-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το τσιμέντο κατ΄εμέ είναι πολύ φουτουριστικό και ασυνήθιστο... -
Πωωωω όσο το βλέπω, τόσο ξενερώνω. Θυμήθηκα πριν χρόνια που είχα δει ένα σπίτι με τον πατέρα μου και του λέω 'σε ασοβάτιστο σπίτι μένει ο γύφτος;' Έτσι γέλαγε και ο πατέρας και μου το εξήγησε. Αλλά και πάλι
-
Το γυμνο τσιμεντο κ γενικα η τσιμεντοκονια σε οποιαδηποτε μορφη κ υφη, ειναι πολυ ωραια ΓΙΑ ΜΕΣΑ. Για να το βλεπεις εσυ κ να γουσταρεις. ΟΧΙ για εξω, για να φαινεται το σπιτι σου σαν αιωνιο γιαπι που δεν ειχες λεφτα να τελειωσεις...
-
Σόρυ, φίλος, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι σα να λες ότι δε θες αυτοκίνητο με μαύρο, πλαστικό προφυλακτήρα, για να μη νομίζει ο άλλος ότι πήρες τη βασική έκδοση ή ότι μόλις το πήρες απ' τον φανοποιό.
Μια τοιχοποιία είναι κι αυτή, όπως τόσα άλλα είδη...
-
Έλεος ρε παιδιά!
Αν ήθελα να βλέπω τσιμέντο μέσα στο σπίτι μου, δεν θα έμενα σε σπίτι, αλλα σε πυρηνικό καταφύγιο ! -
Καλά, εσύ θες να βάλεις 19άρες και έιντζελ άιζ...
-
Ω τι του 'πεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Καλά, εσύ θες να βάλεις 19άρες και έιντζελ άιζ...Έτσι ε;!
Οκ...
Θα αφήσω τις 16αρες μπροστά και πίσω θα βάλω 19αρες.
Στο αριστερό φανάρι μαϊμού angel eyes και στο δεξι κίτρινες λάμπες.
Φιμε μόνο τα εμπρός τζάμια και πίσω ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με το nick name σου! -
Άμα το κυκλοφορήσεις Μπουρνάζι δέχομαι. Αλλά τα λαϊκά κορίτσα σε 'μένα!
-
Κιφησια, Εκαλη, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Μεγαρα, Πεντέλη...
Του φουστη... Κάποιος θα ξέρει το nick σου! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Του φουστη... Κάποιος θα ξέρει το nick σου!Λέγε , πόσα δίνεις
-
Τπτ...
Μου φτάνει που του άλλαξε σελίδα.
-
Μου φτάνει που του άλλαξε σελίδα.
Έλεος με αυτο δλδ δεν παίζει άλλο πια!
Τώρα νευριασα!
Οχι μόνο θα περνάω απο τα μέρη σου, αλλα θα το ανεβασω με ψεύτικο λογαριασμό σε όλο το Ίντερνετ με το δικο σου nick! -
χάθηκε ανάμεσα στα τσιμεντόσπιτα
επαναλαμβάνωΟ χρήστης dmitspan έγραψε:
ερώτηση:
μπροστά στην πολυκατοικία στον δημόσιο δρόμο ανάμεσα στις 2 πυλωτές υπάρχει χώρος για 3 αυτοκίνητα. Μερικοί μπαγλαμάδες να τους πω, κουλούς να τους πω, παρκάρουν άτσαλα με αποτέλεσμα 1 θέση να πηγαίνει στράφι. Γίνεται λοιπόν με μια λευκή μπογιά διαγραμμίσεων να βαφούν 3 γραμμές που θα ορίζουν νοητά τις θέσεις ή 'δεν κάνει';
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
χάθηκε ανάμεσα στα τσιμεντόσπιτα
επαναλαμβάνωερώτηση:
μπροστά στην πολυκατοικία στον δημόσιο δρόμο ανάμεσα στις 2 πυλωτές υπάρχει χώρος για 3 αυτοκίνητα. Μερικοί μπαγλαμάδες να τους πω, κουλούς να τους πω, παρκάρουν άτσαλα με αποτέλεσμα 1 θέση να πηγαίνει στράφι. Γίνεται λοιπόν με μια λευκή μπογιά διαγραμμίσεων να βαφούν 3 γραμμές που θα ορίζουν νοητά τις θέσεις ή 'δεν κάνει';
Ρε Δημήτρη και να το κανείς, αν είναι κουλοι, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Δεν βλέπεις πως παρκάρουν στα σουπερμάρκετ, που υπάρχουν στάνταρ θέσεις; Εδω θα κωλοσουν;
Τσάμπα τα λεφτά που θα χαλασεις δλδ. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Του φουστη... Κάποιος θα ξέρει το nick σου!Λέγε , πόσα δίνεις
Δεν απαντά! Τον έχει λουσει ιδρώτας!
-
εντάξει έχω μπογιά στην άκρη, απ'το να ξεραθεί/μουχλιάσει/χαλάσει καλύτερα να πάει εκεί. το θέμα είναι εάν είναι νόμιμο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει έχω μπογιά στην άκρη, απ'το να ξεραθεί/μουχλιάσει/χαλάσει καλύτερα να πάει εκεί. το θέμα είναι εάν είναι νόμιμοΚαντο βράδυ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
...Ρε Δημήτρη και να το κανείς, αν είναι κουλοι, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Δεν βλέπεις πως παρκάρουν στα σουπερμάρκετ, που υπάρχουν στάνταρ θέσεις; Εδω θα κωλοσουν;
Τσάμπα τα λεφτά που θα χαλασεις δλδ.+1
Και το κυριότερο, δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανένα για το πώς θα παρκάρει 'οικονομικά'!Δημήτρη, όποτε σε 'φτιάχνουν', φτιάχνε και σύ ένα espressάκι να σε ηρεμεί και άστο να πάει .........
-
Σόρυ, φίλος, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι σα να λες ότι δε θες αυτοκίνητο με μαύρο, πλαστικό προφυλακτήρα, για να μη νομίζει ο άλλος ότι πήρες τη βασική έκδοση ή ότι μόλις το πήρες απ' τον φανοποιό.Μια τοιχοποιία είναι κι αυτή, όπως τόσα άλλα είδη...
Δεν καταλαβες. ΕΜΕΝΑ δεν μου αρεσει, δεν ειπα για το τι θα σκεφτει ο αλλος (κ δεν με νοιαζει κ καθολου να σου πω την αληθεια). ΕΜΕΝΑ θα μου φαινοταν το ΔΙΚΟ ΜΟΥ σπιτι οτι ειναι σαν γιαπι που εμεινε στην μεση.
Φυσικα το ιδιο θα μου φαινοταν κ για το σπιτι του διπλα, αλλα δεν μου πεφτει λογος. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω το δικαιωμα να το κοροιδευω ή να λεω οτι μου χαλαει την αισθητικη το να μου βαζουν αλλο ενα γκριζο πραγμα στην μαπα, μεσα στην πολη.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ