-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ S1600 ΣΤΗ ΜΑΧΗ!!!!
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ Ή Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΠΟΤΕ?Τότε υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καλώς ή κακώς ...
Ο Ευσταθίου είχε πει στο τέλος της περσινής χρονιάς ότι το 2005 ίσως έκανε χώμα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως και η Ελληνική μάχη των S1600 ! -
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Mετράω τουλάχυστον 10 εγκαταλίψεις μετά την υπεριδική. 3300 Ευρώ για 2,4χλμ. Διλαδή 1375 Ευρά το χιλιόμετρο! ΑκριβουτσικοSuperally ?
-
ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ,
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Η ΞΕΝΕΣ?? -
Επιτέλους θα δούμε ελληνικά super1600 στο Ακρόπολις! Από τώρα μυρίζομαι συζητήσεις για το πόσο πίσω είμαστε σε σχέση με το εξωτερικό!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Επιτέλους θα δούμε ελληνικά super1600 στο Ακρόπολις! Από τώρα μυρίζομαι συζητήσεις για το πόσο πίσω είμαστε σε σχέση με το εξωτερικό!!Κακίες
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ,
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Η ΞΕΝΕΣ??ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΕ A-TEC ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 'ΣΠΑΣΤΗΡΙ' ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΓΩΝΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Επιτέλους θα δούμε ελληνικά super1600 στο Ακρόπολις! Από τώρα μυρίζομαι συζητήσεις για το πόσο πίσω είμαστε σε σχέση με το εξωτερικό!!
Κακίες
Πολύ πίσω! Όσο απέχουν τα 10χιλ που με αίμα έχει μαζέψει ο Ιαβέρης για να κάνει ο κοσταντίνος 2 αγωνες στην ελλάδα που κανονικά στοιχίζουν 20χιλ με τα εκατονταδες χιλ ευρα που ξοδευουν οι σουζουκι και η σιτροεν και η ρενω για καθε αγωνα! Γκεγκε;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ,
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Η ΞΕΝΕΣ??ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΕ A-TEC ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 'ΣΠΑΣΤΗΡΙ' ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΓΩΝΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
O ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ...
ΑΛΛΟΙ?EDIT: 2ΟΣ Ο ΤΣΑΔΑΡΗΣ...
ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ RENAULT ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ MITSUBISHI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ? -
πολυ καλες οι συμμετοχες !!
ειδηκα οι Ελληνες με ενθουσιασαν , πραγματικα πολυ ποιοτηκες συμμετοχες !
-
EDIT: 2ΟΣ Ο ΤΣΑΔΑΡΗΣ...
ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ RENAULT ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ MITSUBISHI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?Ψαξε και αδελφάκια, είτε παρειτσα είτε χώρια.
Εχει πλάκα να ψάχνεις το joker, και αν σου κάτσει;;
Ε ρε πλάκα που έχουμε.
Ελαβα και ενα περίεργο που-μου απο ενα συμμετέχομενο αλλα δεν το πιστευω οτι είναι έτσι οπως τα λεει. -
ΦΙΛΕ ΕΛ-ΕΜ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο 'ΓΝΩΣΤΟΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΣ' ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΗΘΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ! ΟΥΣΤ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
Υ.Γ ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΓΚΕΓΚΕ???
-
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ . ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΑΙ ΜΕ ΚΟΤΕΣ!!!!
-
Δεν έχεις καταλάβει τι εννοω. Οταν εννοήσεις τι παίζετε με την υπερειδική θα μου πεις συγνωμιν! Οσο για το γκεγκε, υπερασπίστηκα τους ελληνες με τα μικρα πουγκακια δεν τους κατηγορεσα! Εγινα σαφείς ή να τα σπάσω και να τα ξαναρίξω;
-
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ( ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ! ΓΙΝΕ ΣΑΦΗΣ !
-
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!?
Υπονοεί ότι μπορεί κάποια πληρώματα να δήλωσαν συμμετοχή μόνο και μόνο για να μπουν στο ΟΑΚΑ και μετά να εγκαταλείψουν!
Με αυτό τον τρόπο και χορηγός θα βρεθεί και δεν θα είναι πολλά τα χρήματα που θα πρέπει να βάλει!Εγω τουλάχιστον αυτό εχω καταλάβει!!!
-
ΑΝ?? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΑΙ) ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ! ΑΝ????????
-
ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ JOKER ΛΟΙΠΟΝ...
ΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 81 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο NASS...
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 9 ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 90, ΧΩΡΙΣ (???) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ...
ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΔΑΡΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο JUNIOR ΜΕ ΤΟ PUNTO...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ...
ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΡΚΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ? ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ S1600 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ. 7 ΒΓΑΙΝΟΥΝ
ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?ΤΟ ΠΙΑΣΑ Ή ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΗΓΕ?
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ JOKER ΛΟΙΠΟΝ...ΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 81 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο NASS...
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 9 ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 90, ΧΩΡΙΣ (???) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ...
ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΔΑΡΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο JUNIOR ΜΕ ΤΟ PUNTO...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ...
ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΡΚΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ? ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ S1600 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ. 7 ΒΓΑΙΝΟΥΝ
ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?ΤΟ ΠΙΑΣΑ Ή ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΗΓΕ?
Εντυπωσιακό!
όπως και οι συμμετοχές άλλωστε
-
ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως και η Ελληνική μάχη των S1600 !ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ?
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER