης πριν από μερικές μέρες.Συμπληρώνω σήμερα με ελάχιστο απεσταγμένο και λέω δεν ανοίγω και την τάπα των λαδιών.Τι να δω?Ασπρίλες όχο πολλές μα έιδα. και άσπρισα από τον φόβο μου.Θερμοκρασία δεν ανέβασα ποτέ μα ποτέ σύνφωνα με το όργανο,λάδια δεν καίω τσεκαρισμένο και αυτό συχνά.Το αμάξι στρώθηκε αρκετά ικανοποιητικά,δεν του ρουφάω το αίμα συχνά,δεν το ζοριζω όταν είναι κρύο.Δεν έποιασα κόφτη ακόμα ποτέ μα ποτέ.Έχω 11.500ΚΜ ΣΤΟ ΚΟΝΤΈΡ.τΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΗΜΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΑΣΠΡΊΛΕΣ?Δεύτερη φορά που το άνοιξα καθαρό το καπάκι.Λέτε να άρπαξε η φλάντζα?Θα παρατηρήσω ξανά και την τάπα και τα υγρά ψύξης
-
Εχω παρατηρήσει μια μικρή απώλεια υγρού ψύξης πριν από μερικές μέρες.Συμπληρώνω σήμερα με ελάχιστο απεσταγμένο και λέω δεν ανοίγω και την τάπα των λαδιών.Τι να δω?Ασπρίλες όχο πολλές μα έιδα. και άσπρισα από τον φόβο μου.Θερμοκρασία δεν ανέβασα ποτέ μα ποτέ σύνφωνα με το όργανο,λάδια δεν καίω τσεκαρισμένο και αυτό συχνά.Το αμάξι στρώθηκε αρκετά ικανοποιητικά,δεν του ρουφάω το αίμα συχνά,δεν το ζοριζω όταν είναι κρύο.Δεν έποιασα κόφτη ακόμα ποτέ μα ποτέ.Έχω 11.500ΚΜ ΣΤΟ ΚΟΝΤΈΡ.τΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΗΜΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΑΣΠΡΊΛΕΣ?Δεύτερη φορά που το άνοιξα καθαρό το καπάκι.Λέτε να άρπαξε η φλάντζα?Θα παρατηρήσω ξανά και την τάπα και τα υγρά ψύξης
-
-
Μάλλον κάνεις μικρές διαδρομές με το αυτοκίνητο. Είναι σύνηθες φαινόμενο οι κινητήρες που κάνουν μικρές διαδρομές να μην προλαβαίνει η υγρασία να φύγει μέσα από το σύστημα αναθυμιάσεων και να μαζεύεται στο λάδι.
Προσπάθησε να κάνεις μεγαλύτερες διαδρομές ή ο κινητήρας να ζεσταίνεται ικανοποιητικά , ειδικά τώρα το χειμώνα. -
ΠΩ πω ρε φίλε έβαλες την καρδιά μου στη θέση της.Οντωσ κάνω πολύ μοκρές διαδρομές και δεν προλαβαίνω να το ζεστάνω.ΤΟ προσέχω και όταν είναι κρύο και αργεί να ζεσταθεί.Φαντάζομαι ότι το λάδι τραβάει μεγάλο ζόρι Ε?Πάω για αλλαγή σύντομα.
-
Καλού κακού, άλλαξε και τρόπο οδήγησης, ανέβαζε τις στροφές κι αν μπεις στον κόφτη δεν έγινε και τίποτα
-
Στροφές ανεβάζω όχι όμωσ κόφτες.Η δύναμη σταματάει στις 5800 στροφές και μεχρι τον κόφτη στις 6500 μόνο θόρυβο κερδίζω και ταλαιπωρία του μοτέρ.
-
Ολα καλά λοιπόν !!
Προσπάθησε να ζεσταίνεις καλά το μοτέρ και να αλλάζεις λάδια πιο συχνά αφού τα λάδια χαλάνε με την ύπαρξη τόσου νερού μέσα.
Aσπριλες στο καπάκι