-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εδώ είμαιενα RR παρακαλώ
εφτασεεεε!
ειμαστε ηδη 7, θελουμε αλλους 3 για να μας γινει η εκπτωση. Οποιος αλλος θελει, εδω ειμαστε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
να δω τι διαφορά έχει μια κρύα μέρα (π.χ. 0 βαθμούς lkar!!! ) από μια ζεστή!!Απλό και δε θέλει να ξοδευτείς!!!!
Τη ζεστή μέρα θα πάρει μπρος, την κρύα όχι!!
-
Στο παραπάνω σάιτ δίνει το RR για 300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ, οπότε σε ευρώ θα είναι χαμηλότερα!
Μήπως αξίζει περισσότερο από εκεί, μήπως έρχεται τελικά φτηνότερα;;Λέτε πως αυτά που υπόσχεται τα κάνει, ή είναι γενικούρες και στρογγυλεύσεις τα στοιχεία που συλλέγει;
-
Ενδιαφέρει και εμένα το RR.
Απλά περιμένω τα αποτελέσματα του track test για να οριστικοποιήσω την παραγγελία. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εδώ είμαι
ενα RR παρακαλώ
εφτασεεεε!
ειμαστε ηδη 7, θελουμε αλλους 3 για να μας γινει η εκπτωση. Οποιος αλλος θελει, εδω ειμαστε
Αν μου λυθεί μία απορία θα γίνετε 8!
Διάβασα
εδώ το εξής:**launch hard enough to trigger **the Gtech (which is not very hard), but no harder.
Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω εγώ με το χεράκι μου; Πχ πάω μία βόλτα στον Χορτιάτη και θέλω να καταγράψω τα πάντα από την εκκίνηση, μέχρι το σπίτι και πάλι, δεν θα μπορώ να το κάνω;
Μόλις διάβασα το manual και λέει ότι μπορείς να το κάνεις... Στο Road racer mode...
Έχω μία μικρή επιφύλαξη όμως μήπως και κάτι δεν έπιασα καλά... Κάποιος που το έχει;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εδώ είμαι
ενα RR παρακαλώ
εφτασεεεε!
Αν μου λυθεί μία απορία θα γίνετε 8!
Διάβασα
εδώ το εξής:**launch hard enough to trigger **the Gtech (which is not very hard), but no harder.
Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω εγώ με το χεράκι μου; Πχ πάω μία βόλτα στον Χορτιάτη και θέλω να καταγράψω τα πάντα από την εκκίνηση, μέχρι το σπίτι και πάλι, δεν θα μπορώ να το κάνω;
Μόλις διάβασα το manual και λέει ότι μπορείς να το κάνεις... Στο Road racer mode...
Έχω μία μικρή επιφύλαξη όμως μήπως και κάτι δεν έπιασα καλά... Κάποιος που το έχει;
Στο ...**launch hard enough to trigger **the Gtech (which is not very hard), but no harder. ... λεει απλα πως πρεπει να ξεκινησεις για να μετρησεις ιπποδυναμη, απλα θελει να νιωσει καποια επιταχυνση στην αρχη για να ενεργοποιηθει ο αισθητηρας.
Διαβασα επισης οτι την ισχυ μπορεις να τη μετρησεις με 2α ή 3η ρολαριστες (με χαμηλες στροφες), οποτε δε χρειαζεται να σπας το αμαξι με γρηγορες 1η-2α-3η. τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω. -
Οπως το λέει ο Σπύρος είναι Μάρκο!
Πρέπει να ενεργοποιηθεί το επιταχυνσιόμετρο!
Αρα ξεκινάς με λίγο παραπάνω γκάζι και αλλάζεις γρήγορα σε 2α!Από εκει και πέρα, με 2α ή 3η (πολύ καλό αυτό), πάς κόκκινο και αυτό μετράει!!
Το πιο ωραίο, για μένα, είναι ότι μπορείς να ορίσεις μια διαδρομή και να συγκρίνεις πως πήγες κάθε φορά που την κάνεις!! (εχω μια υπόψη μου στην Κύμη)!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πιο ωραίο, για μένα, είναι ότι μπορείς να ορίσεις μια διαδρομή και να συγκρίνεις πως πήγες κάθε φορά που την κάνεις!! (εχω μια υπόψη μου στην Κύμη)!!!Αυτό ακριβώς εννοώ και δεν κατάλαβα 100%! Για την ιπποδύναμη το καταλαβαίνω, αλλά για τη διαδρομή θα έχει κουμπί (υποθέτω)... Αυτό το υποθέτω θέλω να ξεκαθαρίσω!
-
Μα έχει routes!
Αρα, το ενεργοποιείς, κάνεις trigger με την εκκίνηση και μετράει μέχρι εκει που θές!
Μετά αναλύεις τα στοιχεία!!!Καλό!!!
-
Καλά, εμένα δεν με υπολογίσατε;
Εννοείται πως θέλω το RR και όσο πιο γρήγορα γίνεται!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα έχει routes!Αρα, το ενεργοποιείς, κάνεις trigger με την εκκίνηση και μετράει μέχρι εκει που θές!
Μετά αναλύεις τα στοιχεία!!!Καλό!!!
Ωραία, λοιπόν!
Μέσα κι εγώ, εννοείται για το καλό, με τη δυνατότητα download στοιχείων σε pc...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Καλά, εμένα δεν με υπολογίσατε;Εννοείται πως θέλω το RR και όσο πιο γρήγορα γίνεται!
Σωστό αυτό!!
Βαγγέλη επρεπε να τον έχεις υπολογίσει!!
Τι διάλο!? Εναν 'αρρωστο' έχουμε στο Φόρουμ!!Και τον ξεχάσαμε?!!!Μάλιστα κε Γιάννη!Το βγάζουμε από το φούρνο και σας το φέρνουμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πιο ωραίο, για μένα, είναι ότι μπορείς να ορίσεις μια διαδρομή και να συγκρίνεις πως πήγες κάθε φορά που την κάνεις!! (εχω μια υπόψη μου στην Κύμη)!!!
Ξέρω πολλές!
-
Θά τό ήθελα καί εγώ ρε παιδιά,αλλά 300ευρώ;
Μετά τήν έκπτωση,πόσο περίπου θα βγαίνει;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρω πολλές!
Σου είπα ότι πρέπει να είμαι κι εγω μέσα όταν θα στο δώσω για μετρήσεις?!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά τό ήθελα καί εγώ ρε παιδιά,αλλά 300ευρώ;Μετά τήν έκπτωση,πόσο περίπου θα βγαίνει;
292 ευρώ με την έκπτωση, αν πάρουμε τουλάχιστον 10! Αλλιώς πρέπει να βγαίνει καμιά 30άρα παραπάνω...
-
[quote='GeorgeTabs']
Για πότε υπολογίζετε την αγορά; Μόλις μαζευτούν Χ άτομα, ή στις τάδε του μήνα και όσοι έχουν μαζευτεί; (το 10 νομίζω είναι ήδη γεγονός! )
http://www.gtechpro.com/index.html
Η παραπάνω τιμή δεν είναι καλύτερη από αυτή που μας δίνουν;Πχ τα 0-100 αν κάνω ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέτρηση με τα όργανα των 4Τ και το RR (εννοώ την ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ και να καταγράφουν και τα δύο ταυτόχρονα) θα βγούνε ικανοποιητικά κοντά; (+- 0,1 άντε 0,2 δλ) Ή μήπως αυτό που λέει πως θέλει να αντιληφθεί κίνηση το επιταχυνσιόμετρο για να αρχίσει η καταγραφή το καθυστερεί;
Το δυναμόμετρο θα δώσει ικανοποιητικά στοιχεία ροπής-ιπποδύναμης; (σε σχέση πχ με ένα κανονικό δυναμόμετρο)
Το στροφόμετρο μέσω αναπτήρα θα λειτουργεί, ή με τον 'ηλεκτρικό θόρυβο' του... φλας και ραδιοφώνου μου θα λέει τα δικά του;
Το ταχύμετρο πως λειτουργεί; Δίνουμε την κάθε σχέση του κιβωτίου και μέσω αισθητήρα στροφών; Υπολογισμός από επιταχυνσιόμετρο και εσωτερικό χρονόμετρο; Αισθητήρας ταχύτητας;
Είδα τις τιμές απόκλισης που δίνει στην σελίδα, ρωτάω αν ξέρετε παραπάνω, πχ από προσωπική εμπειρία...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
http://www.gtechpro.com/index.html
Η παραπάνω τιμή δεν είναι καλύτερη από αυτή που μας δίνουν;Γιώργο, η τιμή αυτή φυσιολογικά επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής από Αμερική, και υπάρχει ο φόβος για επιβάρυνση τελωνείου!
Αντίστοιχη τιμή από αμερικανικό site ήταν +70 $ για μεταφορικά +έξοδα τελωνείου ( ; ). Μάλλον ποιό ακριβό θα βγαίνει!
Δες και το αρχικό thread! -
Mπηκαν και οι καινουργιοι στη λιστα. Λεω να περιμενουμε τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη που θα το δουν και απο κοντα καποιοι στα Μεγαρα. Αλλιως μπορουμε να προχωρησουμε και πιο αμεσα.
Ειμαστε ηδη 9.
-
Κι εγω μέσα. Φτασαμε τα 10 παιδιά!
Group Buy G tech Pro SS/RR