-
ίσως είναι το καλύτερο μαγαζί
έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τρομερή βοήθεια online και ασφαλέστατη συναλλαγή -
Εγω προτιμώ το http://www.tennisland.gr
Βρήκα τις κορυφαίες ρακέτες και εξοπλισμό σε πολύ καλές τιμές !!!!!Τι βρίσκετε στις ρακέτες yonex και babolat ;;;
Εγώ την Prince O3 Tour, και τα πάω τέλεια , ειδικά με το κακό μου backhand ..... -
http://www.tennisplayer.net/public/avan ... ample.html
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άσχετο....
Τα γήπεδα στο Ποσειδώνιο απέκτησαν καινούργιο τάπητα ο οποίος είναι πάααρα πολύ καλός.
Με 1 ευρώ την ώρα φοιτητικό εισιτήριο μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι τα περι ακριβού σπόρ.παλι ψιλοκακος ειναι ο ταπητας... καλυτερος ομως απο προηγουμενως..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Άσχετο....
Τα γήπεδα στο Ποσειδώνιο απέκτησαν καινούργιο τάπητα ο οποίος είναι πάααρα πολύ καλός.
Με 1 ευρώ την ώρα φοιτητικό εισιτήριο μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι τα περι ακριβού σπόρ.παλι ψιλοκακος ειναι ο ταπητας... καλυτερος ομως απο προηγουμενως..
Σε σχέση με κάτι άλλους που δίνεις μια περιουσία ( All ) και γλιστράς συνέχεια είναι κορυφαίος....και τζάμπα.
-
ε δεν ειναι το θεμα το αν γλυστρας...ειναι και αλλα πραγματα στη μεση...
παντως ειναι πολυ καλυτερος απο πριν...
-
Μηπως εχει κανεις υπ'οψιν του τιμες που παιζουν για γηπεδα στο Γαλατσι ή στο Ψυχικο? Πανε πολλα χρονια απο την τελευταια επαφη μου με το αθλημα και με τρωει κατι τελευταια...
-
Παλιότερα ασχολιόμουν (κατα γυμνάσιο ηλικία)
Ξέρει κανείς για ΠΑΤΡΑ τι παίζει?
(Τίμες για γήπεδα, και κυρίως που είναι?) -
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Παλιότερα ασχολιόμουν (κατα γυμνάσιο ηλικία)
Ξέρει κανείς για ΠΑΤΡΑ τι παίζει?
(Τίμες για γήπεδα, και κυρίως που είναι?)Πάτρα έκανα 2 χρόνια...
Τέννις ΝΙΚΗ, στην Εγλυκάδα, οδός Ηρακλέους - θέλει αυτοκίνητο, αν και μερικά λεωφ.1 περνούν από κει
5 γήπεδα με εξαιρετικό τάπητα και άφθονο περιμετρικό χώρο, δάσκαλοι νέα παιδιά που περνάς καλά...
είναι μέσα στα δέντρα - πολύ καλή φάση!
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω το τηλ - έχει χαλάσει το κινητό μου και είμαι γραφείο..
Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm να σου πω λεπτομέρειες και τηλ
Τα χρήματα για εκμάθηση είναι περίπου 50 ευρώ το μήνα -
εχετε παίξει το top spin σε pc???
λένε ότι είναι το καλύτερο
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://www.tennisplayer.net/public/avancedtennis/roger_federer_evolution_modern_forehand_articlesample.htmlΤο forehand του Federer είναι απλά κορυφαίο και απόλυτο, πραγματικά προσπαθώ να το δοκιμάσω η τουλάχιστον να το σκεφτώ και δεν ......
Παντως στο Γουίμπλεντον είχε κάνει στον προημητελικό ένα τυφλό χτύπημα που με άγησε λαμάκα, όπως και τον αντίπαλο του !!!!!! Αν το έχει δεί κανένας μπορεί να καταλάβει ....
-
δεν ξέρω σε τι επίπεδο είσαι αλλά αν απέχεις πολύ από το -pro- (όπως εγώ) γνώμη μου είναι να αφήσεις τις δοκιμές γιατί αλλιώς θα τρέχεις και εσύ σε ορθοπεδικό για πρόβλημα σε καρπό/αγκώνα/ώμο (και κυριώς καρπό) με τις extreme λαβές που έχουν οι pro-players
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν ξέρω σε τι επίπεδο είσαι αλλά αν απέχεις πολύ από το -pro- (όπως εγώ) γνώμη μου είναι να αφήσεις τις δοκιμές γιατί αλλιώς θα τρέχεις και εσύ σε ορθοπεδικό για πρόβλημα σε καρπό/αγκώνα/ώμο (και κυριώς καρπό) με τις extreme λαβές που έχουν οι pro-playersΣιγά μην είμαι και ο Κόρια... Παίζω τένις γιατι το αγαπάω, είμαι στην ομάδα της Μυτιλήνης στους αγώνες του Πανεπιστημίου, παίζω και στον Ομιλο αντισφαίρισης Λέσβου. Από εκεί και πέρα δεν καίγομαι για πρωταθλήματα, απαίχω πολύ από το pro, πάντως με έχουν παρωτρείνει, λόγο ηλικίας να το προσπαθήσω για μερικά χρόνια !!!!!!! Ο Φέντερερ είναι ενας απόλυτος αθλξτής με αστήρευτο ταλέντο, και απειρες ώρες στο γυμναστήριο, έχει το τίμ του μόνο γυμναστές, γιατρούς και διατροφολόγους , όχι προπονητή .... Με λίγα λόγια μοναδικός στην ιστορία του σπόρ !!!!!
-
αφού έκοψα για λίγο το τένις αποφάσισα να παίζω στο pc.
έχετε παίξει το TOP SPIN?
πολύ καλό φαίνεται!
Επιτέλους ένα παιχνίδι tennis με σοβαρό AI.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αφού έκοψα για λίγο το τένις αποφάσισα να παίζω στο pc.έχετε παίξει το TOP SPIN?
πολύ καλό φαίνεται!
τελικά όσο και να σου αρέσει το τενις, το παιχνίδι στο pc είναι πολύυυυυ βαρετό
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αφού έκοψα για λίγο το τένις αποφάσισα να παίζω στο pc.
έχετε παίξει το TOP SPIN?
πολύ καλό φαίνεται!
τελικά όσο και να σου αρέσει το τενις, το παιχνίδι στο pc είναι πολύυυυυ βαρετό
Και κουραστικό ... και για εσένα και για το πληκτρολόγιο ...
-
Απίστευτη ήττα
Μόνο στους δρόμους δεν βγήκαν οι Βρετανοί για να πανηγυρίσουν τον αποκλεισμό του Ρότζερ Φέντερερ από τον Σκωτσέζο Άντι Μάρεϊ. Ο 19χρονος πρωταθλητής που πριν από λίγο καιρό, προσέλαβε για προπονητή τον Μπραντ Γκίλμπερτ (Άντρε Άγκασι, Άντι Ρόντικ), σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.
Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν στον 2ο γύρου του τουρνουά Masters στο Σινσινάτι και ο Φέντερερ εμφανώς κουρασμένος τις τελευταίες μέρες, γνώρισε την ήττα με 7-5, 6-4 με τον Μάρεϊ να 'σπάει' επτά φορές το σερβίς του αντιπάλου του.
Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο υπέστη τη δεύτερη φετινή του ήττα και είναι η πρώτη πριν από τελικό μεγάλης διοργάνωσης εδώ και 14 μήνες!
Αρκετά εκνευρισμένος όχι τόσο με τον εαυτό του, αλλά με την ATP Tour ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας:
'Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το να κερδίσει κάποιος δύο σερί τίτλους Masters, δώδεκα παιχνίδια σε 13 ημέρες, είναι πραγματικά αδύνατο', είπε ο Φέντερερ για να συμπληρώσει 'αν δεν κάνουν αλλαγές, ίσως να δώσουν στους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη, δεν βλέπω το λόγο γιατί πρέπει κανείς να παίζει σε δύο συνεχόμενα τουρνουά Masters'.
Όσο για το χαμένο ματς δεν ενοχλήθηκε καθόλου, οι αντίπαλοι του πάντως θα έστησαν πανηγύρι στα αποδυτήρια στο άκουσμα της ήττας του, μιας και ανοίγει ο δρόμος για τον τίτλο.
Ευνοημένος ο Παγδατής
Ο Κύπριος Νο 8 του ταμπλό επρόκειτο αν όλα πήγαιναν ρολόι, να βρει απέναντι του τον Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό.Το εμπόδιο αυτό δεν υπάρχει και ο Παγδατής βρίσκεται ήδη στο γύρο των '16' μετά τη νίκη του επί του Γάλλου Γκαέλ Μονφίλς με 7-6, 2-6, 6-1.
Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Ισπανό Ντέιβιντ Φερέρ, που κέρδισε τον συμπατριώτη του Νίκολας Αλμάγκρο με 4-6, 7-6, 6-0. Από το δρόμο του Παγδατή βγήκε και ο Ντέιβιντ Ναλμπάντιαν.
Ο Αργεντινός Νο4 στον κόσμο έχασε από τον Ελβετό και καλό φίλο του Παγδατή, Στάνισλας Βάβρινκα με 6-4, 6-2.
Kι όμως καμιά φορά χάνει και ο Φέντερερ !!!!!
-
Q. If you can, assess the way you feel. Last year, you didn't make it past the first round. Here you are, off to a nice straight sets start.
MARCOS BAGHDATIS: Yeah, pretty good. That's one of my best first rounds in a Grand Slam, so I'm pretty happy about that.Q. This is your third US Open. You're 21 years old. What does it mean to come to New York and play with all of the sort of grandeur of New York City? How does that feel to you?
MARCOS BAGHDATIS: I played lots of time here. Playing Juniors here I had great moments here. Playing two finals, had best moment of my life here playing against Roger in Ashe stadium. First time in my life I played in front of big crowd like that. So, I mean, had great emotions.
Coming over here, every time here, I'm really motivated and want to do well. So I hope this year go better than last year and the years before.Q. Having gotten to a Grand Slam final this year, does that give you confidence? I mean, you went up against the best player in the world without argument. To have gotten into the final of a Grand Slam, does that help you?
MARCOS BAGHDATIS: Of course. I mean, it helps me I gain confidence after the final in Australia and after also semis in Wimbledon. I gain so much confidence, and now I know that I deserve what I've been through. I mean, I'm just pumped up and ready for even maybe winning a Grand Slam.Q. How about this Grand Slam? I know it's early to say, but...
MARCOS BAGHDATIS: Yeah, why not? I'll play every match and try to win every game I play and we'll see.Για να δούμε τι θα κάνει ο Μάρκος στο US Open ..... !!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τεννις επαιζα μεχρι τα 13 μου σε ομιλο κανονικα(ΑΟΠΦ) και με συμμετοχη σε 3-4 τουρνουα με καλα αποτελεσματαΤο παρατησα λογω της αγαπης μου στο μπασκετ,αφου οι προπονησεις στον Πειραϊκο ηταν 3 φορες την εβδομαδα και επεφταν πανω σε αυτες του τεννις...
Εχω παιξει σε ολων των ειδων τα γηπεδα εκτος απο γρασιδι.
Οποιος θελει να παιξουμε,θα χαρω να κανονισουμε κατι..Εχω να παιξω αρκετα χρονια,αλλα η τεχνη δεν ξεχνιεται
Επισης αναζητω αντιπαλο για πινγκ πονγκ....Οποιος ενδιαφερεται θα χαρω επισης
Ρακετες: Εχω 2 prince για το τεννις-στην εποχη τους ηταν καταπληκτικες,αλλα τωρα σιγουρα υπαρχουν καλυτερες.
Στο ping pong εχω 4-5 ρακετες εκ των οποιων 2 sunflex ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ με το καλυτερο grip που εχω δει σε ρακετα ever.Εχω επισης 1 stigga(δεν με βολευει ομως) και 2 που τις εχω παρει απο Γερμανια.
εγώ παίζω Ping-pong και τέννις, Προκωλώ οποιονδήποτε
-
Τέννις...info