-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Μηπως ξερει κανεις απο που θα μπορουμε να προμηθευτουμε εισιτηρια?
Λογικά ..LAMARCO
εγω περισι τα ειχα αγορασει απο την ΕΛΠΑ στη μεσογειων.
λογικα θα εχει ΚΑΙ εκει. -
Αν και θα είμαι απο την Τρίτη στα βουνά θα κατέβω μετα το SD στην Αθήνα , αν θυμάμε καλα οι ώρες βολέυουν, EL - EM, μαζί με το αυτοκίνητό σας θα κατέβω , θα το ακολουθήσω φυσικά. Αφιυ τελίώσει η πανήγυρις θα ανέβω στο φυσικό τοπίο του Ακρόπολις κατα Ελευθεροχώρι μεριά. Το πρόβλημά μου είναι ενα και τεράστιο πάνω διάζομα για να έχω οπτική επαφή παντού και πάντα αλλά καθυστέριση ήχου και βαβούρα ή κάτω με ήχο Dolby αλλά επαφή οσοι βλέπει το μάτι?
Οσο για τα χιλιόμετρα Αθήνα- Λαμία και πάλι Λαμια Αθήνα δεν με νοιάζει άλλωστε ένας αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι, ΧΑΛΑΛΙ η κούραση και οι βενζίνες και τα έξοδα και όσοι γουστάρουν και ακολουθείσουν το ιδιο πρόγραμμα το κάνουμε και μαζεμένοι παρεα να φύγουμε απο Λαμία παρέα γυρνάμε κομβόι ρε σκονισμένοι και με το μάτι αχόρταγο. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Αν και θα είμαι απο την Τρίτη στα βουνά θα κατέβω μετα το SD στην Αθήνα , αν θυμάμε καλα οι ώρες βολέυουν, EL - EM, μαζί με το αυτοκίνητό σας θα κατέβω , θα το ακολουθήσω φυσικά. Αφιυ τελίώσει η πανήγυρις θα ανέβω στο φυσικό τοπίο του Ακρόπολις κατα Ελευθεροχώρι μεριά. Το πρόβλημά μου είναι ενα και τεράστιο πάνω διάζομα για να έχω οπτική επαφή παντού και πάντα αλλά καθυστέριση ήχου και βαβούρα ή κάτω με ήχο Dolby αλλά επαφή οσοι βλέπει το μάτι?
Οσο για τα χιλιόμετρα Αθήνα- Λαμία και πάλι Λαμια Αθήνα δεν με νοιάζει άλλωστε ένας αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι, ΧΑΛΑΛΙ η κούραση και οι βενζίνες και τα έξοδα και όσοι γουστάρουν και ακολουθείσουν το ιδιο πρόγραμμα το κάνουμε και μαζεμένοι παρεα να φύγουμε απο Λαμία παρέα γυρνάμε κομβόι ρε σκονισμένοι και με το μάτι αχόρταγο.ΑΓΑΠΗΤΕ deggman,
ΩΡΑΙΑ ! ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑ' ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΕΩΣ ΑΘΗΝΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ SHUMACHER,GRONHOLM,MCRAY,SWARTZ,LOEB,ALESI,COULTHARD,
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ 150 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ !!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΤΑ 20 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οσο για τα χιλιόμετρα Αθήνα- Λαμία και πάλι Λαμια Αθήνα δεν με νοιάζει άλλωστε ένας αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι, ΧΑΛΑΛΙ η κούραση και οι βενζίνες και τα έξοδα και όσοι γουστάρουν και ακολουθείσουν το ιδιο πρόγραμμα το κάνουμε και μαζεμένοι παρεα να φύγουμε απο Λαμία παρέα γυρνάμε κομβόι ρε σκονισμένοι και με το μάτι αχόρταγο.ΑΓΑΠΗΤΕ deggman,
ΩΡΑΙΑ ! ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑ' ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΕΩΣ ΑΘΗΝΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ SHUMACHER,GRONHOLM,MCRAY,SWARTZ,LOEB,ALESI,COULTHARD,
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΤΑ 20 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
οπως τα λες ειναι , εγω δεν παραπωνεθηκα το περιμενα οτι καπου εκει θα ηταν η τιμη , να μην σου πω και παραπανω . αλλα αξιζει τον κοπο 100%
-
Θα εξαρτηθει απο την τιμη αν ειναι στα 20 μια χαρα αλλα αν παει πανω απο 30 αστο...
Παντως εχουμε κανει προγραμμα με σκηνη απο Πεμπτη στις λιμνες οπτε θα δουμε
Περσι Λιλαια καλα ηταν αλλα φετος θα ειναι σιγουρα φοβερα -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Θα εξαρτηθει απο την τιμη αν ειναι στα 20 μια χαρα αλλα αν παει πανω απο 30 αστο...
Παντως εχουμε κανει προγραμμα με σκηνη απο Πεμπτη στις λιμνες οπτε θα δουμε
Περσι Λιλαια καλα ηταν αλλα φετος θα ειναι σιγουρα φοβερααν πανε ολα οπως τα σκεφτομαι , ετσι περιπου θα νε , το απογευμα στο ο.α.κ.α και κατευθειαν για Ελευθεροχορι , φυσικα στις λιμνες καταπληκτικο μερος , και τοπιο,οτι πρεπει για να κατασκηνωσεις .
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Nope!SD βεβαίως, βεβαίως
Άντε Στέλιο και ραντεβού στό ΣΗΜΕΙΟ????? (Εμείς εξ ορισμού βεβαίως βεβαίως SD και όχι SSS. Βλέπεις ....απόσταση και άλλα τινά.Δικαιολογίες).
-
λογικη ακουγεται η τιμη, φυσικα και θα παω
-
Ο χρήστης kostas junior έγραψε:
λογικη ακουγεται η τιμη, φυσικα και θα παωΆσχετο με το θέμα.
Καλώς ήρθες.
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
...Δικαιολογίες).Βεβαίως βεβαίως....
-
μαλλον μεσα θα ειμαι.
20 ευρω πολυ καλα ειναι. -
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
Nope!
SD βεβαίως, βεβαίως
Άντε Στέλιο και ραντεβού στό ΣΗΜΕΙΟ?????
Βεβαίως, βεβαίως
-
SD νωρίς το πρωί και κατευθείαν (με όλη την σκόνη πάνω) στο τρένο για ΟΑΚΑ ελπίζοντας σε υπερθέαμα!
-
Μέσα στο ΟΑΚΑ για την SSS και φυσικά σε όσο καλύτερη θέση γίνεται ώστε να απολαύσουμε το πρωτόγνωρο θέαμα!!!
Αμέσως μετά στα βουνά (βλ.Αράχωβα ) για mini ανασυγκρότηση....
-
[b]Φυσικά και θα πάω...
Μετά από 18-20(δεν θυμάμαι ακριβώς) ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ μέσα στην σκόνη και τις
κροκάλες , να απολαύσω και λίγο θέαμα καθισμένος αναπαυτικά βλέποντας πλαγιολισθήσεις (θα δούμε τίποτα ή η τεχνολογία θα μας το στερήσει κι'αυτό?)
Και μετά ...την επόμενη μέρα βούρ για τα βουνά οπως συνηθίζω ,εγώ και οι τρελαμένοι κολλητοί μου, που δεν προλαβαίνουμε να βλεπόμαστε λόγω υποχρεώσεων, στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ όμως βρισκόμαστε πάντα μέσα στις ειδικές ή στις κοπάνες, μέσ' τη τρέλα και τον ενθουσιασμό, σαν μικρά παιδιά, κυνηγώντας τους χρόνους , τ' αγαπημένα μας αγωνιστικά και τους αγαπημένους οδηγούς.
Το ΡΑΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ είναι η απόλυτη εμπειρία , μια μικρή περιπετειώδης εκδρομή, χωρίς πολλά φούμαρα.Τίμια πράγματα.
'Οσοι πιστοί προσέλθετε!!! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Θοδωρη ειναι ολοφανερο!!! Η σκονη απο τα Ακροπολις εχει μπει στο DNA σου.
Κοίτα ποιος μιλάει
Δημήτρη έχεις επηρεαστεί από τους νεωτερισμούς στον χώρο των rally ή κάνω λάθος; Από σένα οι νέοι περιμένουν να είσαι θεματοφύλακας των ιερών και των οσίων των rally!Γεια σου θοδωρη.
Ειμαι υπερ του δογματος 'Σου δειχνω το κατ'εμε σωστο αλλα η επιλογη δικια σου'.Θα ηθελα να παω στην SSS μιας και ισως δεν την δω του χρονου.
Αλλα δεν θα παω στο ΟΑΚΑ γιατι δεν αντεχω σε μια μερα Αθηνα-Λαμια-Αθηνα-Πολυδροσο.Πανε τα παλια τα χρονια.
Για τα υπολοιπα που εγραψες ** Σ'Ευχαριστω πολυ** -
Μάλλον θα πάω, με μεγάλη παρέα αμύητων μπας και τους ψήσουμε.
Μετά έχει σέρβις πάρκ σε σουβλατζίδηκο της περιοχής μαζί με μια τελευταία ματιά σε χάρτες και σημειώσεις, και αναχώρηση στις 5 το πρωι τις Παρασκευής. Καλές οι φιεστούλες και τα χάπενινγκ αλλά η καρδιά του ΑΚρόπολις χτυπάει στο βουνό!
Ελπίζω φέτος να συναντηθούμε και με άλλα παιδιά από το φόρουμ!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ελπίζω φέτος να συναντηθούμε και με άλλα παιδιά από το φόρουμ!
να συναντηθουμε αλλα πως ? με τι αναγνωριστικο σημα ? εγω εχω κολλημενο στην καμερα το αυτοκολιτο του φορουμ .
πρεπει να βγαλουμε κανα μπλουζακι , εκτος κι αν πουμε , να σηναντηθουμε εξω απ το ο.α.κ.α
-
Αντιθετα με τους αλλους εγω θα γινω ο δικηγορος του διαβολου και θα πω οτι μια υπερειδικη δινει αλλο χρωμα στον αγωνα και δεν τον εκφυλιζει(η πως το λενε) Το θεμα ειναι να βρισκεται στην περιοχη του αγωνα για να καταλαβαινεις οτι εισαι στο Ακροπολις και να μην νομιζεις οτι απλα ηρθαν τα αγωνιστικα να κανουν δυο γυρους και να φυγουν.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
'EL-EM'
οπως τα λες ειναι , εγω δεν παραπωνεθηκα το περιμενα οτι καπου εκει θα ηταν η τιμη , να μην σου πω και παραπανω . αλλα αξιζει τον κοπο 100%
Ακυρωσε το ραντεβου με τους Αγγλους και κανόνισετα με του γείτονες θα παμε και για ντονερ μετά.
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?