-
Πριν 10 μέρες περίπου παρουσιάστηκε στο rally.gr το αγωνιστικό Fiesta ST προετοιμασμένο από την m-sport που έτρεξε ως πλοηγός στη Φινλανδία.Άραγε θα υπήρχε ποτέ περίπτωση διοργάνωσης ενός θεσμού (όπως τα παλαιότερα cup) για το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα μ ένα πολύ καλά προετοιμασμένο αυτοκίνητο το οποίο έχει και αρκετά λογικό κόστος? Άλλωστε η ford motor hellas παίρνει πολλά χρόνια ενεργό μέρος στους ελληνικούς αγώνες...
-
Πριν 10 μέρες περίπου παρουσιάστηκε στο rally.gr το αγωνιστικό Fiesta ST προετοιμασμένο από την m-sport που έτρεξε ως πλοηγός στη Φινλανδία.Άραγε θα υπήρχε ποτέ περίπτωση διοργάνωσης ενός θεσμού (όπως τα παλαιότερα cup) για το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα μ ένα πολύ καλά προετοιμασμένο αυτοκίνητο το οποίο έχει και αρκετά λογικό κόστος? Άλλωστε η ford motor hellas παίρνει πολλά χρόνια ενεργό μέρος στους ελληνικούς αγώνες...
-
-
Πιστεύω ότι μόνο σε ένα cup ή ενιαίο γιατί όχι (η Ford έχει το λόγο) ώστε να 'τσακώνονται' μεταξύ τους τα Ford θα υπήρχε σίγουρο ενδιαφέρον και για τους μέσα (οδηγούς) και για τους έξω (θεατές) .
Αλλά μέχρι εκεί, γιατί αν υπάρξει εμπλοκή σαν Ν3 σε άλλου είδους αγώνες θα κάνουν πάρτυ οι αντίπαλοι (Renault, Honda κ.α.) . Γιατί όσο καλοστημένο να είναι ένα αυτοκίνητο η διαφορά των 30+ ίππων δύσκολα καλύπτεται. -
Tazio εννοείται μόνο σαν cup.Σαν Ν3 μπορεί να είναι ευκολοδήγητο αλλά είναι σαφώς κατώτερων δυνατοτήτων των type-r και clio.
-
Το μονο που γνωριζω ειναι οτι δεχτηκαν 3-4 διαφορετικες προτασεις Απο εκει και περα θα ηθελα να μαθω.
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Tazio εννοείται μόνο σαν cup.Σαν Ν3 μπορεί να είναι ευκολοδήγητο αλλά είναι σαφώς κατώτερων δυνατοτήτων των type-r και clio.Στην άσφαλτο ναι, στο χώμα όμως που δεν υπάρχουν καθόλου συμμετοχές με clio και ctr??
-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FIESTA ST CUP ΠΟΥ ΔΙΟΓΡΑΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΠΡ Ο WILSON!!! MAΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΠΡ, ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (!!!) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΑXIMUM 150.000 EYΡΟΥΛΑΡΕΣ!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Tazio εννοείται μόνο σαν cup.Σαν Ν3 μπορεί να είναι ευκολοδήγητο αλλά είναι σαφώς κατώτερων δυνατοτήτων των type-r και clio.
Στην άσφαλτο ναι, στο χώμα όμως που δεν υπάρχουν καθόλου συμμετοχές με clio και ctr??
...ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
-
Για οσους γνωριζουν αυτον τον δραστηριο κυριο,αυτο το:
...ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
μπορει να σημαινει πολλα!!!
-
ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ......ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ....Κ.Τ.Λ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ......ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ....Κ.Τ.Λ
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.....
http://www.apr.gr/images/christos/palladio1985.jpg
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.......
http://www.atlasf1.com/2004/bel/preview/wgrapevine2.jpg
ΕΙΝΑΙ....ΓΝΩΣΤΟΣ!!!
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔ'#%*@!ΛΕ!!!!.......
-
ΟΕΕΕΟ ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ , ΜΟΝΟΝ ΠΕΦΤΟΥΝ , ΓΕΝΙΚΑ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΕΕΕΟ ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ , ΜΟΝΟΝ ΠΕΦΤΟΥΝ , ΓΕΝΙΚΑ !ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ......
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ.. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ FORUM !!!!
-
ΜΠΑΑΑΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΝΤΙΛΣ ΜΕ ΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΙ
ΦΙΛΑΚΙΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΜΙΑΝΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ . -
Γρηγορους φιλους εχεις τελικα!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για οσους γνωριζουν αυτον τον δραστηριο κυριο,αυτο το:...ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
μπορει να σημαινει πολλα!!!
Mαλλον σημαινει οτι κοιμαται ξεσκεπαστος και ονειρευεται.... μενει και κοντα στη θαλασσα και εχει υγρασια εκει...
-
Δεν στελνετε κανα πμ.....
Να σας πω τους δικους μου φιλους ? -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δεν στελνετε κανα πμ.....
Να σας πω τους δικους μου φιλους ?Και δε λες!
Αρκεί να μην κάνεις διαφήμιση, που απαγορεύεται!!!(θα σου έστελνα pm για το Gran Turismo4, αλλά άσε καλύτερα!!! και παίζει ΤΕΛΕΙΑ και με χειριστήριο, οπότε βουρ!!! Αν θες πές μου να στο φέρω, 40 ευρά εδώ!! )
-
Οπως ειδες αλλου ,ειχα ινκαρ playstation ζωντανα
Fiesta ST group N και ελληνικοί αγώνες...