-
Τελευταίος αγώνας είναι αυτός που θα διεξαχθεί στη πίστα της Σουζούκα. Απορώ πως πέρασε ο καιρός και καταφέραμε να τερματίσουμε το πρωτάθλημα συνολικά δηλαδή 17 αγώνες.
Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει κριθεί αλλά η 2η θέση ακόμα παίζεται μεταξύ των Vasilakis & Pininfarina. O Vasilakis έχει 2 νίκες ενώ ο Pininfarina καμία και η διαφορά τους είναι στους 2 βαθμούς. Άρα πρέπει στο τελευταίο αγώνα ο Pininfarina να τερματίσει με διαφορά 3 βαθμών από το Vasilakis. Σε περίπτωση ισοβαθμίας κερδίζει ο Vasilakis γιατί έχει παραπάνω νίκες.
Αναμονή λοιπόν μέχρι τη Δευτέρα και φυσικά ελεύθερες δοκιμές μέσα στη Βδομάδα. Σε δοκιμές που έκανα έχω γράψει χρόνο 1.31.246 έχοντας τη δυνατότητα να περάσω με τέρμα γκάζι την «Degner curve» ενώ με σχεδόν τέρμα γκάζι περνάω το 1ο σύμπλεγμα στροφών. Συγκεκριμένα με πληκτρολόγιο τις περνούσα με τέρμα γκάζι αλλά τώρα με τιμόνι απλά δε . Προλαβαίνω να στρίψω!!! και περιμένω να δω τι θα κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά.
Καλή προπόνηση!
**ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.00
ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.45
ΑΓΩΝΑΣ: 23.15SERVER NAME: 4T FORUM
PASSWORD: HELLAS** -
Τελευταίος αγώνας είναι αυτός που θα διεξαχθεί στη πίστα της Σουζούκα. Απορώ πως πέρασε ο καιρός και καταφέραμε να τερματίσουμε το πρωτάθλημα συνολικά δηλαδή 17 αγώνες.
Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει κριθεί αλλά η 2η θέση ακόμα παίζεται μεταξύ των Vasilakis & Pininfarina. O Vasilakis έχει 2 νίκες ενώ ο Pininfarina καμία και η διαφορά τους είναι στους 2 βαθμούς. Άρα πρέπει στο τελευταίο αγώνα ο Pininfarina να τερματίσει με διαφορά 3 βαθμών από το Vasilakis. Σε περίπτωση ισοβαθμίας κερδίζει ο Vasilakis γιατί έχει παραπάνω νίκες.
Αναμονή λοιπόν μέχρι τη Δευτέρα και φυσικά ελεύθερες δοκιμές μέσα στη Βδομάδα. Σε δοκιμές που έκανα έχω γράψει χρόνο 1.31.246 έχοντας τη δυνατότητα να περάσω με τέρμα γκάζι την «Degner curve» ενώ με σχεδόν τέρμα γκάζι περνάω το 1ο σύμπλεγμα στροφών. Συγκεκριμένα με πληκτρολόγιο τις περνούσα με τέρμα γκάζι αλλά τώρα με τιμόνι απλά δε . Προλαβαίνω να στρίψω!!! και περιμένω να δω τι θα κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά.
Καλή προπόνηση!
Καλή προπόνηση!
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
έχοντας τη δυνατότητα να περάσω με τέρμα γκάζι την «Degner curve»Η Degner Curve είναι δύο στροφές. Ποιά παίρνεις με τέρμα γκάζι?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
έχοντας τη δυνατότητα να περάσω με τέρμα γκάζι την «Degner curve»
Η Degner Curve είναι δύο στροφές. Ποιά παίρνεις με τέρμα γκάζι?
την 1η, στη 2η ειναι αδύνατο να τη περάσεις τέρμα γκάζι - επίσης τέρμα γκάζι περνάω και τη 130R
-
έχοντας τη δυνατότητα να περάσω με τέρμα γκάζι την «Degner curve»
Η Degner Curve είναι δύο στροφές. Ποιά παίρνεις με τέρμα γκάζι?
την 1η, στη 2η ειναι αδύνατο να τη περάσεις τέρμα γκάζι - επίσης τέρμα γκάζι περνάω και τη 130R
Είναι η παλιά 130R!
Γουστάααααρρρωωωωωωωω........! -
Είναι η παλιά 130R!
Γουστάααααρρρωωωωωωωω........! -
Go_For_Pole απαιτώ να κάνεις το thread υπόμνημα! αργείς!
-
Η νέα 'χειρουργική' επέμβαση στα πεντάλ μέχρι στιγμής είναι επιτυχής!
Μέχρι να χαλάσουν! -
1.31.787 για αρχη...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
1.31.787 για αρχη...είσαι πολύ καλά, θα έχουμε πάλι μάχες
-
αν θέλετε κανονίζουμε κάτι για το βράδυ μετά 22.00?
-
2η μέρα δοκιμών και κατέβασα στο 1.30.864 γράφοντας σχετικά λίγους γύρους. Προφανώς είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο σεταπ εδώ αλλά πιστεύω έχω περιθώρια βελτίωσης.
-
Μετά από 562 παρακολουθήσεις του αγώνα του 2000, μετά από μελέτη γραμμών με την βοήθεια του Webber, μετά από ένα φοβερό setup που ανεκαλύφθει στο νετ, κατάφερα το κάνω τον χρόνο του......................................................1.36.100
MS στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος δεν θα ισχύσει από ότι φαίνεται το 3sec
Λες να ντυθείς έτσι μετά τον αγώνα? -
Εμ..γι'αυτο εκανες τοσο ασχημο χρονο,επειδη εβλεπες τον αγωνα του 2000...πρεπει να δεις τον αγωνα του 2002 και να προσεξεις τις γραμμες του Schumi για να ριξεις αισθητα τους χρονους σου...(εγω αυτο εκανα...)
Οταν λες προσεξες τις γραμμες του Webber εννοεις με την Minardi του 2002 ή περυσι με την Jaguar...;;; -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εμ..γι'αυτο εκανες τοσο ασχημο χρονο,επειδη εβλεπες τον αγωνα του 2000...πρεπει να δεις τον αγωνα του 2002 και να προσεξεις τις γραμμες του Schumi για να ριξεις αισθητα τους χρονους σου...(εγω αυτο εκανα...)
Οταν λες προσεξες τις γραμμες του Webber εννοεις με την Minardi του 2002 ή περυσι με την Jaguar...;;;Πλάκα έκανα, σιγά μην καθόμουν να κάνω όλη αυτή την δουλειά
Πάντως πολύ δύσκολη πίστα. Πρέπει να είσαι συνεχώς σε ένταση και να προσέχεις πολύ τα κερμπ. Το ιδανικό είναι να περνάς ξυστά δίπλα τους χωρίς να τα πατάς. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μετά από 562 παρακολουθήσεις του αγώνα του 2000, μετά από μελέτη γραμμών με την βοήθεια του Webber, μετά από ένα φοβερό setup που ανεκαλύφθει στο νετ, κατάφερα το κάνω τον χρόνο του......................................................1.36.100
MS στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος δεν θα ισχύσει από ότι φαίνεται το 3sec
Λες να ντυθείς έτσι μετά τον αγώνα?φοβερή εικόνα. παρακάτω θα βρείς τα σετάπ μου. δοκίμασέ τα και πες μου
http://sr2.mytempdir.com/167644 Keyboard setup
http://sr2.mytempdir.com/167647 Wheel setupΤο 2ο (wheel setup) πιστεύω θα σε βοηθήσει περισσότερο γιατί το έχω δουλέψει περισσότερο. Δοκίμασε και πες όπως και όποιος άλλος θέλει.
-
Σημέρα είναι testing day(έτσι λέει το πρόγραμμα μου )!!!
Για πείτε ώρα... -
Για πείτε ώρα...τώρα
-
Για πείτε ώρα...τώρα
Έγινε(Hellas-dj)!
Τελευταίος αγώνας F1 CHALLENGE για το 2002 Mode SUZUKA 26/9