-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«από Κάβουρας » 17/10/10 11:45
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ και από το να σκοτωθώ γιατί δεν είδα τίποτα, ας σκοτωθεί ο άλλος που είναι και ανεύθυνος.»
Και σίγουρα καλέ μου φίλε, μην στραβωμένος, καρφωθεί επάνω σου!!.... οι μύγες καρφώνονται στα φανάρια…….καμία στην κεραία!!!......
ΑΝΤΩΝΗΣ.ατυχες παραδειγμα
συμφωνω με τον CRAB
-
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... t_885.html
-
Ο εγκάθετος, φθονερός Λάππας θα το έγραψε
-
Επικίνδυνες καταστάσεις και η πολιτεία πρέπει να κάνει κάτι. Far west θυμίζει. Και δεν είναι ότι δε κάνουν μπλόκα οι μπάτσοι. Εδώ στο νομό Λασιθίου, έχουν σκιστεί να κόβουν κλήσεις. Αλλά μόνο για ταχύτητα και ζώνες....
Αλλά ως προς τι θα τους κόψουν κλήση αφού έχουν περάσει και ΚΤΕΟ?
Νομίζω ότι στα ΚΤΕΟ πρέπει να γίνει η δουλειά, αλλά δυστυχώς το ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚ.... σκέφτεται μόνο τους φόρους και τις θέσεις ανεργίας που καλύπτουν τα ΚΤΕΟ. -
Για να δοθεί κλίση, πρέπει να υπάρχει νομοθετικό διάταγμα πρώτα. Τέτοιο στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Κατά συνέπια πρέπει να βγάλουν στον δρόμο, τους μετρητές στάθμης και εντάσεις που ΕΧΟΥΝ. Μα επειδή δεν γνωρίζουν να μετράνε, και επειδή με 800ε που παίρνουν δεν είναι δυνατόν να έχουν διάθεση, κάνουν τα εύκολα.
Σίγουρα έχω δει στην επαρχία πολλά 4Χ4 της αστυνομίας να φοράνε xenon!!!....
Στα κτεο τα κατεβάζουν για την περίπτωση χαμηλά, και περνάνε, μετά?.......
Ελπίζω φίλε mad κλπ να μην είναι και αυτή η παράθεση μου ατυχής…….Κάθε παραθέτεις σε μια ενότητα, και μάλιστα από ανωνύμους, έχει την ευχέρεια να την προβοκάρει, να την αλλοιώνει, να την σαμποτάρει, η και να την φέρνει στα προσωπικά του συμφέροντα. Μα υπάρχουν και οι άνθρωποι που ψάχνουν να βελτιώσουν τα αυτοκίνητα τους, και για αυτούς ψάχνομε για να βοηθήσω. Υπάρχουν παραθέτες που βοηθάνε εποικοδομητικά το έργο μου και τους ευχαριστώ. Υπάρχουν και άλλοι που χλευάζουν. «Οποίος κοροϊδεύει τον άλλο κοροϊδεύει τον εαυτό του».
Η φιλική ‘επιθετικότητα’ του Λάππα, και σε άλλη ενότητα, μου έδωσαν το έναυσμα, να βελτιωθώ στην δουλειά μου, μα και να οριοθετήσω την ευαίσθητη ισορροπία μετάξι του βλέπω καλύτερα και του σημείου να ενοχλώ. Και το ευχαριστώ από βάθος καρδιάς.
Από παρασκευή και μέχρι σήμερα το μεσημέρι, στέλνοντας πολλά mail σε φίλους, έμαθα για εξελίξεις στο αντικείμενο, και από λειτουργικής πλευράς, και από οικονομικής πλευράς. Σίγουρα έχει λυθεί το 90% των προβλημάτων. Και σίγουρα θα φανερωθούν και άλλα!. Οψώμεθα.
Και όλα αυτά από μια φωτο του φίλου Ι Ι Ι !!!!.....
Antonis-team. -
Με λίγα λόγια πειράματα με τα μάτια μας.
Ευχαριστούμε για την συμβολή σας στην ασφάλεια των οδών -
Σίγουρα η παράθεση του αγνώστου ‘ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ’ στο ‘tromaktiko’, είχε πολλές αλήθειες μα και μικρές ανακρίβειες.
Σίγουρα όλοι εμείς οι επαγγελματίες, σε «κάποιο συνεργείο της γειτονιάς» έχουσα τα μικρά μεσαία μεγάλα συνεργεία μας!!!. Και σίγουρα ευτυχώς για όλους μας.
Κάποτε είχε πει ένας υπουργός: «θα τα πάω όλα στα Οινόφυτα»!!!!!..... το μέγεθος της μ@λ@κιας του δεν έχει προσμέτρηση !!!!Όσο δε για το…..
«ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ....»
Μου θυμίζει την ‘παιδική χαρά’ που μας κυβερνάει, και της ατάκες της, για «πράσινη ανάπτυξη, και νέες θέσεις εργασίας».
Ρε συ άγνωστε, με τι νομοθετικό πλαίσιο εφαρμόζοντες θα μας τα…..πάρουν?....μπουρδολογίες ασύστολα αμολημένες.…..πολύ πρασινάδα τρως!!...
Antonis-team. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με λίγα λόγια πειράματα με τα μάτια μας.
Ευχαριστούμε για την συμβολή σας στην ασφάλεια των οδών
Αυτό κατάλαβες?.....
Α. -
Πατέντες δεν κάνεις και βάζεις after market xenon σε αυτοκίνητα?
-
Μπορούν να απαγορεύσουν όλα τα μη εργοστασιακά φώτα bi-xenon. Δε το επιτρέπει το σύνταγμα? Τότε μπορούν να τα επιτρέπουν μόνο εφόσον θα έχουν πάρει κάποια πιστοποίηση ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά.
Και να σταματήσει να εγκρίνει το ΚΤΕΟ χαμηλωμένα bi-xenon. Τι πάει να πει χαμηλωμένα? Είτε τα bi-xenon έχουν μπει σωστά είτε δεν έχουν. Και τα χαμηλωμένα bi-xenon το ίδιο επικίνδυνα είναι. Δε θα έπρεπε να τους περνάνε και θα έπρεπε να τους παίρνουν την πινακίδα μέχρι είτε να τα βγάλουν ή είτε να τα τοποθετήσουν σωστά.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Μπορούν να απαγορεύσουν όλα τα μη εργοστασιακά φώτα bi-xenon. Δε το επιτρέπει το σύνταγμα? Τότε μπορούν να τα επιτρέπουν μόνο εφόσον θα έχουν πάρει κάποια πιστοποίηση ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά.
Και να σταματήσει να εγκρίνει το ΚΤΕΟ χαμηλωμένα bi-xenon. Τι πάει να πει χαμηλωμένα? Είτε τα bi-xenon έχουν μπει σωστά είτε δεν έχουν. Και τα χαμηλωμένα bi-xenon το ίδιο επικίνδυνα είναι. Δε θα έπρεπε να τους περνάνε και θα έπρεπε να τους παίρνουν την πινακίδα μέχρι είτε να τα βγάλουν ή είτε να τα τοποθετήσουν σωστά.
Νομίζω ότι ανέλυσα το καθεστώς.
Και σίγουρα εάν τους υποχρεώσει να τα ρυθμίσουν καθ’ ύψους σωστά, τότε θα μπορεί και μόνον τότε να τους κόψει.
Και σίγουρα «τα εργοστασιακά» είναι παραμύθι που ξεφούσκωσε το 01/01/2004!.
Από οπού αγοράζουν τα εργοστάσια και πουλάνε, από τους ιδίους αγοράζουμε και εμείς. Αυτοί τα ονομάζουν εργοστασιακά, και εμείς after market.
Antonis-team. -
Μπορείς να επαναλαμβάνεις όσες φορές θέλεις τα ίδια και τα ίδια μπας και τα πιστέψεις και εσύ ο ίδιος.
Σαν καταναλωτής αλλά πρωταρχικά σαν συν-χρήστης οδού στην οποία καθημερινά ''παίζεται'' η ζωή όσων κινούνται θα αφήσω το αυτοκινητάκι μου με τα εργοστασιακά φώτα αλογόνου γιατί σέβομαι τα μάτια και κατ'επέκταση την ζωή των υπόλοιπων οδηγών και τη δική μου. Και μην αρχίσεις πάλι τα περί σωστής τοποθέτησης από ανθρώπους που γνωρίζουν με το 100% γιατί ειλικρινά το θέμα έχει κουραστεί. Εκεί έξω παίζονται ζωές από αυτά τα άθλια δημιουργήματα εκτός εργοστασίων κατασκευής και το θέμα είναι τρομερά επικίνδυνο. Δυστυχώς όμως όχι κατανοητό, αποδεκτό και πάνω απ'όλα σεβαστό από όλους. -
Και σίγουρα εάν τους υποχρεώσει να τα ρυθμίσουν καθ’ ύψους σωστά, τότε θα μπορεί και μόνον τότε να τους κόψει.
Από οπού αγοράζουν τα εργοστάσια και πουλάνε, από τους ιδίους αγοράζουμε και εμείς. Αυτοί τα ονομάζουν εργοστασιακά, και εμείς after market.
Antonis-team.Τα δικά 'σας' στραβώνουν, τα εργοστασιακά όχι
-
Όπως πάντα σίγουρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όπως πάντα σίγουρακαι φιλικά
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο εγκάθετος, φθονερός Λάππας θα το έγραψεΕγώ γράφω πάντα επώνυμα.
-
Για να δοθεί κλίση, πρέπει να υπάρχει νομοθετικό διάταγμα πρώτα. Τέτοιο στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Κατά συνέπια πρέπει να βγάλουν στον δρόμο, τους μετρητές στάθμης και εντάσεις που ΕΧΟΥΝ. Μα επειδή δεν γνωρίζουν να μετράνε, και επειδή με 800ε που παίρνουν δεν είναι δυνατόν να έχουν διάθεση, κάνουν τα εύκολα.
Σίγουρα έχω δει στην επαρχία πολλά 4Χ4 της αστυνομίας να φοράνε xenon!!!....
Ελπίζω φίλε mad κλπ να μην είναι και αυτή η παράθεση μου ατυχής…….Κάθε παραθέτεις σε μια ενότητα, και μάλιστα από ανωνύμους, έχει την ευχέρεια να την προβοκάρει, να την αλλοιώνει, να την σαμποτάρει, η και να την φέρνει στα προσωπικά του συμφέροντα. Μα υπάρχουν και οι άνθρωποι που ψάχνουν να βελτιώσουν τα αυτοκίνητα τους, και για αυτούς ψάχνομε για να βοηθήσω. Υπάρχουν παραθέτες που βοηθάνε εποικοδομητικά το έργο μου και τους ευχαριστώ. Υπάρχουν και άλλοι που χλευάζουν. «Οποίος κοροϊδεύει τον άλλο κοροϊδεύει τον εαυτό του».
Η φιλική ‘επιθετικότητα’ του Λάππα, και σε άλλη ενότητα, μου έδωσαν το έναυσμα, να βελτιωθώ στην δουλειά μου, μα και να οριοθετήσω την ευαίσθητη ισορροπία μετάξι του βλέπω καλύτερα και του σημείου να ενοχλώ. Και το ευχαριστώ από βάθος καρδιάς.
Από παρασκευή και μέχρι σήμερα το μεσημέρι, στέλνοντας πολλά mail σε φίλους, έμαθα για εξελίξεις στο αντικείμενο, και από λειτουργικής πλευράς, και από οικονομικής πλευράς. Σίγουρα έχει λυθεί το 90% των προβλημάτων. Και σίγουρα θα φανερωθούν και άλλα!. Οψώμεθα.
Και όλα αυτά από μια φωτο του φίλου Ι Ι Ι !!!!.....
Antonis-team.νομιζω οτι ο κοκ εχει παραγραφο σχετικά με τα φωτα ενος οχηματος...
επισης υπαρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κριτηρια για την ορθη τοποθετηση και χρηση xenon...
με μετρητη σταθμης και εντασης δεν μπορεις να μετρησεις την διασπορα και διαθλαση...
περι κτεο υπαρχει το παραδειγμα τοσων χωρων...δυσκολο ειναι να το ξεπατικωσουν...?
το οτι καποιοι απερισκεπτοι μπατσοι βαλανε? xenon δεν δινει κανεναν ελαφρυντικο σε κανεναν...παλι καλα που στην αττικη που κανω περιπου 70-100κμ καθημερινα (κυριως βραδυ) δεν εχω παρατηρησει αναλογο φαινομενο
9/10 μουφο-xenon φωτιζουν χειροτερα απο τις λαμπες αλογονου μου -
Antonis-team.νομιζω οτι το παραπάνω περιλαμβάνεται στον κοινοτικό κανονισμό 'Block Exemption' και ειναι του 2002
-
«από MAD-MAX-13 » 19/10/10 12:31
νομιζω οτι το παραπάνω περιλαμβάνεται στον κοινοτικό κανονισμό 'Block Exemption' και ειναι του 2002»
05/2002 η απόφαση, 01/01/04 η εφαρμογή. Μα αυτό δεν είναι η ουσία, δηλαδή η ημερομηνία…….
Α. -
Τι σχέση έχει το block exemption με την εργοστασιακή τοποθέτηση Xenon. Δεν μίλησε κανείς για Xenon Mercedes αντίθετα μιλάμε για εργοστασιακά τοποθετημένο μηχανισμό, με όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει αυτός με βάση τους κανονισμούς, Xenon της Valeo, Bosch ή όποιας άλλης στο εργοστάσιο της Mercedes. Αν σε ένα συνεργείο τοποθετήθει πλήρης ο μηχανισμός, όπως θα ήταν τοποθετημένα στο εργοστάσιο, τότε δεν υπάρχει θέμα. Φυσικά κάτι τέτοιο κοστίζει τελικά παραπάνω από το να είχε παραγγελθεί έτσι το αυτοκίνητο
Φώτα Xenon...