-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Συμφωνώ.
Εμείς κάναμε την Ελάτεια σε 55 λεπτά λόγω προβλήματος χάνοντας περίπου 20'. Έτσι βγήκαμε εκτός χρόνου στο service IN και κάναμε χρήση του super rally μετά χάνοντας άλλα 5'.Μένοντας στην ειδική και κάνοντας χρήση super rally θα χάναμε μόνο 5'
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.
'EL-EM'
Κανονισμους μπορει να μην ξερω αλλα ξερω τι ειδα!Και θα πω ακριβως:Πλατεια Μυρολιθαριου στις 17 30 περιπου το Σαββατο ο Ντοτσικας επισκευασε το Μιτσουμπισι του και μετα εφυγε(χωρις αεροτομη μαλιστα).Την επομενη μερα τον ειδα να περναει απο την ειδικη Πυργος.
ΑΓΑΠΗΤΕ faflas,
ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ναι φυσκα κανενα προβλημα!Εγω ομως δεν εννοουσα τιποτα συγκεκριμενο απλα λεω(χωρις να ξερω τελεια κανονισμους) μπορει καποιος να εγκαταλειψει στην πρωτη ειδικη επειδη δεν θελει να κανει τις επομενες Ε.Δ.?(επειδη ειναι σκληρες π.χ.)να ξεκουραστει την Παρασκευη και μετα να ξαναξεκινησει το Σαββατο με την ποινη του φυσικα αλλα δεν θα τον νοιαζει γιατι θα ειναι Ελληνας θα πηγαινει απλα για τερματισμο και αν εχει ενα Ν/4 θα περασει και αρκετους μικρους ιδιωτες!
ΣΑΦΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
[/quote]Ναι φυσκα κανενα προβλημα!Εγω ομως δεν εννοουσα τιποτα συγκεκριμενο απλα λεω(χωρις να ξερω τελεια κανονισμους) μπορει καποιος να εγκαταλειψει στην πρωτη ειδικη επειδη δεν θελει να κανει τις επομενες Ε.Δ.?(επειδη ειναι σκληρες π.χ.)να ξεκουραστει την Παρασκευη και μετα να ξαναξεκινησει το Σαββατο με την ποινη του φυσικα αλλα δεν θα τον νοιαζει γιατι θα ειναι Ελληνας θα πηγαινει απλα για τερματισμο και αν εχει ενα Ν/4 θα περασει και αρκετους μικρους ιδιωτες![/quote]
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΩΡΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΑ Ν4 ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
-
EΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Α Υ Σ Τ Η Ρ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΚΑΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ S1600 Η ΤΑ PWRC. ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 'ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ' ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Προς ΕΛ-ΕΜ
Λώρη συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου!Εκπληκτικά περάσματα με πολύ θέαμα!!Να είστε καλά και του χρόνου με περισσότερες διακρίσεις! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 'ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ' ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μάλλον 3.300 ευρώ χ 30 δεν είναι και πολύ χάρη Λώρη
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
EΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Α Υ Σ Τ Η Ρ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.'EL-EM'
Ακριβως αυτο λεω και εγω Λωρη οτι η οργανωση πρεπει να κανει καποια αυστηρη επιλογη στις συμμετοχες
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
EΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Α Υ Σ Τ Η Ρ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
'EL-EM'
Ακριβως αυτο λεω και εγω Λωρη οτι η οργανωση πρεπει να κανει καποια αυστηρη επιλογη στις συμμετοχες
Υπάρχει και ο αντίλογος όμως που λέει ότι εφόσον ο χ έχει τα λεφτά της συμμετοχής και σύνομο με τους διεθνείς κανονισμούς αυτοκίνητο και εφόσον οι συμμετοχές δεν έχουν συμπληρωθεί, ώστε να γίνει κάποια επιλογή, δεν μπορείς από κάποιον να στερήσεις το δικαίωμα να συμμετάσχει στον εθνικό μας αγώνα... Με ποια κριτήρια και με ποια δικαιολογία μπορείς να τον αποκλείσεις?
-
P.x με τα χρονια ή με τους αγωνες παρουσιας του..Να σου πω ενα παραδειγμα:Ο ΗΡΑΚΛΗΣ(τον ξερεις φανταζομαι) με το Sunny΄ή το Almera μπορει να μην ηταν ουτε γρηγορος ουτε ειχε καλο αυτοκινητο αλλα λογικο εναι να μην μπορεις να τον αποκλεισεις γιατι εχει πολλους αγωνες στην πλατη του και παρα πολους τερματισμους..
Μηπως πρεπει να επανελθει στο Ακροπολις στο Πρωταθλημα?Λεω εγω τωρα.... -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
P.x με τα χρονια ή με τους αγωνες παρουσιας του..Να σου πω ενα παραδειγμα:Ο ΗΡΑΚΛΗΣ(τον ξερεις φανταζομαι) με το Sunny΄ή το Almera μπορει να μην ηταν ουτε γρηγορος ουτε ειχε καλο αυτοκινητο αλλα λογικο εναι να μην μπορεις να τον αποκλεισεις γιατι εχει πολλους αγωνες στην πλατη του και παρα πολους τερματισμους..
Μηπως πρεπει να επανελθει στο Ακροπολις στο Πρωταθλημα?Λεω εγω τωρα....Τώωωρα έδωσες το κατάλληλο παράδειγμα...
Έτσι όμως το Ακρόπολις θα γίνει Εθνική ΚΑΠΗ... Και οι πιτσι τι θα γίνουν ρε παιδιά?
Όσο για το Ακρόπολις στο πρωτάθλημα, ξέχασέ το... Οι λόγοι πολλοί:
α) Υπάρχει περιορισμός συμμετοχών
β) Τα Ε δεν επιτρέπεται να τρέξουν, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα
γ) Δεν έχω όρεξη (και δεν είμαι ο μόνος) να δω το Ακρόπολις να γίνει Ολύμπιο με Γκικάδες και παρόμοιες χαριτωμενιές με σωληνάκια, αναγνωρίσεις, βολάν και άλλα τέτοια πολιτισμένα... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μηπως πρεπει να επανελθει στο Ακροπολις στο Πρωταθλημα?Λεω εγω τωρα....Τώωωρα έδωσες το κατάλληλο παράδειγμα...
Έτσι όμως το Ακρόπολις θα γίνει Εθνική ΚΑΠΗ... Και οι πιτσι τι θα γίνουν ρε παιδιά?
Όσο για το Ακρόπολις στο πρωτάθλημα, ξέχασέ το... Οι λόγοι πολλοί:
α) Υπάρχει περιορισμός συμμετοχών
β) Τα Ε δεν επιτρέπεται να τρέξουν, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα
γ) Δεν έχω όρεξη (και δεν είμαι ο μόνος) να δω το Ακρόπολις να γίνει Ολύμπιο με Γκικάδες και παρόμοιες χαριτωμενιές με σωληνάκια, αναγνωρίσεις, βολάν και άλλα τέτοια πολιτισμένα...Kαλα δικιο εχεις αλλα οι πιτσιδες καλο θα ειναι πρωτα να κανουν καποιους μικροτερους αγωνες (δεν λεω να ακολουθησουν ολο το πρωταθλημα)και μετα να τους επιτραπει να μπουν!
-
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο αυτό... Αν το πίτσι έχει τα χέρια και τα λεφτά να τρέξει, γιατί να μην έχουμε και μια ελπίδα παραπάνω απέναντι σε τρελαμένους νέους τύπου Μόλντερ, Άντερσον και Καταγιαμάκι?
-
Τα χερια αρκετοι μπορει να τα εχουν τα λεφτα ομως...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'EL-EM'
Υπάρχει και ο αντίλογος όμως που λέει ότι εφόσον ο χ έχει τα λεφτά της συμμετοχής και σύνομο με τους διεθνείς κανονισμούς αυτοκίνητο και εφόσον οι συμμετοχές δεν έχουν συμπληρωθεί, ώστε να γίνει κάποια επιλογή, δεν μπορείς από κάποιον να στερήσεις το δικαίωμα να συμμετάσχει στον εθνικό μας αγώνα... Με ποια κριτήρια και με ποια δικαιολογία μπορείς να τον αποκλείσεις?
AΓΑΠΗΤΕ taurus,
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ.
ΤΟ 52ο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΚΙΝΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ taurus,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ.
ΤΟ 52ο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΚΙΝΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Bρε Λώρη, απορία εξέφρασα, δεν γνωρίζω τι λέει ο κανονισμός γι' αυτό το θέμα... Αν και μου φαίνεται λίγο φλου γενικά, καθώς τα κριτίρια μπορεί έτσι να γίνουν και λίγο προσωπικά, πχ, δεν μου αρέσει η φάτσα σου ή δεν κάνεις καλούς τεμενάδες, άρα δεν συμμετέχεις...
-
-ΤΟ 52ο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΚΙΝΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. -
Σωστόοοοοςςςςς!!!!!!!Τα 'κινητά εμπόδια' εντοπίστηκαν από πολλούς, το θέμα είναι ότι πρέπει να απομονωθούν
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ taurus,
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ.
'EL-EM'
Σπείρε υποκειμενικά κριτήρια και θέρισε θύελλες!
Αλλού πρέπει να βρεθεί η λύση Λώρη!
-
Πάντως εγώ είμαι υπέρ του superally ... και είμαι κατά σε όσους συνδυασμούς σέρνονται επί τριήμερο για να τερματίσουν!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Για να βρεθεί η λύση πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. ΕΙλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα δημιουργήσαμε αυτή τη φορά.
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Για να βρεθεί η λύση πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. ΕΙλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα δημιουργήσαμε αυτή τη φορά.
'Ωπα Νίκο!
Υπάρχει άλλη μία φράση πιο πάνω που λέει 'Σπείρε υποκειμενικά κριτήρια και θέρισε θύελλες!'
Και απευθύνεται σε πρόταση του Λώρη! Δεν ξέρω αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα , είναι θέμα πρός εξέταση , αλλά ακόμη και να υπάρχει η λογική του επιλέγω όποιον θέλω όπως θέλω με βρίσκει κάθετα αντίθετο!
Επί τη ευκαιρία συγχαρητήρια !
-
ΦΙΛΕ ΛΩΡΗ,
ΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??-
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ! ΒΡΕ ΛΩΡΗ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ! Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TOP ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ TOP ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΙΔΙΩΤΩΝ ΟΜΩΣ! ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο LOEB, O SOLLBERG ,κτλ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ? ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ! ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΕΣΑΣ!
-
ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ( ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ) Ο ΚΑΘΕ ΘΕΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΕΙ! ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
-
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ! ΔΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΞΑΝΘΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ! Η΄ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΒΩΒΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ ΤΩΡΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ! ΟΣΟ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΝΕΣΑΙ! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ!
-
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 52 ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!
ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Superally out!