-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Καλά μιλάμε για τέλειο συγχρονισμό Χρήστο!
Κοίτα την ώρα των post μας
τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν!!!
καλα βρε λευτέρη (δεν ήθελα να το πω αλλά..) για πες μας
πως τα έριξες κι εσύ στον Und3r..?! -
To REdbull Δίνει φτερά
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
re paidia kanena neo me skastra kai carPC???
Την HKS SSQV την δοκίμασα και δεν παίζει. ESP, Check engine, ανάβουν όλα, πατάς γάζι και το αμάξι απλά δεν προχωράει. Μόνο για μία γκαζιά την άκουσα και ήταν φοβερή!!!! Αλλά μετά, άναψαν ολα.......
Ωχ...να τα τα μαντάτα...καλά τα λέγανε δηλαδή!!Πρέπει να έχει να κάνει με την ποσότητα του αέρα που εκτονώνεται και παράλληλα με το χρόνο (διάρκεια) εκτόνωσης και το πότε εκτονώνεται!Οπότε διαβάζει ο εγκέφαλος λάθος μίγμα αέρα κτλ...κρίμα Γιώργο...
-
'>Ο χρήστης lonestar έγραψε:
Hi guys
Πάντως να τονίσω κάτι για αυτούς που σκοπεύουν να αγορασουν colt ή οποιοδήποτε mitsu....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ...οι άνθρωποι εκεί είναι.... να μην πω καλύτερα.¨'Σήμερα μου 'εστειλαν απο την Mitsubishi ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την εμπειρία μου στην αγορά και την παράδοση του οχήματος οπότε λογικά θα στείλουν και σε σένα καποια στιγμή ώστε να γράψεις τα παραπονά σου και επίσημα.
-
Kapoios apo to aggliko forum leei oti h skastra ths turbosmart kanei gia to CZT...An mporei kapoios na mathei more info...
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Kapoios apo to aggliko forum leei oti h skastra ths turbosmart kanei gia to CZT...An mporei kapoios na mathei more info...Ναι το διάβασα. Δεν ξέρω θα δούμε. Εγώ προς το παρόν θα περιμένω. Το κατά πόσο θα δούμε σοβαρές βελτιωτικές προτάσεις από γνωστούς και σοβαρούς οίκους θα έχει και σχέση από την πορεία του αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Γενικά πάντως υπάρχει μία δίψα για βελτίωση και απλά ελπίζω να εισακουστεί.
Τελικά νομίζω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του αυτοκινήτου είναι ότι φτιάχνεται για την ευρωπαική αγορά, με αποτέλεσμα να έχουν βάλει το χέρι τους οι Ευρωπαίοι.......Αν ήταν Japan 100% (πάλι καλά που το μοτόρι είναι Japan), τότε θα είμασταν τώρα βασιλιάδες........Btw.....γυρνώντας για σπίτι πέτυχα ένα Punto Hgt αυτό με τα 130 ps. Το πρώτο μου σοβαρό άνοιγμα, γιατί μέχρι τώρα το φοβόμουνα.........ωραία ήταν
-
Kalhmera paidia,
Otan alaksate ladia ti sas balane?
Emena Motul 300v(nomizw) 10-40 -
Καλημέρα παίδες!Σήμερα ενημερώθηκα πως πρέπει να πάω αύριο για να σκάσω το παραδάκι..έρχεται το όχημα στην αντιπροσωπεία...και μετά θα το πάρω την άλλη βδομάδα γιατί θα πάει το όχημα στη ΜΕΤΑ για το συναγερμό...λάστιχα GOODYEAR F1 EAGLE (που τα προτιμώ μιας και είναι λίγο καλύτερα από τα άλλα.. )
-
αντε καλορίζικος καλορίζικος
welcome to the club -
Ο χρήστης lonestar έγραψε:
αντε καλορίζικος καλορίζικος
welcome to the clubThanks lonestar αλλά μάλλον εγώ πρέπει να σε καλοσωρίσω! Έχω παρευρεθεί είδη στις συναντήσεις μας, οπότε και σε περιμένουμε!Απλά το όχημα μας παίδευε μέχρι να έρθει!
Υ.Γ. Παρεπιπτώντως...ο underR δε μιλάει...λέτε να την έκανε για Χονολουλού με τα χρήματά μας?πρόσεχε τα κοτόπουλα underR...η νώσος καραδοκεί...
-
to club twn katoxwn ennow
se katalabainw kai emena me pe8anane mexri na to parw.
Oso gai tis synanthseis elpizw na ta kataferw thn allh fora -
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Καλημέρα παίδες!Σήμερα ενημερώθηκα πως πρέπει να πάω αύριο για να σκάσω το παραδάκι..έρχεται το όχημα στην αντιπροσωπεία...και μετά θα το πάρω την άλλη βδομάδα γιατί θα πάει το όχημα στη ΜΕΤΑ για το συναγερμό...λάστιχα GOODYEAR F1 (που τα προτιμώ μιας και είναι λίγο καλύτερα από τα άλλα.. )Επιτεεεεεεεεεεεεεεέλους
Άντε με το καλό!
Ο συναγερμός δεν τοποθετείται απο αυτούς Στο ηλετρκτρολογείο τους? Στον ΠΑΠΡΑ τουλάχιστον έτσι γίνεται.
Για δες το αυτό γιατί σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει με νταλίκα κάπου αλλού για να μπεί ο συναγερμός αλλά με οδηγό κάποιο ευτιχισμένο υπάλληλο τις 'Jason' AEBEΓια μένα καλύτερα να πάς μόνος να τον βάλεις εκεί που θα σου πούν
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Επιτεεεεεεεεεεεεεεέλους
Άντε με το καλό!
Ο συναγερμός δεν τοποθετείται απο αυτούς Στο ηλετρκτρολογείο τους? Στον ΠΑΠΡΑ τουλάχιστον έτσι γίνεται.
Για δες το αυτό γιατί σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει με νταλίκα κάπου αλλού για να μπεί ο συναγερμός αλλά με οδηγό κάποιο ευτιχισμένο υπάλληλο τις 'Jason' AEBEΓια μένα καλύτερα να πάς μόνος να τον βάλεις εκεί που θα σου πούν
Χμμ..Λευτέρης καλά μιλάς...για να το τσεκάρω αυτό όταν πάω για τα money...χμμ...θα τους !@#$$% άμα τυχόν πάρω κάτι τέτοιο χαμπάρι!!!Με ξέρεις άλλωστε!!!
-
τελικά διαπίστωσα και στην πράξη ό τι είμαστε πιο γρήγοροι
και απο το fiesta st...
χτες το βράδι στη συγγρού στο ρεύμα καθόδου προς πειραιά
συναντηθήκαμε στο φανάρι της φραντζή αλλά δυστηχώς είμασταν
δεύτερο τρίτο αυτοκίνητο στη σειρά εκκίνησης
μπροστα εγώ πίσω το st
πρωτη δευτέρα αλλάγη λωρίδας και αρχίζει το πανηγύρι
ήμουνα συνέχεια μπροστά αλλά το st δεν ξεκόλαγε από πίσω μού...!
μόνο στην τετάρτη και σε αρκετές στροφές άρχισα να του φεύγω αισθητά
ελλατώνω ταχύτητα βάζω το st μπροστα και αρχίζω να το κυνηγάω εγώ
στην στροφή για πειραιά δεν ένωσα καθόλου άβολα στο να τον ακολουθώ
αλλά ίσως αυτό να είχε να κάνει με τα προπορευόμενα αυτοκίνητα που μας
ανάγκασαν να ελλατώσουμε ταχύτηταη πλάκα είναι ότι το παλικάρι με το st είναι γείτονάς μου γιατί σταματήσαμε
και τα είπαμε λίγο σε κάποιο φανάρι του πειραιά και δώσαμε ραντεβού
για να λύσουμε τις 'διαφορές' μας κάποια άλλη φορά ...υγ. το st ακούγεται υπέροχα σε σχέση με το δικό μας που πολύ απλά δεν
ακούγεται τίποτα... -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
υγ. το st ακούγεται υπέροχα σε σχέση με το δικό μας που πολύ απλά δεν
ακούγεται τίποτα...E όχι και τίποτα!!!!! Τελος πάντων, κάτσε να βγούνε τίποτα φίλτρα και σκάστρες (αν βγούνε), και θα κελαηδάμε!!!!!!!!
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
τελικά διαπίστωσα και στην πράξη ό τι είμαστε πιο γρήγοροι
και απο το fiesta st...
χτες το βράδι στη συγγρού στο ρεύμα καθόδου προς πειραιά
συναντηθήκαμε στο φανάρι της φραντζή αλλά δυστηχώς είμασταν
δεύτερο τρίτο αυτοκίνητο στη σειρά εκκίνησης
μπροστα εγώ πίσω το st
πρωτη δευτέρα αλλάγη λωρίδας και αρχίζει το πανηγύρι
ήμουνα συνέχεια μπροστά αλλά το st δεν ξεκόλαγε από πίσω μού...!
μόνο στην τετάρτη και σε αρκετές στροφές άρχισα να του φεύγω αισθητά
ελλατώνω ταχύτητα βάζω το st μπροστα και αρχίζω να το κυνηγάω εγώ
στην στροφή για πειραιά δεν ένωσα καθόλου άβολα στο να τον ακολουθώ
αλλά ίσως αυτό να είχε να κάνει με τα προπορευόμενα αυτοκίνητα που μας
ανάγκασαν να ελλατώσουμε ταχύτηταη πλάκα είναι ότι το παλικάρι με το st είναι γείτονάς μου γιατί σταματήσαμε
και τα είπαμε λίγο σε κάποιο φανάρι του πειραιά και δώσαμε ραντεβού
για να λύσουμε τις 'διαφορές' μας κάποια άλλη φορά ...υγ. το st ακούγεται υπέροχα σε σχέση με το δικό μας που πολύ απλά δεν
ακούγεται τίποτα...toutouni...όπως ξέρεις ο ήχος δε κάνει τη διαφορά...τα ενδότερα μετράνε! Με πιάνεις???
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
toutouni...όπως ξέρεις ο ήχος δε κάνει τη διαφορά...τα ενδότερα μετράνε! Με πιάνεις???
οδήγηση δεν είναι μόνο αριθμοί και χρόνοι...
-
Το ατμοσφαιρικό πάντα σε ήχο είναι καλύτερο απο το turbo (απείραχτο λέμε ,χωρίς σκάστρες,εξατμίσεις κτλ)
Για αυτό σας έλεγα εγώ πάρτε το 1300άρι που μετά τις 4000 rpm λυσάει
-
Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα.
Με λένε Πάρη και σας παρακολουθώ από καιρό. Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο και του πρότεινα το Colt. Το είδαμε στον Σαρακάκη και κατά 99% θα το πάρει αλλά τους πρώτους μήνες του 2006.
Προσωπικά το θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή. Φθηνό, γρήγορο και αξιόπιστο. Ελπίζω να πάει καλά το club και επιφυλάσομαι στην επόμενη συνάντηση σας να δώσουμε το παρόν με τον αδελφό μου.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα.Με λένε Πάρη και σας παρακολουθώ από καιρό. Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο και του πρότεινα το Colt. Το είδαμε στον Σαρακάκη και κατά 99% θα το πάρει αλλά τους πρώτους μήνες του 2006.
Προσωπικά το θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή. Φθηνό, γρήγορο και αξιόπιστο. Ελπίζω να πάει καλά το club και επιφυλάσομαι στην επόμενη συνάντηση σας να δώσουμε το παρόν με τον αδελφό μου.
Καλώς ήρθες στο forum μας!Φυσικά είσαι ευσπρόσδεκτος εσύ και ο αδερφός σου...ασχέτως αν το κατέχεις το όχημα ή όχι!!Φυσικά και θα σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε απόψεις...να γνωρίσετε καλύτερα το αυτοκίνητο κτλ!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt