-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πειραματισμος σημαινει οτι παιρνεις πολλα μαζι , τα εξεταζεις και διαλεγεις αυτο που σου αρμοζει.........συγνωμη αντρεα αλλα δεν βλεπω να το κανει και κανεις.....χρηματα ειναι αυτα και καινε.....
Αυτό πού λές,δέν είναι πειραματισμός,αλλά επιστημονική διατριβή.Κανένας (πλήν τών περιοδικών βελτιώσεων) δέν τό κάνει αυτό.Πειραματισμός μπορεί άνετα νά γίνει μέ ένα 'κίτ' πού προσφέρει κάποιος βελτιωτής,ή μέ ανεξάρτητα μέρη πού θά συνδοιάσεις μόνος σου.Αν τό αποτέλεσμα πού θά έχεις,είναι στά όρια του επικίνδυνου,τότε αλλάζεις αμέσως,άν όχι μέ άλλο συνδοιασμό τουλάχιστον μέ τά 'μαμά' πραγματάκια.
και κατα δευτερον : πειραματα σε public roads???
Διάβασε παραπάνω.
-
ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.
-
Ο χρήστης megale έγραψε:
αν θέλω να το χαμηλώσω να βάλω ελατήρια της eibach και πως δεν είναι απαραίτητο να αλλάξω και τα αμορτισέρ απλά μου λέει οτι μετά το χαμήλωμα θα μειωθεί και λίγο και ο χρόνος ζωής των αμορτισέρ μου.:Αν μπείς στι site της Eibach θα βρεις αν ισχύει αυτό που σου είπε ο αντιπρώσωπος . Γιατί στο site της Apex για παράδειγμα λέει ότι αν αλάξουμε τα εργοστασιακά ελατήρια με αυτά της Apex πρέπει να αλαχτούν και τα αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης bellos έγραψε:
ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ
Υποτίθεται πως και ο κατασκευαστής των αμορτισέρ, έχει κάνει τις αντίστοιχες μελέτες και έρευνες...
-
Ο κατασκευαστής κάνει όμως εν γνώση του και κάποιες παραχωρήσεις στο κράτημα για λόγους άνεσης κλπ κλπ.
Και μη ξεχνάμε ότι όσοι χαμήλωσαν το αυτοκίνητό τους έμειναν ευχαριστημένοι...
3 εκατοστά δεν είναι και τόσα πολλά και το χαμηλότερο κέντρο βάρους είναι δέλεαρ.
Και όταν στρίβουμε το αυτοκίνητο γέρνει λίγοτερο, άρα και το κέντρο βάρους μετατοπίζεται λιγότερο. -
Ο χρήστης KF έγραψε:
ÊáëçóðÝñá,
áõôü áêñéâþò ôï åñþôçìá ðïõ èÝôåéò áãáðçôÝ megale åßíáé áõôü áêñéâþò ððïõ êáõôçñéÜæåé ï ê. ÊïëéãéÜííçò óôçí óõíÝíôåõîç ðïõ Ýäùóå óôï 0-100-0 ôïõ Éáíïõáñßïõ. Åêôüò áðü ôï üôé èá óïõ ðñüôåéíá íá ñßîåéò ìéá ìáôéÜ óå åêåßíï ôï êåßìåíï, èá óïõ Ýëåãá üôé óå ðñüóöáôç äïêéìÞ ðïõ êÜíáìå óôçí âåëôßùóç ôïõ Toyota Yaris -ðÜëé ãéá ôï 0-100-0 - ôï êéô ÷áìçëþìáôïò Ýâãáëå ðáñüìïéá áðïôåëÝóìáôá áðü ôïí óõíäõáóìü ìéáò êáëýôåñçò áíÜñôçóçò ìå ôá åñãïóôáóéáêÜ åëáôÞñéá ìå ôçí óäåýôåñç åðéëïãÞ üìùò íá õðåñôåñåß óôïí ôïìÝá ôçò Üíåóçò. ÐßóôåøÝ ìå, áõôü äåí áðïôåëåß êÜðïéá åîÝñåóç, áëëÜ ìÜëëïí ôïí êáíüíá, åéäéêÜ óôï åëëçíéêü ïäéêü äßêôõï. Áí áðü ôçí Üëëç åíóôåñíßæåóáé ôçí éäåïëïãßá üôé 'ìðñïò óôá êÜëç ôé åßíáé ï ðüíïò', ôüôå áðëÜ ðïñåýóïõ åí ãíþóç óïõ ãéá ôéò óõíÝðåéåò.Ãéá êáíá 206 èá äïýìå ôßðïôá ?
-
Ο χρήστης megale έγραψε:
Γεια σας παιδία πήρα σήμερα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι καταρχάς το κιτ της ανάρτησης που έχει το 1.8 Τ δεν είναι πιο χαμηλό από 1.6 αλλά λίγο πιο σκληρό και αν θέλω να το χαμηλώσω να βάλω ελατήρια της eibach και πως δεν είναι απαραίτητο να αλλάξω και τα αμορτισέρ απλά μου λέει οτι μετά το χαμήλωμα θα μειωθεί και λίγο και ο χρόνος ζωής των αμορτισέρ μου. Τι λέτε εσείς να αλλάξω μόνο ελατήρια η θα το μετανιώσω πικρά οι δρόμοι εδώ στη Κύπρο είναι σχετικά καλοί και προς το παρόν θα είμαι Κύπρο για αρκετά χρόνια Εχω βάλει και 16’ ζάντες και σκέφτομαι πως θα είναι μετά το χαμήλωμα και έχω κωλύσει.συμπατριωτη καλα σου ειπανε!γιατι εγω που χαμηλωσα το δικο μου 35mm ακριβως το ιδιο μου ειπανε.παντως το αμαξι θα το νιωθεις πιο πολυ στις στροφες οπως επισης θα βρισκεις και τα ορια του πιο ευκολα
-
Gia sas paidia signomi gia ta greek English alla exei problima to pc.Loipon simera pira til stin antiprosopia na rotiso ti timi gia original sport kit xamilomatos kai moy dosan na miliso me ena mixaniko.Katarxas timi moy eipe giros sta 1500 eyro(panakriba). Toy ipa ayto poy thelo na kano kai ton rotisa an ginete na balo mono elatiria eibach gia 2-3 cm xamiloma ,aytos moy apantise stin arxi arnitika oti kai kala tha exo problima me kati mpalakia kai kati alla exarthmata tis anarthsis alla sto telos moy leei oti mporei na exo problima kai mporei kai oxi .Ti na pisteyo tora, pantos de me epise me tis apoyeis toy.kai itane kai o arximixanikos tis audi fantastite oi alloi ti gnorizoyn pano se ayta ta themata.
-
Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι σου είπα πριν από λίγες μέρες:
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και μακριά από εξουσιοδοτημένα και αντιπροσωπείες. Υπάρχουν ειδικοί γι' αυτή τη δουλειά.
Τι ανάρτηση να βάλω για χαμήλωμα