-
Με αφορμή συνάντηση για καρτ που κανονίσαμε με το Μιχάλη (msamaro), λέω να ποστάρω κι εδώ μήπως ψαρέψουμε και κανέναν άλλο.
Το λέω τελευταία στιγμή γιατί κανονίστηκε στο ξαφνικό και αντί να πάω μόνο εγώ με το Μιχάλη, λέω να το πω στα γρήγορα και εδώ για να έρθει όποιος θέλει, χωρίς επίσημα κανονίσματα κλπ. Δεν είναι επίσημη συνάντηση καρτ 4Τ, απλά γνωστοποιώ ότι θα είμαστε εκεί την Πέμπτη για να έρθει όποιος θέλει.
Η πίστα στην οποία θα πάμε είναι η kartland στην Παλλήνη. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη, τόσο από Αττική Οδό όσο και από τη Μαραθώνος (συνέχεια της Μεσογείων μετά το Γέρακα). Θα βρεθούμε Παρασκευή βραδάκι. Αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον θα πω πιο συγκεκριμένα ώρες κλπ.
Νομίζω στο site έχει οδηγίες για το πώς να έρθετε, αλλιώς ρωτήστε σε αυτό το thread.
Θέμης.
-
Με αφορμή συνάντηση για καρτ που κανονίσαμε με το Μιχάλη (msamaro), λέω να ποστάρω κι εδώ μήπως ψαρέψουμε και κανέναν άλλο.
Το λέω τελευταία στιγμή γιατί κανονίστηκε στο ξαφνικό και αντί να πάω μόνο εγώ με το Μιχάλη, λέω να το πω στα γρήγορα και εδώ για να έρθει όποιος θέλει, χωρίς επίσημα κανονίσματα κλπ. Δεν είναι επίσημη συνάντηση καρτ 4Τ, απλά γνωστοποιώ ότι θα είμαστε εκεί την Πέμπτη για να έρθει όποιος θέλει.
Η πίστα στην οποία θα πάμε είναι η kartland στην Παλλήνη. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη, τόσο από Αττική Οδό όσο και από τη Μαραθώνος (συνέχεια της Μεσογείων μετά το Γέρακα). Θα βρεθούμε Παρασκευή βραδάκι. Αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον θα πω πιο συγκεκριμένα ώρες κλπ.
Νομίζω στο site έχει οδηγίες για το πώς να έρθετε, αλλιώς ρωτήστε σε αυτό το thread.
Θέμης.
-
Θέμης.
-
Επειδή 28/10 συμπίπτει με την 28η Οκτωβρίου (:P) και μάλιστα είναι και Παρασκευή που πολύς κόσμος θα φύγει από την Αθήνα, μήπως να το κάναμε Πέμπτη βράδυ κατά τις 8 (εγώ αντίθετα με τον Θέμη προτείνω και ώρα );
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Επειδή 28/10 συμπίπτει με την 28η Οκτωβρίου (:P) και μάλιστα είναι και Παρασκευή που πολύς κόσμος θα φύγει από την ΑθήναΧάφτες είμαστε, λάθη κάνουμε...
Πέμπτη λοιπόν! Όσοι πιστοί, δηλώστε
Άλλαξα και το αρχικό post
-
Για να πω την αλήθεια, την Παρασκευή έλεγα να πάω το γιό μου...
Αν δεν έχει μαθήματα την Πέμπτη το απόγευμα (πριν τις 8 όμως...) μπορεί και να σκάσουμε μύτη...
Θα δούμε... -
Mιλάτε για αγωνιστικά ή για νοικιάρικα καρτ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mιλάτε για αγωνιστικά ή για νοικιάρικα καρτ?Νοικιάρικα είναι ταύρε, αλλά θα μείνεις ικανοποιημένος από την απόδοση και την κατάστασή τους. Σε αυτό συμβάλλει και η καλή οργάνωση της πίστας.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Mιλάτε για αγωνιστικά ή για νοικιάρικα καρτ?
Νοικιάρικα είναι ταύρε, αλλά θα μείνεις ικανοποιημένος από την απόδοση και την κατάστασή τους. Σε αυτό συμβάλλει και η καλή οργάνωση της πίστας.
9,5 άλογα όπως τα 'καλά' του kartodromo ή παραπάνω? Τιμή για την βόλτα? Για λέγετε, για λέγετε, ψήνομαι!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
9,5 άλογα όπως τα 'καλά' του kartodromo ή παραπάνω? Τιμή για την βόλτα? Για λέγετε, για λέγετε, ψήνομαι!!!Άλογα δεν ξέρω...
Τιμή νομίζω είναι 11 Ευρώ τα 15 λεπτά. -
9,5 άλογα όπως τα 'καλά' του kartodromo ή παραπάνω? Τιμή για την βόλτα? Για λέγετε, για λέγετε, ψήνομαι!!!
Άλογα δεν ξέρω...
Τιμή νομίζω είναι 11 Ευρώ τα 15 λεπτά.Όχι και άσχημα...
-
Άλογα δεν ξέρω...
Τιμή νομίζω είναι 11 Ευρώ τα 15 λεπτά.sto kartodromo oi lakamades to xoun 11ευρο το 10λεπτο
-
Άλογα δεν ξέρω...
Τιμή νομίζω είναι 11 Ευρώ τα 15 λεπτά.sto kartodromo oi lakamades to xoun 11ευρο το 10λεπτο
χθες πηγα....
-
Παιδιά, έχω κάνει καρτ σε όλες σχεδόν τις πίστες της Αττικής. Η συγκεκριμένη είναι η μόνη αξιοπρεπής σε αναλογία καρτ/πίστα.
Στο καρτόδρομο, η πίστα είναι γ@μηστερή, αλλά τι να το κάνω που οδηγώ με το ένα χέρι (εκτός από δυο σημεία); Στην Παλλήνη, η πίστα είναι 650μ και τα καρτάκια αξιοπρεπέστατα. Κερασάκι στην τούρτα, τα timesheets που σου εκτυπώνουν μετά το τέλος του session (οι γύροι είναι χρονομετρημένοι).
Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, εγώ θα σας έλεγα να έρθετε με κλειστά μάτια, και σας υπόσχομαι ότι δε θα περάσουμε άσχημα.
-
... προδοσια!
θα λειπω απο αθηνα με αδεια και θα βρισκομαι στα πατρια εδαφη απο σημερα το βραδυ (θεου θελοντως!)
-
Υπολογίστε άλλον έναν . Ειδικά αν μου υποσχεθεί βόλτα ο Θέμης με το μαύρο πύραυλο, τότε ψήνομαι οπωσδήποτε. Θα μου ρίχνετε γύρο βέβαια συνέχεια (106 κιλά είναι αυτά βλέπετε ) αλλά σημασία έχει η καλή καρδιά. Ρε Θέμη, λες να μας αφήσουν να βάλουμε λίγο το ΜΧ μέσα; Τους γνωρίζεις καλά να ζητάγαμε κάτι τέτοιο;
-
Ωραία άντε να μαζευόμαστε όλο και πιο πολλοί! Θα περάσουμε ωραία!
-
Μπορεί να έθω κι εγώ ...
τώρα που θα λείπει ο tm .... τουλάχιστον δεν θα τρώμε γύρο
-
Παίδες ψήνομαι κι εγώ .Για τι ώρα λέμε;Κατα τις 8;
Θανάσης -
Θέμη, έψαξα στο site και δε βρήκα κάποια οδηγία για το πώς θα φτάσω εκεί. Μήπως υπάρχει κάποιος που θα πάει εκεί από τα Ν.Προάστια και γνωρίζει πού είνα η πίστα, να πηγαίναμε μαζί;
Καρτοσυνάντηση την Πέμπτη 27/10