-
Οκ δε έχω πολύ χρόνο να σχολιάσω κάτι απλά να πω ότι εδώ δεν έχει οδηγήσει ακόμα με τιμόνι οπότε θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής! Καλή προπόνηση!
Ο αγώνας θα διεξαχθεί 17/10/2005 ημέρα Δευτέρα.
**
Ελεύθερα Δοκιμαστικά 22.15-22.45
Server Name: 4T FORUM
Password: HELLAS**Qualifying order:
Όπως τερμάτισαν στη Australia 04 με αντιστραμμένη σειρά.
Fanis
Dimitris
Vassilis
Andrew
Pininfarina
mschumacher
Όσοι δε συμμετείχαν Australia 04 mode θα βγουν 1οι σε σειρά η οποία θα καθοριστεί από το Free Practice όπου αυτός με το ταχύτερο χρόνο θα βγει τελευταίος για τη προσπάθειά του -
Οκ δε έχω πολύ χρόνο να σχολιάσω κάτι απλά να πω ότι εδώ δεν έχει οδηγήσει ακόμα με τιμόνι οπότε θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής! Καλή προπόνηση!
**
Fanis
Dimitris
Vassilis
Andrew
Pininfarina
mschumacher
Όσοι δε συμμετείχαν Australia 04 mode θα βγουν 1οι σε σειρά η οποία θα καθοριστεί από το Free Practice όπου αυτός με το ταχύτερο χρόνο θα βγει τελευταίος για τη προσπάθειά του -
**
Fanis
Dimitris
Vassilis
Andrew
Pininfarina
mschumacher
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Οκ δε έχω πολύ χρόνο να σχολιάσω κάτι απλά να πω ότι εδώ δεν έχει οδηγήσει ακόμα με τιμόνι οπότε θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής! Καλή προπόνηση!Εγω εκανα μια πρωτη δοκιμη κατα τις 13.00 σημερα και ειμαι ανετα κατω απο 1.30 πραγμα που δεν το περιμενα,οποτε μπορω να υπολογισω που περιπου θα βρισκεσαι εσυ Γιαννη...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εγω εκανα μια πρωτη δοκιμη κατα τις 13.00 σημερα και ειμαι ανετα κατω απο 1.30 πραγμα που δεν το περιμενα,οποτε μπορω να υπολογισω που περιπου θα βρισκεσαι εσυ Γιαννη...
κοντά σου! μάλλον...!
-
Πιστευω πως maximum μπορω να φτασω 1.27
-
Πιστευω πως maximum μπορω να φτασω 1.271.27 νομίζω είναι καλός χρόνος αν τα καταφέρεις.
-
1.27 νομίζω είναι καλός χρόνος αν τα καταφέρεις.
Hδη απο την πρωτη δοκιμη ειμαι στο 1.28.307
-
1.27 νομίζω είναι καλός χρόνος αν τα καταφέρεις.
Hδη απο την πρωτη δοκιμη ειμαι στο 1.28.307
θα επανέλθω αργότερα για να πω χρόνο. ίσως να ανεβάσω και σεταπ αν το θέλετε.
-
Προτεινω Γιαννη να μην ανεβασεις το setup που εχεις επιλεξει...ετσι ωστε ο καθενας μας μεσα απο δοκιμες να διαλεγει αυτο που του ταιριαζει...διοτι εχω την εντυπωση οτι αρκετοι δουλευουν πανω στο δικο σου...ελπιζω να κανω λαθος...
-
Προτεινω Γιαννη να μην ανεβασεις το setup που εχεις επιλεξει...ετσι ωστε ο καθενας μας μεσα απο δοκιμες να διαλεγει αυτο που του ταιριαζει...διοτι εχω την εντυπωση οτι αρκετοι δουλευουν πανω στο δικο σου...ελπιζω να κανω λαθος...Βρε για ποιον λες για ποιον λες...
Κακό είναι? Team-mates είμαστε άλλωστε -
Theo,δε νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο να περιμενεις να δουλευεις πανω στο setup καποιου αλλου για να βελτιωθεις...αυτο δεν το λεω μονο για σενα,αλλα γενικα μιλαω.
-
Προτεινω Γιαννη να μην ανεβασεις το setup που εχεις επιλεξει...ετσι ωστε ο καθενας μας μεσα απο δοκιμες να διαλεγει αυτο που του ταιριαζει...διοτι εχω την εντυπωση οτι αρκετοι δουλευουν πανω στο δικο σου...ελπιζω να κανω λαθος...Εγω προσωπικα γουσταρω να φτιαχνω setup εξ αρχης και το να το βελτιωνω με φτιαχνει οσο ακριβως με φταιχνει η βελτιωση μεσω της οδηγησης. Επειδη παντως αν και ξερω απο στησιμο συνηθως αυτο του ms ειναι καπως καλυτερο, με συμφερει να ξεκινω απο αυτο και να το αλλαζω οπως με βολευει.
Το θεμα ειναι οτι δυστυχως setups κυκλοφορουν και στο internet... Γι'αυτο προτεινω να δινει το δικο του ο ms ωστε να ξεκινουν ολοι απο την ιδια βαση και να μην παιρνει προβαδισμα καποιος που εχει το χρονο ή την τυχη να βρισκει το καλυτερο στο internet.
-
Εμένα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να ανεβάζει σέταπ ο ΜΣ, αφού όσες φορές τα χρησιμοποίησα ήταν για πέταμα!
-
1.29.682 με δικό μου set-up και με steer.
-
1η μέρα ελεύθερων δοκιμών και μπορώ να πω ότι εκνευρίστηκα κάπως επειδή δε πίεζα στο όριο για να βελτιώσω το προηγούμενό μου χρόνο.....και το πιο απίστευτο είναι ότι δε κατάλαβα γιατί. Δηλαδή ένιωθα ότι βρισκόμουν κάπου άλλου ή ίσως είμουν σχετικά κουρασμένος από τη δουλειά. Παρόλα αυτά πάντως κατάφερα να γράψω 1.27.323 που για αρχή και κάτω από τις συνθήκες που περιέγραψα είναι σχετικά καλό.
Θα ανεβάσω σεταπ σε λίγο...
-
Πάρε μια Μινάρντι επιτέλους ΜΣ.....!
-
http://rapidshare.de/files/6159846/MALAYSIA_2004wheel.svm.html
με το παραπάνω έκανα το χρόνο που ανάφερα στο προηγούμενο post....
-
πως σας φάνηκε το 1 lap qualify παιδιά? εμένα μου αρέσει η πρόκληση αν και αγχώνομαι περισσότερο όταν κάνω τη προσπάθειά μου, κυρίως όταν νιώθω μεγάλη απειλή....
-
πως σας φάνηκε το 1 lap qualify παιδιά? εμένα μου αρέσει η πρόκληση αν και αγχώνομαι περισσότερο όταν κάνω τη προσπάθειά μου, κυρίως όταν νιώθω μεγάλη απειλή....Εγω παντως οπως προειπα ο γυρος μου ηταν απαισιος...αν και μου αρεσει περισσοτερο η προκληση του ενος γρηγορου γυρου...
2os αγώνας F1 Challenge 2004 mode MALAYSIA ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10/05