-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
το service ειναι ανα 10000km,οποιος θελει κανει αλλαγη λαδιων και φιλτρου στα πρωτα 1000-1500km.Αυτό λέει το manual του κατασκευαστή;
-
Σήμερα έκλεισα το CZT σε μαύρο και αρχές Οκτώβρη θα το έχω, από ότι λένε στον Πάπρα. Αυξανόμαστε σιγά σιγά οι κάτοχοι το COLT
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Σήμερα έκλεισα το CZT σε μαύρο και αρχές Οκτώβρη θα το έχω, από ότι λένε στον Πάπρα. Αυξανόμαστε σιγά σιγά οι κάτοχοι το COLTΚαλορίζικο και ας μην το έχεις λάβει ακόμη!Το περιμένω και γω,το έκλεισα μέσα Ιουλίου!Ασημί όμως!Αν επιτρέπεται κέρδισες τίποτα ως δώρο?
-
Καλορίζικο και σε σένα balabush!
Ρε παιδιά μου φαίνεται οτι περισσότερα CZT θα κυκλοφορούν παρά CZ3
Πάντως είναι χαρακτηριστικό οτι σε όλους τους έως τώρα κατόχους έχουν παρουσιαστεί ακριβώς τα ίδια προβληματάκια (Ντουλαπάκι,τρίξιμο στο πάτημα άφημα του συμπλέκτη).
Μιας και είπαμε συμπλέκτη και σε εσάς πιάνει αρκετά ψηλά ο συμπλέκτης έτσι δεν είναι?
Εμένα έως τώρα με βόλευε να ποιάνει κάπου μέση αλλά κάπως το έχω συνηθήσει. Μάλλον όμως στο επόμενο service θα τους πω να μου το ρυθμίσουν!
Αλήθεια ποια η αποψή σας επι τούτου? -
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Καλορίζικο και ας μην το έχεις λάβει ακόμη!Το περιμένω και γω,το έκλεισα μέσα Ιουλίου!Ασημί όμως!Αν επιτρέπεται κέρδισες τίποτα ως δώρο?
Σε ευχαριστώ controlas .
Πότε θα σου το παραδώσουν;
Δεν το πήρα κατευθείαν απο τον Παπρά, αλλά έδωσα το παλιό μου HYUNDAI σε ένα γνωστό μου έμπορο αυτοκινήτων, ο οποίος πήρε σε καλή σχετικά τιμή το παλιό μου αυτοκίνητο και έκανα την παραγγελεία απο αυτόν.
Αυτός τώρα συνεργάζετε με τον Παπρά και θα το παραλάβω απο τον Παπρά. Το κακό είναι ότι το μόνο δώρο που πήρα είναι τα πατάκια .
Εσύ έαν επιτρέπετε τι δώρα πήρες;
Δεν θα βάλω τον εργοστασιακό συναγερμό , διότι εκτός ότι είναι no-name, ούτε παράθυρα ανεβάζει, ούτε αντικραδασμικό έχει και άσε ότι στον βάζουν στο κλείδι. Άμα χάσεις το κλειδί τι γίνετε;
Θα βάλω τελικά συναγερμό 'κομπλέ' σε ένα γνωστό.Καλορίζικο και σε σένα balabush!
Σε ευχαριστώ digilef .
-
digilef:
πειραιά που μένω έχω δει άλλα 3 μαύρα cz3
αλλά κανένα ακόμα czt κι έχω προσέξει ότι όλα
είναι αγορασμένα από τον παπρα (γείτονας)
ο συμπλέκτης μου ακόμα φυσιολογικά πιάνει...balabush:
καλορίζικο και καλοτάξιδο
εμένα στον παπρα μου έκαναν δώρο πατάκια (όχι όμως με
το λογότυπο czt) και τον συναγερμό
ο συναγερμός είναι meta system και είναι προσαρμοσμένος
κανονικά στο κλειδί του αυτοκινήτου αλλά την πλακέτα για
τα ηλ.παράθυρα δεν την τοποθετούν γιατί τους παρουσιάστηκε
σε κάποια αυτοκίνητα το πρόβλημα να σβήνει ο κινητηρας
εν κινήση !!! -
Φίλε bababush
Το αυτοκίνητο θα το έχω τέλος του μηνός.Τώρα όσον αφορά τα δώρα που λες, πέτυχα τα πατάκια,έκπτωση στο συναγερμό (περίπου 100 ευρώ), δώρο τα τέλη κυκλοφορίας και τις πινακίδες,επίσης έκπτωση περίπου 200 ευρώ στη συνολική τιμή και μου έβαλαν bonus malus 2 (είδανε οτι έχω χρόνια το δίπλωμα,από το 99 δηλαδή, και μου έβαλαν καλό bonus και ας μην έιχα πριν δικό μου όχημα,οδηγούσα όμως το οικογενειακό,ίσως μέτρησε και αυτό μιας και δεν είχα ατυχήματα).
Το όχημα το παράγγειλα Σαρακάκη,ο πωλητής πιο μικρός από μένα,ίσως μέτρησε και αυτό! -
Φυσιολογικότατα πιάνει και εμένα!
απλά ακούγεται χαρακτηριστικά ένα τσικ-τσικ όταν πατάς και αφήνεις!
Βέβαια το ακούω μόνο όταν είμαι στο γκαράζ ή σε πολύ ήσυχο μέρος και με σβηστό το μοτέρ!
Ψύλλοι στα άχυρα δηλαδή!
Απλά στην αρχή δεν το έκανε!
Μπορεί να φταίει οτι κάθε εβδομάδα έχει εντατικό πλύσιμο και μέσα σε σχεδόν 4 μήνες έχω κάνει 7300 km?
H πραγματική αιτία πιστεύω οτι είναι οτι μέσα σε αυτά τα χιλιόμετρα έφαγε αρκετό χώμα μέσα στις κοπάνες του Ακρόπολις (πολύ σιγά πήγαινα αλλά το χώμα χώμα....μετά βέβαια έπλυνα το μοτεράκι) και επιπλέον έφαγε και 6 μέρες σε νησάκι το καλοκαίρι (πάλι έπλυνα μοτεράκι και όσο μπορούσα απο κάτα με πιεστικό).
Άρα μάλλον κάποια απλή λύπανση του λύπει!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Φίλε bababushΤο αυτοκίνητο θα το έχω τέλος του μηνός.Τώρα όσον αφορά τα δώρα που λες, πέτυχα τα πατάκια,έκπτωση στο συναγερμό (περίπου 100 ευρώ), δώρο τα τέλη κυκλοφορίας και τις πινακίδες,επίσης έκπτωση περίπου 200 ευρώ στη συνολική τιμή και μου έβαλαν bonus malus 2 (είδανε οτι έχω χρόνια το δίπλωμα,από το 99 δηλαδή, και μου έβαλαν καλό bonus και ας μην έιχα πριν δικό μου όχημα,οδηγούσα όμως το οικογενειακό,ίσως μέτρησε και αυτό μιας και δεν είχα ατυχήματα).
Το όχημα το παράγγειλα Σαρακάκη,ο πωλητής πιο μικρός από μένα,ίσως μέτρησε και αυτό!Μια χαρά τα κατάφερες πιστεύω
balabush:
καλορίζικο και καλοτάξιδο
εμένα στον παπρα μου έκαναν δώρο πατάκια (όχι όμως με
το λογότυπο czt)Φαντάζομαι τα ίδια θα μου δώσει και εμένα, βέβαια θα ζητήσω να μου δώσει αυτά με το λογότυπο, μιας και τα έχω δει και είναι πολύ όμορφα. Εϊναι καλά αυτά που σου έχει βάλει ο Παπράς; Της mitsubishi είναι ;
ο συναγερμός είναι meta system και είναι προσαρμοσμένος
κανονικά στο κλειδί του αυτοκινήτου αλλά την πλακέτα για
τα ηλ.παράθυρα δεν την τοποθετούν γιατί τους παρουσιάστηκε
σε κάποια αυτοκίνητα το πρόβλημα να σβήνει ο κινητηρας
εν κινήση !!!Ελπίζω ο Cobra που θα βάλω να μην παρουσιάσει τα ίδια προβλήματα
Και κάτι ακόμα, σου έχει βάλει αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος ο Πάπρας, ή μόνο έχει την διαφήμιση στην πινακίδα;
-
Στο δικό μου cz3 είναι της mitsubishi (το γράφει στο πλαστικό μέρος κάτω που έχει το πατάκι) και μου τα είχε δώσει ο ΠΑΠΡΑΣ .
Δώρο ήταν τα πατάκια και ο συναγερμός ΜΕΤΑ .
-
Στο δικο μου CZ3 μου εκαναν δωρο τα πατακια και την αεροτομη του CZT (την εβαλα χθες).
-
ααααααααα θέλω και εγώ
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Στο δικό μου cz3 είναι της mitsubishi (το γράφει στο πλαστικό μέρος κάτω που έχει το πατάκι) και μου τα είχε δώσει ο ΠΑΠΡΑΣ .Δώρο ήταν τα πατάκια και ο συναγερμός ΜΕΤΑ .
και τα δικά μου πατάκια 'μαμά' είναι
ο παπρας έβαλε μόνο την πινακίδα και
ο σαρακάκης το 'υπέροχο' αυτοκόλητο
λογότυπο το οποίο έφυγε αμέσως με την
βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας... -
Εγώ που το έχω ακόμα το κωλοσήμα του Σαρακάκη....
Με οδοντογλυφίδα έ? Ε το απόγευμα θα βγεί
-
Εγώ που το έχω ακόμα το κωλοσήμα του Σαρακάκη....Με οδοντογλυφίδα έ? Ε το απόγευμα θα βγεί
για καλό και για κακό πάρε κι ένα σεσουάρ μαζί σου
γιατί η κόλλα του αντιπροσώπου μας στεγνώνει γρήγορα
αν δεν μπορέσεις με την οδοντογλυφίδα ζέστανέ το με
το σεσόυάρ και θα ξεκολήσει αμέσως (δοκίμασμένη λύση
στα αυτοκόλητα του ραλλύ μου) -
Ερώτηση...ποιανού είναι το κόκκινο CZT που εθεάθη στο κέντρο (συγκεκριμμένα πλατεία Κάνιγγος) σήμερα 09/09/05 κατά τις 2 το μεσημέρι (πινακίδα δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους, και μάλιστα είχε και διαλεγμένο νούμερο!);είχα κατέβει για επαγγελματικούς λόγους στο κέντρο και το χάζευα!!
Όντως από ότι βλέπω καλά τα κατάφερα στην αγορά! -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
στα αυτοκόλητα του ραλλύ μου)Ευχαριστώ για το hint!
Αυτό που φοβάμαι είναι οτι έχουν περάσει 4 μήνες σχεδόν και ίσως αφήσει σημάδι κόλλας!
-
ο παπρας έβαλε μόνο την πινακίδα και
ο σαρακάκης το 'υπέροχο' αυτοκόλητο
λογότυπο το οποίο έφυγε αμέσως με την
βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας...Και εμένα για οδοντογλυφίδα με βλέπω μόλις το πάρω
-
Αυτό που φοβάμαι είναι οτι έχουν περάσει 4 μήνες σχεδόν και ίσως αφήσει σημάδι κόλλας!
με το σεσουάρ μην φοβάσαι τίποτα
αλλά για καλό και για κακό κι ένα πανάκι με λίγη βενζίνη
έχε το μαζί σου... -
με το σεσουάρ μην φοβάσαι τίποτα
αλλά για καλό και για κακό κι ένα πανάκι με λίγη βενζίνη
έχε το μαζί σου...ΠΟΤΕ ΠΑΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΑΦΕΙ.
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙ.
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt