-
Εχω ενα Φιεστα του 2003 και παρουσιαζει το εξης προβλημα:Οταν ειμαι σε ανηφορα ή κατηφορα με πατημενα τα φρενα και πχ παω να παρκαρω,αν στριψω το τιμονι τερμα δεξια ακουγεται ενας θορυβος σαν να τριζει ολο το αμαξι αλλα ερχεται απο το πισω μερος!Σκεφτηκα μηπως ειναι κρεμαγιερα αλλα νομιζω οτι θα ακουγοταν απο μπροστα.Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να ειναι;
-
Εχω ενα Φιεστα του 2003 και παρουσιαζει το εξης προβλημα:Οταν ειμαι σε ανηφορα ή κατηφορα με πατημενα τα φρενα και πχ παω να παρκαρω,αν στριψω το τιμονι τερμα δεξια ακουγεται ενας θορυβος σαν να τριζει ολο το αμαξι αλλα ερχεται απο το πισω μερος!Σκεφτηκα μηπως ειναι κρεμαγιερα αλλα νομιζω οτι θα ακουγοταν απο μπροστα.Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να ειναι;
-
-
Τό ίδιο πάθαινα κι'εγώ,είχα ψάξει τά πάντα,μέχρι πού κατάλαβα ότι χτυπούσε τό μεσαίο καζανάκι τής εξάτμισης στό πάτωμα τού αυτοκινήτου.
Οχι ότι καλά καί σώνει έχεις τό ίδιο πρόβλημα,αλλά ρίξτου μιά ματιά. -
Μπορει να συντονιζεται κατι .Οταν στριβουμε τελειως το τιμονι η αντλια ζοριζεται πολυ και πεφτουν οι στροφες της μηχανης.
-
Παντως σιγουρα δεν ειναι η βαλβιδα εκτονωσης του υδραυλικου συστηματος του τιμονιου γιατι εκεινος ο ηχος δεν εχει καμια σχεση.Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ειναι πιο εμφανες το φαινομενο οταν ειμαι σε ανηφορα η κατηφορα.Σε ισιωμα ακουγεται αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο.
Περιεργος θορυβος