-
Καλημέρα. Η πολλαπλή εξαγωγής σε ίμπιζα 2001 με 101 ίππους έχει ραγίσει ανεπαίσθητα με αποτέλεσμα να ακούγεται ένα κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο κατά την εκκίνηση. Σκέφτηκα να την κολήσω αλλά υπάρχει ενδεχόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει πάλι τα ίδια(ρώτησα σε τρεις εξατμισάδες). Μου πρότειναν να βάλω χταπόδι που στοιχίζει λιγότερο από μια καινούρια πολλαπλή, αλλά βγαίνει και ο προκαταλύτης. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί μ'αυτά τα θέματα, κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Η πολλαπλή εξαγωγής σε ίμπιζα 2001 με 101 ίππους έχει ραγίσει ανεπαίσθητα με αποτέλεσμα να ακούγεται ένα κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο κατά την εκκίνηση. Σκέφτηκα να την κολήσω αλλά υπάρχει ενδεχόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει πάλι τα ίδια(ρώτησα σε τρεις εξατμισάδες). Μου πρότειναν να βάλω χταπόδι που στοιχίζει λιγότερο από μια καινούρια πολλαπλή, αλλά βγαίνει και ο προκαταλύτης. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί μ'αυτά τα θέματα, κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
-
-
Καλημερα φιλε μου .Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα χταποδι στη θεση της πολλαπλης.Ετσι και δυναμη θα παρεις και λιγοτερο κοστος απο εργαστασιακη πολλαπλη θα εχεις.Υπαρχουν και χειροποιητα αλλα πρεπει να βρεις καποιον ο οποιος πρεπει να ειναι (καθηγητης) σε αυτη τη δουλεια η ακομα και aftermarket τα οποια μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερα!
-
Αν θελεις μπορω να σου συστησω σε καποιον αν μενεις θεσσαλονικη
-
Ευχαριστώ πολύ, φυσικά και θέλω να μου συστήσεις κάποιον
-
να στο πω σε mail η και απο εδω αν δεν υπαρχει προβλημα?
-
Στείλτο με mail, pm όπως σε βολεύει, να μην θεωρηθεί διαφήμιση
-
Πήγαινε να την κολήσεις.Η στατιστική λέει ότι δεν θα ξανανοίξει αν κοληθεί καλά.
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Στείλτο με mail, pm όπως σε βολεύει, να μην θεωρηθεί διαφήμισηΣου εχω στειλει mail αδελφε...
-
Όλα ο.κ, άφησα το αυτοκίνητο για φτιάξιμο. Το απόγευμα ή αύριο το πρωϊ θα το πάρω. Δεν θα βάλω χταπόδι, αλλά θα φτιάξω το υπάρχον+ κάποια πράγματα επιπλέον. Ευχαριστώ τον jap-power για την βοήθεια.
-
Οκ φιλε να σαι καλα!
Πρόβλημα με πολλαπλή εξαγωγής