-
Πάντως η εκπομπή που κάνει με τον Τσάδαρη έχει ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πάντως η εκπομπή που κάνει με τον Τσάδαρη έχει ενδιαφέρον κάθε εβδομάδαΠοιο είναι το ενδιαφέρον; Ότι 'ξεκατινιάζονται' ομαδικά ή ότι τηλεφωνούν διάφοροι γνωστοί τους, κάνουν συζήτηση από τηλεφώνου με τα μικρά τους ονόματα ('χαιρετισμούς στην κορούλα σου, στράτο μου', 'κι εσύ να μου φιλήσεις τον μπαμπά, χρήστο μου' κ.λπ.), και στο τέλος εμείς, οι κοινοί θνητοί, φίλοι των αγώνων μεν, χωρίς γνωριμίες δε, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα;
Ο κύριος Τσάδαρης καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες βέβαια, αλλά είναι προφανές ότι καπελώνεται από το γενικότερο συντεχνιακό κλίμα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
καπελώνεται από το γενικότερο συντεχνιακό κλίμαΕτσι ακριβώς. Πολύ 'κλίκα' ρε παιδί μου...
Γενικά πιστεύω ότι οι εκπομπές αυτές φτιάχνονται από ανθρώπους που μπορεί μεν να κάνουν το κέφι τους, αλλά οι ίδιοι είναι άσχετοι με το πώς μπορείς να δείξεις κάτι ενδιαφέρον στην τηλεόραση, και απλά στο τέλος φτιάχνουν 'home videos' για να τις βλέπουν μεταξύ τους, ενώ εμείς οι απ'όξω δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
Το WRC Show στο Magic ήταν σε πολύ καλύτερο δρόμο...
-
MAKAΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ... ΑΚΟΥ TVC...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
MAKAΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ... ΑΚΟΥ TVC... -
Ρε παιδια που θα βρει το TVC να πληρωσει τα λεφτα για τα δικαιωματα του WRC? Δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο ευκολο?
-
Αν δεν κανω λαθος ειναι το θυγατρικο καναλι του Α. Αρα τα λεφτα ειναι του Κοντομηνα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος ειναι το θυγατρικο καναλι του Α. Αρα τα λεφτα ειναι του Κοντομηνα.ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΟΜΩς ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ TOY ALPHA. ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!
ΕΙΔΩΜΕΝ
-
'Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους', λίγο δύσκολο να αγοράσει τα δικαιώματα του WRC 'ο ομιλών', το κόστος πρέπει λογικά να είναι μεγάλο.
Αλλά αν έχει κάποια συνεργασία με χορηγό τότε όλα μπορεί να γίνουν.Αυτά για τώρα ήρθε η ώρα να βάλω μια άνω τελεία μέχρι την επόμενη δημοσίευσή μου.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ WRC 2006