-
H μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών στην Ευρώπη σύντομα ανοιγει και στην Ελλάδα τα πρώτα καταστήματα. (23 Νοεμβρίου πιθανοτατα)
http://www.kerdos.gr/eC_Home.asp?nodetype=15&id=83461
Πιστεύετε οτι η ελευση της να κανει την διαφορα στο χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ώστε να δούμε ασπρη μερα ( στις μαύρες συσκευές ) ή θα συμπλεύσουν και αυτοί με τους αλλους ?
Παντως το πρωτο Opening αναμενεται εντυπωσιακό
-
H μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών στην Ευρώπη σύντομα ανοιγει και στην Ελλάδα τα πρώτα καταστήματα. (23 Νοεμβρίου πιθανοτατα)
Πιστεύετε οτι η ελευση της να κανει την διαφορα στο χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ώστε να δούμε ασπρη μερα ( στις μαύρες συσκευές ) ή θα συμπλεύσουν και αυτοί με τους αλλους ?
-
-
Τό πολύ-πολύ,νά γίνει η πρώτη σέ πωλήσεις.
Ετσι θα καταφέρουμε να αδειάσουμε γρηγορότερα τόν κουβά μέ τα λεφτά πού έχουμε. -
Θα κάνει ό,τι και το Praktiker. Δηλαδή θα κόψει ένα καλό κομμάτι από τις ελληνικές αλυσίδες του είδους.
Πράγμα που όφειλαν να το γνωρίζουν οι δικοί μας και να προετοιμαστούν καταλλήλως με σχέδιο, όχι με 'προσφορές' του τύπου 'Πρώτη δόση το 2007'. Πόσες ελληνικές επιχειρήσεις ηλεκτρικών ειδών προσφέρουν on-line αγορές, πλην της (μέτριας) προσπάθειας του Κωτσόβολου; Πόσες έχουν ένα site της προκοπής; Πόσες προσφέρουν πάρκινγκ για τους πελάτες; -
Αν είναι σαν το MediaWorld (της ίδιας αλυσίδας) που έχουν στην Ιταλία τη βάψαμε και από ποικιλία και από τιμές... (πιο ακριβά κι από Ελλάδα!!!)
Αν είναι σαν το Γερμανικό ή το Ελβετικό, ή το Αυστριακό, τότε ΖΗΤΩ!!!!!!!
(αν και δεν συμφέρει σε Η/Υ hardware) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν είναι σαν το MediaWorld (της ίδιας αλυσίδας) που έχουν στην Ιταλία τη βάψαμε και από ποικιλία και από τιμές... (πιο ακριβά κι από Ελλάδα!!!)Αν είναι σαν το Γερμανικό ή το Ελβετικό, ή το Αυστριακό, τότε ΖΗΤΩ!!!!!!!
(αν και δεν συμφέρει σε Η/Υ hardware)Συνυπογράφω.. Παντως απο οτι φαινεται θα δώσουν εμφαση στις ηλεκτρονικές συσκευές + Imaging και λιγότερο στους Η/Υ (αν και ποτέ δεν ξέρεις...)
Θα δούμε...
-
Ένας φίλος που το καλοκαίρι πήγε στο Άμστερνταμ και πήγε στο Media Market μου είπε ότι αφενός είναι τεράστιο και αφετέρου πολύ πιο φτηνό από τα αντίστοιχα ελληνικά.
-
Εγώ που έκανα τη μεγάλη εξυπνάδα να αγοράσω από αυτούς στερεοφωνικό της κόρης μου και να το κουβαλήσω σα γάιδαρος από τη Γερμανία, το βρήκα δίπλα στο σπίτι μου με 3 € διαφορά τιμής (ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ!).
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ένας φίλος που το καλοκαίρι πήγε στο Άμστερνταμ και πήγε στο Media Market μου είπε ότι αφενός είναι τεράστιο και αφετέρου πολύ πιο φτηνό από τα αντίστοιχα ελληνικά.Σωστό, το ξέχασα!!
Μάλιστα το Σεπτέμβρη που ήμουν στο εν λόγω κατάστημα στο Άμστερνταμ είχε το 60άρι iPod 440 ευρώ με ΦΠΑ! -
[quote='ililias']Εγώ που έκανα τη μεγάλη εξυπνάδα να αγοράσω από αυτούς στερεοφωνικό της κόρης μου και να το κουβαλήσω σα γάιδαρος από τη Γερμανία, το βρήκα δίπλα στο σπίτι μου με 3
-
Πάντως όχι πως είναι φτηνότερο τυφλοσούρτης, όπως και τα Καρφούρ στην Ελλάδα δεν είναι πάντα και σε όλα τα προϊόντα φτηνότερα από τους άλλους!ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!! Το ίδιο ισχύει και για το PRAKTIKER....Οσες φορές το έψαξα διαπίστωσα πως τα προιόντα που διαφημίζουν στα έντυπα έιναι οντως φτηνότερα, ενω τα υπολοιπα είναι στις ιδιες τιμές με 'εξω' και σε πολλές περιπτώσεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ....Η αγορά θέλει μεγάλη προσοχή και μεις πρέπει να κάνουμε πάντα έρευνα αγοράς....
** Το ....κόλπο με τους 'κράχτες' δεν πιάνει πλέον... **
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πάντως όχι πως είναι φτηνότερο τυφλοσούρτης, όπως και τα Καρφούρ στην Ελλάδα δεν είναι πάντα και σε όλα τα προϊόντα φτηνότερα από τους άλλους!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!! Το ίδιο ισχύει και για το PRAKTIKER....Οσες φορές το έψαξα διαπίστωσα πως τα προιόντα που διαφημίζουν στα έντυπα έιναι οντως φτηνότερα, ενω τα υπολοιπα είναι στις ιδιες τιμές με 'εξω' και σε πολλές περιπτώσεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ....Η αγορά θέλει μεγάλη προσοχή και μεις πρέπει να κάνουμε πάντα έρευνα αγοράς....
** Το ....κόλπο με τους 'κράχτες' δεν πιάνει πλέον... **
Aυτο ειναι απόλυτα σωστό. Το θεμα ειναι ψάχνοντας να μπορούμε να εντοπίζουμε τις πραγματικές ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευομαστε απο οπου και εαν προέρχονται..
Παντως το timing ειναι πραγματικα καλό.. Λιγο πριν τα Χριστούγεννα (για να ξαφρισουν το 13ο μισθο )
16 Νοεμβριου ξεκιναει και η Fnac παρεπιπτόντως...
-
Δε πα να γ@μηθουν......
φραγκο δεν τους δινω,αλλοιμονο στον φτωχο (στα μυαλα) τον ελληνα που θα δουλευει για τις γερμανικες εταιριες -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Δε πα να γ@μηθουν......
φραγκο δεν τους δινω,αλλοιμονο στον φτωχο (στα μυαλα) τον ελληνα που θα δουλευει για τις γερμανικες εταιριεςΕίσαι ο γνωστός φορουμάς που δεν δίνει φράγκο σε Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προτιμώντας Ιταλικά αυτοκίνητα, ή... το ανηψάκι του;;;
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
16 Νοεμβριου ξεκιναει και η **Fnac **παρεπιπτόντως...
Τι είναι αυτό;
-
16 Νοεμβριου ξεκιναει και η **Fnac **παρεπιπτόντως...
Τι είναι αυτό;
http://www.imerissia.gr/article.asp?cat ... bid=206811
-
Εχω ακουσει οτι γενικά είμαστε φτηνοί στα ηλεκτρικα είδη,ισως απο τους πιο φτηνους στην ευρωπη.
Αντιθετα εχουμε πχ το ακριβοτερο ΙΚΕΑ στην ευρώπη. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχω ακουσει οτι γενικά είμαστε φτηνοί στα ηλεκτρικα είδη,ισως απο τους πιο φτηνους στην ευρωπη.
Αντιθετα εχουμε πχ το ακριβοτερο ΙΚΕΑ στην ευρώπη.Για το ΙΚΕΑ συμφωνώ. Τωρα για τα ηλεκτρικά ειδη, παιζεται.. Σε καποια ειμαστε οντως καλή αγορά , σε αλλα (π.χ φωτογραφικές μηχανες) μαλλον αρκετά ακριβοί ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αντιθετα εχουμε πχ το ακριβοτερο ΙΚΕΑ στην ευρώπη....άλλη σαχλαμάρα αυτή!
ΙΚΕΑ ...και βλακείες!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ?