-
Τώρα μπίκα και τις είδα..........Τι γίνετε ρε παιδιά...!!!!!!!!!!!
-
Και όμως , όλα αυτά που διάβασες περνάνε στο......ντούκου !!!!!
-
Το Σάββατο βράδυ λόγο καλού καιρού κατεβήκαμε στην Κόρινθο για ποτό και κάτσαμε σε ένα από τα παραλιακά μπαράκια κοντά στην πλατεία, μετά από 2-3 ώρες ησυχίας ήρθε το SMS μήνυμα του AutoAlarm που ήταν υπέρ αληθινό… Βγαίνοντας ήταν δυο κλεφτρόνια που κάτι χαρχάλευαν σκυμμένοι στην μηχανή (παρόλο που χτύπαγε και ο συναγερμός, προσπαθούσαν να τον βρουν για να τον σβήσουν ?) και μόλις από μακριά έβαλα της φωνές και τους «στόλισα» με νεοελληνικά μπινελίκια, το έβαλαν στα πόδια, πήδηξαν στην καρότσα ενός Datsun αγροτικού και εξαφανίστηκαν…
Ευτυχώς δεν είχαν κάνει ζημιά και σίγουρα η έγκαιρη ειδοποίηση μου από το AutoAlarm απέτρεψε τα χειρότερα !!!!!!
Αύριο η παρέα μου πάει για ομαδική αγορά AutoAlarm (όπως προκύπτει, σε ομαδικές αγορές η Marvel-Tech κάνει έκπτωση…Ο χρήστης avrohis έγραψε:
Και όμως , όλα αυτά που διάβασες περνάνε στο......ντούκου !!!!! -
Μόνιμα συνδεδεμένο τον έχεις αδερφέ ?
-
Ο χρήστης kazushi έγραψε:
Το Σάββατο βράδυ λόγο καλού καιρού κατεβήκαμε στην Κόρινθο για ποτό και κάτσαμε σε ένα από τα παραλιακά μπαράκια κοντά στην πλατεία, μετά από 2-3 ώρες ησυχίας ήρθε το SMS μήνυμα του AutoAlarm που ήταν υπέρ αληθινό… Βγαίνοντας ήταν δυο κλεφτρόνια που κάτι χαρχάλευαν σκυμμένοι στην μηχανή (παρόλο που χτύπαγε και ο συναγερμός, προσπαθούσαν να τον βρουν για να τον σβήσουν ?) και μόλις από μακριά έβαλα της φωνές και τους «στόλισα» με νεοελληνικά μπινελίκια, το έβαλαν στα πόδια, πήδηξαν στην καρότσα ενός Datsun αγροτικού και εξαφανίστηκαν…
Ευτυχώς δεν είχαν κάνει ζημιά και σίγουρα η έγκαιρη ειδοποίηση μου από το AutoAlarm απέτρεψε τα χειρότερα !!!!!!
Αύριο η παρέα μου πάει για ομαδική αγορά AutoAlarm (όπως προκύπτει, σε ομαδικές αγορές η Marvel-Tech κάνει έκπτωση…Και όμως , όλα αυτά που διάβασες περνάνε στο......ντούκου !!!!!
Για τι αμάξι μιλάμε????
-
Είσουνα στο περιστατικό ? φίλε cpp
-
Μόνιμα συνδεδεμένο τον έχεις αδερφέ ?
Και εγώ θέλω να το μάθω αυτό.............
-
Sτίς 876 αναγνώσεις , μόλις... 25 ψήφοι !!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί κάποιος παλαιότερος εδώ ,να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο ? -
Δεν ήμουν παρών
Περιέργια να δώ τι αμάξι ήθελαν να κλέψουν κάποιοι που είχαν Datsun..... -
Μοτοσικλέτα…
Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως είχαν πάει οι δυο να δουν και πιθανόν να «χαλάσουν» τον συναγερμό, ώστε να την φορτώσουν…Δεν πρόλαβαν όμως, ας είναι καλά το Auto Alarm…
Σε απάντηση για την σύνδεση, Ναι, έχω βάλει έναν φορτιστή αυτοκίνητου για μόνιμο ρεύμα, το Auto Alarm είναι μόνιμα εγκατεστημένο μέσα σε ένα Nokia 3410 και το Nokia μέσα στη μάσκα κοντά στην προβολέα της μοτοσικλέτας.
-
Δεν γνωριζω ποιος ειναι ο καλυτερος (πολλοι λενε για clliford),
αποψη μου ειναι οτι ο πιο αξιοπιστος ειναι ο ''asfaleia olikis klopis'' γιατι εχουμε δει και απο κλειστα γκαραζ να λειπουνε miata ....... -
Μπορεί κάποιος παλαιότερος εδώ ,να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο ?.............................................................
2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν :
α. Βαριούνται να ψηφίσουν....
β. Δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη.... -
Ο χρήστης avrohis έγραψε:
Μπορεί κάποιος παλαιότερος εδώ ,να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο ?.............................................................
β. Δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη....To α. σίγουρα....
Το β. τώρα για τί είδους ευθύνη μιλάμε;;;Πάντως οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας εγκαθιστούμαι έναν, το πολύ δύο συναγερμούς σε αυτοκίνητα στην ζωή μας οπότε οι εντυπώσεις είναι σχετικά περιορισμένες...
(Εκτός από όσους τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τους ) -
β. Δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη....Οι περισσότεροι δεν έχουν άποψη για τις περισσότερες μάρκες συναγερμών της ψηφοφορίας (λογικό δεν είναι?!) και ως εκ τούτου τους ενδιαφέρουν περισσότερο τα σχόλια παρά η βαθμολογία.
-
META
Από το 97 στο Υ άλλαξα μόνο μια φορά μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ .... τίποτα άλλο. Εχουν ισόβια εγγύηση.
-
β. Δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη....Είναι θέμα ψηφοφορίας!
Κάποιες φτάνουν ~300 ψήφους!Αλλες μένουν σε πολύ χαμηλά νούμερα!
Πως να ψηφίσεις για κάτι όταν δεν έχεις τεκμηριωμένη άποψη?! -
Ο χρήστης kazushi έγραψε:
Μοτοσικλέτα…
Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως είχαν πάει οι δυο να δουν και πιθανόν να «χαλάσουν» τον συναγερμό, ώστε να την φορτώσουν…Δεν πρόλαβαν όμως, ας είναι καλά το Auto Alarm…
Σε απάντηση για την σύνδεση, Ναι, έχω βάλει έναν φορτιστή αυτοκίνητου για μόνιμο ρεύμα, το Auto Alarm είναι μόνιμα εγκατεστημένο μέσα σε ένα Nokia 3410 και το Nokia μέσα στη μάσκα κοντά στην προβολέα της μοτοσικλέτας.
.......................................................................................
ΝΑΙ ...ΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΛΕΙ..... -
β. Δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη....To α. σίγουρα....
Το β. τώρα για τί είδους ευθύνη μιλάμε;;;Πάντως οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας εγκαθιστούμαι έναν, το πολύ δύο συναγερμούς σε αυτοκίνητα στην ζωή μας οπότε οι εντυπώσεις είναι σχετικά περιορισμένες...
Εννοώ ηθική ευθύνη....
(Εκτός από όσους τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τους ) -
Εννοώ ηθική ευθύνη.....
-
META
Από το 97 στο Υ άλλαξα μόνο μια φορά μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ .... τίποτα άλλο. Εχουν ισόβια εγγύηση.
.............................................................................................
........................................................................................................
ΔΕν μας λές λίγα για τον ΜΕΤΑ ? Αν και ξέρω ότι είναι ακριβός .
800 ΚΑΙ 900 € τα δύο μοντέλα της. Ποιό έχεις εσύ , κλπ.κλπ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.