-
ΕΛ-ΕΜ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
-
ΕΛ-ΕΜ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
-
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΛ-ΕΜ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 90 ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ( ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 90 ) ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ( ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ)
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 90 ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ( ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 90 ) ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ( ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ)ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩopote γυρο στις 90 θα ειναι οι συμμετοχες ?
μεχρι τη δευτερα κατι θα ξερουμε
-
ΦΙΛΕ SEB , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 75. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ 90 ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.
-
Εγώ πάντως παρακαλάω να μην περάσουν τις 90 !!!!!!
-
ΟΧΙ ΤΙΣ 90 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ??
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Εγώ πάντως παρακαλάω να μην περάσουν τις 90 !!!!!! -
Για να σε ενοχλώ μέσα στις ειδικές
Έδωσα και εγώ συμμετοχή σήμερα, καί λόγω πείρας (ή απειρίας μάλλον) είμαι ο πρώτος υποψήφιος για σουτ αν τις ξεπεράσουν !!
-
Για να σε ενοχλώ μέσα στις ειδικέςΈδωσα και εγώ συμμετοχή σήμερα, καί λόγω πείρας (ή απειρίας μάλλον) είμαι ο πρώτος υποψήφιος για σουτ αν τις ξεπεράσουν !!
Καλό τερματισμό Μήτσο!!!
Αν θες να εγκαταλείψεις η καλύτερη μέρα είναι η Κυριακή και η καλύτερη ειδική ο...Πύργος!!!
-
Το έχω υπόψη μου ..... αλλά προβληματίζομαι.
¨οταν θα περάσω εγώ δεν θα έχετε αφήσει ΤΙΠΟΤΕ !! οπότε τι να κάνω εκεί ? -
Το έχω υπόψη μου ..... αλλά προβληματίζομαι.
¨οταν θα περάσω εγώ δεν θα έχετε αφήσει ΤΙΠΟΤΕ !! οπότε τι να κάνω εκεί ?Θα μας προειδοποιήσεις ρε!!!
Παιδιά έρχομαι...παραγγείλτε!!!
-
ΦΙΛΕ RALLYSPORT
ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ[/img] -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΦΙΛΕ RALLYSPORT
ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ[/img]Για το πιο μικρό .... κερδίζεις ...... για το πιό αργό .... σε πάω μια κόντρα άν θέλεις.
Starlet EP91, μια χαρά κουκλάκι είναι το σκασμένο (και ελπίζω να παραμείνει έτσι και μετα το Ακρόπολις.
-
FIAT CINQUECENTO 900!!!!!!!!!
-
A-TEC θα έχεις καλό συνοδηγό!! τον Αντωνάκη....
-
Για να σε ενοχλώ μέσα στις ειδικέςΈδωσα και εγώ συμμετοχή σήμερα, καί λόγω πείρας (ή απειρίας μάλλον) είμαι ο πρώτος υποψήφιος για σουτ αν τις ξεπεράσουν !!
Γενναία απόφαση Δημήτρη η συμμετοχή, μακάρι να είσαι μέσα και να το απολαύσεις. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
FIAT CINQUECENTO 900!!!!!!!!!Κερδίζεις στα κυβικά ...... για την ταχύτητα δεν ξέρω
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER