-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους... περιμενω να σχολασω και φευγω διημερακι χαλκιδα!!...Καλό ταξίδι, προσοχή με τους ηλίθιους ειδικά τώρα που βρέχει! κ να περάσεις απλά τέλεια! φυσικά κ καλή επιστροφή
-
Ειχα το ιδιο προβλημα και εγω πριν 3 μηνες.Δεν εμπαινε η όπισθεν και η πρωτη εμπαινε στη θεση της οπισθεν.τελικα αλλαχτηκαν αυτα τα πλαστικα στο κιβωτιο και επανηλθε η φυσιολογικη λειτουργια(55 ευρω)Αν θυμαμαι καλα εβαλε ο μαστορας παλι πλαστικα,και μου ειπε οτι ειναι ενα προβλημα που βγαζει το corsa, γιατι πρεπει να βγαζει ενα προβλημα!(μιας και δεν εχει ιμαντα χρονισμου!!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
γιατι πρεπει να βγαζει ενα προβλημα!(μιας και δεν εχει ιμαντα χρονισμου!!!Άσχετο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
γιατι πρεπει να βγαζει ενα προβλημα!(μιας και δεν εχει ιμαντα χρονισμου!!!
Άσχετο
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ!ο μαστορας, οτι και καλα κατι πρεπει να παθαινουν και τα corsa!!bong!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Άσχετο
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ!ο μαστορας, οτι και καλα κατι πρεπει να παθαινουν και τα corsa!!bong!!
Δέν τό είπε αστειευόμενος;
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Άσχετο
Ξανά μανά άσχετο όποιος και να το πε αν βέβαια το είπε σοβαρά .Ακου ιμάντας χρονισμού σαν συνηθισμένη βλάβη dah
Σαζμαν Corsa C...Πρόβλημα..Λύθηκε!!!!