-
Έχω το CITROEN ΤΟ BX 1400 μοντέλο 1991 και έχω πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων. δηλαδή εν στάσσει σχεδόν δεν μου πέρνει ούτε την πρώτη ούτε την όπισθεν. Και όταν είμαι σταματημένος με σβηστή μηχανή χωρίς να πατήσω συμπλέκτη μου πέρνει όλες τις ταχύτητες. Πριν ένα μήνα άλλαξα σαμάν μήπως και βρω το φάρμακο αλλά δυστυχώς τίποτε. βοήθεια......
-
Έχω το CITROEN ΤΟ BX 1400 μοντέλο 1991 και έχω πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων. δηλαδή εν στάσσει σχεδόν δεν μου πέρνει ούτε την πρώτη ούτε την όπισθεν. Και όταν είμαι σταματημένος με σβηστή μηχανή χωρίς να πατήσω συμπλέκτη μου πέρνει όλες τις ταχύτητες. Πριν ένα μήνα άλλαξα σαμάν μήπως και βρω το φάρμακο αλλά δυστυχώς τίποτε. βοήθεια......
-
-
Ο χρήστης paulos έγραψε:
Έχω το CITROEN ΤΟ BX 1400 μοντέλο 1991 και έχω πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων. δηλαδή εν στάσσει σχεδόν δεν μου πέρνει ούτε την πρώτη ούτε την όπισθεν. Και όταν είμαι σταματημένος με σβηστή μηχανή χωρίς να πατήσω συμπλέκτη μου πέρνει όλες τις ταχύτητες. Πριν ένα μήνα άλλαξα σαμάν μήπως και βρω το φάρμακο αλλά δυστυχώς τίποτε. βοήθεια......Δίσκο πλατώ έβαλες καινούρια?
Το κάνει πάντα ή κρύο είναι πιο έντονο και ζεστό στρώνει?
Πρόβλημα στον συμππλέκτη νομίζω ότι έχεις. -
Πρόβλημα στον συμπλέκτη!!
Το απλούστερο είναι να έχει χαλαρώσει η ντίζα του και να μην πιάνει καλά.
Πήγαινέ το να το δεις, ειδικά αν είναι η ντίζα είναι 3 ΔΕΥΤΕΡΟλεπτα δουλειά, και κανονικά ούτε λεφτά δε θέλουν! Αλλά αν το αργήσεις μπορεί να φας γρανάζια στο κιβώτιο!!!
-
Ο χρήστης paulos έγραψε:
Και όταν είμαι σταματημένος με σβηστή μηχανή χωρίς να πατήσω συμπλέκτη μου πέρνει όλες τις ταχύτητες.Αυτό συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ