-
Μόλις γύρισα από : Κουμαρίτσι, Service, Αμφισα.
Το Κουμαρίτσι (προς τον τερματισμό) πολύ καλό και χωρίς λαοθάλασσα.
Η Άμφισα (στην εκκίνηση) πάρα πολύ κόσμο και όπως πάντα οι γνωστές φωνές, οι κριτές να προσπαθούν να συμαζέψουν τον καθένα που ήρθε 3' πρίν το πρώτο πέρασμα και μόλις πέρασαν οι εργοστασιακοί, άρχισαν να φεύγουν αφήνοντας πίσω ένα τόννο σκουπίδια.Το service φέτος δε μου άρεσε (εκτός από τα σουβλάκια).Δεν είχε καθόλου χαπενινγκ από τις εταιρίες. Νο καπελάκια, no αφίσσες, no τίποτα.
Κουμαρίτσι
Κουμαρίτσι
Κουμαρίτσι (τα Ignis ρίξανε πολύ ξύλο...)
Φέυγοντας από την είδική.....
Η Αμφισσα
Πέρασμα στη Αμφισσα
Ξανα στην Αμφισσα
-
Μόλις γύρισα από Άμφισσα 1 & 2...
Τελικά κλείστηκα στην ειδική από το πρωί και δεν το μετάνιωσα (στα επίπεδα/κατηφορικά κομμάτια: θεοί, άπλα, ξάπλα)...Δυστυχώς, μπροστά μου παρέδωσε πνεύμα η κρεμαγιέρα του Ford Fiesta του Λάμπρου Αθανασούλα (με ένα εντυπωσιακό τετακέ)...
-
Ο χρήστης power_ran έγραψε:
Το service φέτος δε μου άρεσε (εκτός από τα σουβλάκια).Δεν είχε καθόλου χαπενινγκ από τις εταιρίες. Νο καπελάκια, no αφίσσες, no τίποτα.
Κουμαρίτσι
Ούτε και εμένα μου άρεσε το service φέτος, άσε που έχει παρα γίνει με τον κόσμο που μαζεύει στα εργοστάσια δεν βλέπεις τίποτα. Μόνο στους ιδιώτες αξίζει να πάει κανείς να κοιτάξει.
Όλο αυτό το πράγμα είναι intercooler?? Aυτό θα πει εξέλιξη! Μήπως είχε και σειριακό κιβώτιο??
-
Σας άρεσει η κάλυψη του αγώνα απο την ΕΤ1?? Πολύ φτωχή μου φαίνεται με όχι και τόσο καλά πλάνα αλλά και σχόλια....μμμ κάπως μέτρια πρός κακά.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ερώτηση:Ποιος ήταν αυτός ο ΗΛΙΘΙΟΣ που ανέβαινε προς το Ελευθεροχώρι Ι με μπλε ( ) EVO και προσπερνούσε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στον χωματόδρομο προκαλώντας ένα χάος με την επιπλέον σκόνη που σήκωνε. Ενδεικτικά, πριν την εμφάνιση του εν λόγω κυρίου, η ορατότητα ήταν σε ανεκτά επίπεδα, ενώ μετά το πέρασμά του δε βλέπαμε σε απόσταση λίγων μέτρων! Δεν ξέραμε που να στρίψουμε ενώ δίπλα μας καραδοκούσε ο γκρεμός.
Μετά από λίγα λεπτά αποφάσισε να κατέβει διακόπτοντας την ήδη προβληματική κίνηση των οχημάτων προς την ειδική.
Έχω την εντύπωση ότι ήταν διαπιστευμένο!
Ελληνάρες... Πολύ θα ήθελα να μου απαντήσει ο εν λόγω κύριος. Αλλά σιγά μη διαβάζει το φόρουμ!
Ο ίδιος που εμφανίστηκε και στην Παύλιανη ΙΙ και τσαντίστηκε που δεν τον αφήσαμε να κλείσει την μοναδική έξοδο από ένα χωράφι που είχαν παρκάρει κάποια τζιπ!!!
Φαινότανε από την φάτσα πάντως!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ίδιος που εμφανίστηκε και στην Παύλιανη ΙΙ και τσαντίστηκε που δεν τον αφήσαμε να κλείσει την μοναδική έξοδο από ένα χωράφι που είχαν παρκάρει κάποια τζιπ!!!
Φαινότανε από την φάτσα πάντως!!!Κοίτα μικρός που είναι ο κόσμος...
Και ξαναλέω, έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν διαπιστευμένο ως 'Guest'...
Μακάρι να μπορούσα να δω ποιος είναι.
-
Και ξαναλέω, έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν διαπιστευμένο ως 'Guest'...
Οχι δεν ήταν!
Ενα μπλέ ανοιχτό με δερμάτινα καθίσματα, ετσι?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι δεν ήταν!
Ενα μπλέ ανοιχτό με δερμάτινα καθίσματα, ετσι?
Ήταν σίγουρα μπλε. Τα καθίσματα δεν τα πρόσεξα (σκόνη ).
Ο κλασσικός, ο μ@λ@κ@ς, ο 'Ελληνας!
-
Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα.
Γιατί πουθενά δεν φαίνεται ο α.α. του φετινού αγώνα ('52');
-
Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Γιατί πουθενά δεν φαίνεται ο α.α. του φετινού αγώνα ('52');
Λόγω αντίστοιχης οδηγίας της FIA που αφορά σε όλα τα Ράλλυ του Π.Π.!!
Και έτσι δεν φαίνεται η ιστορικότητα των ραλλυ!!!
-
Και το κλου του Ράλι.
Στη λίμνη, χτυπάει ένα κινητό κάπου από πίσω μας. Το σηκώνει ο κάτοχός του και πετάει το αμίμητο: 'Ιέλα, είμι στου ράλι!' (με το 'βλάχικο' λ).
Να προσθέσω ότι δεν κρίνω τον άνθρωπο για την προφορά του (άλλωστε και εγώ συντοπίτης είμαι, ασχέτως αν έχω μεγαλώσει στην Αθήνα), απλά είναι περίεργο πως η παράδοση (προφορά) συνδιάζεται με κάτι τόσο hi-tech (Ακρόπολις).
-
να πω οτι το ράδιο ήταν η παρέα μου τις ημέρες του αγώνα. πολύ καλή ενημέρωση τη στιγμή που περίμενες να ξεκινήσει η δράση. πολύ καλό !!!
δεν θα πω κάτι συγκεκριμένο, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Διονύση που φαινόταν οτι το πήγαινε το starlet. δε φοβόσουν για βλάβες ?????
νικ7 σου έχω φωτο από κατηφορικό στην Παύλιανη
-
Απαράδεκτο έως εξοργιστικά γελοίο το γεγονός πως τα τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε., με 'εξαίρεση' τη πολύ μέτρια ημερήσια ανασκόπηση της ΕΡΤ και σε ώρες απαράδεκτες!, αφιέρωσαν ελάχιστο, έως καθόλου χρόνο για το μεγαλύτερο θεσμό μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, και μάλιστα τη στιγμή που στο ΟΑΚΑ μαζεύτηκαν 65000 κόσμου. Και μετά κάνει συναντήσεις ο αβραμόπουλος για να φτιάξει, λέει, πίστα F1. Μα δέ ντρέπονται λιγάκι??
-
Και πάλι καλά να λές! Παλιότερα ήταν ακόμα μικρότερη η προβολή από τα ΜΜΕ πιστεύω. Λόγω της υπερειδικής τα ΜΜΕ έδειξαν λίγο παραπάνω ενδιαφέρον. Φέτος ήταν πρώτο θέμα στις αθλητικές ειδήσεις των καναλιών! Θυμάμαι παλιότερα έτη που περίμενα να δω αθλητικές ειδήσεις αν θα αναφέρουν κάτι και δεν έλεγαν ούτε ποιος προηγείται. Επίσης παρατήρησα ότι σήμερα υπήρχε θέμα για το ράλλυ ακρόπολις στο εξώφυλλο των περισσότερων εφημερίδων και μη αθλητικών.
-
Απο την Πεμπτη έως και την Κυριακή ευχάριστο διάλειμα απο τη ζωή της πόλις. Μέ πήραν απο το εξωτερικό (Νοτιο Αφρική) και μου ειπαν συγχαριτήρια για την SSS του ΟΑΚΑ!!!!! Ολος ο κόσμος το ειδε και ενθουσιασθηκε.
-
Το είχα ποστάρει στο wrc και επειδή μπήκε λουκετάκι το μεταφέρω εδώ:
Ελληνικά Α/6 Είναι δυνατόν πρώτο super1600 να είναι ο Καλτσούνης?? Είναι δυνατόν?? Πραγματικά απογοϊτεύτηκα γιατί αυτή η κατηγορία υποτίθεται πως αναδεικνύει ταλέντα! Που είναι της Ελλάδος τα ταλέντα?? Περιμένουμε βέβαια και τον Παύλο να μας πει και τα πράγματα και από μέσα γιατί αυτός σίγουρα θα ξέρει καλύτερα.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Σας άρεσει η κάλυψη του αγώνα απο την ΕΤ1?? Πολύ φτωχή μου φαίνεται με όχι και τόσο καλά πλάνα αλλά και σχόλια....μμμ κάπως μέτρια πρός κακά.Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Απογοητεύτηκα...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Απαράδεκτο έως εξοργιστικά γελοίο το γεγονός πως τα τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε., με 'εξαίρεση' τη πολύ μέτρια ημερήσια ανασκόπηση της ΕΡΤ και σε ώρες απαράδεκτες!, αφιέρωσαν ελάχιστο, έως καθόλου χρόνο για το μεγαλύτερο θεσμό μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, και μάλιστα τη στιγμή που στο ΟΑΚΑ μαζεύτηκαν 65000 κόσμου. Και μετά κάνει συναντήσεις ο αβραμόπουλος για να φτιάξει, λέει, πίστα F1. Μα δέ ντρέπονται λιγάκι??Τώρα περιμένετε να υπάρχει κάλυψη απο τον... ANT1 για παράδειγμα;; Ο mr Κυριάκος δε κατάφερε να γεμίσει το 1/5 του Σταδίου στα Τσικλιτήρια. Με τι πρόσωπο να κάνουν κάλυψη του Ακρόπολις;;;
ΥΓ: Βέβαια για να τα λέμε σωστά, τίθεται και θέματα τηλεοπτικών δικαιωμάτων...
-
Πάντως είναι σίγουρο, πως στο εξωτερικό είχαν πληρέστερη ενημέρωση για τον δικό μας αγώνα παρά εμείς, (όσοι τουλάχιστον δεν ανεβήκαμε στο βουνό). Ειδικά στην Αγγλία υπάρχουν ειδικά αφιερώματα στο ΠΠΡ για κάθε αγώνα με αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις συμμετεχόντων, όπως και εναέρια πλάνα μεγάλης διάρκειας (ΙTV). Ειδικά δε στον χώρο της F1 ο τηλεοπτικός χρόνος ξεπερνάει κάθε άλλο (εκτός απο το... κρίκετ!). Στην Ελλάδα βέβαια μπορούμε να μάθουμε λεπτομερέστατα πότε ήπιε νερό ο Λάκης στο fame story και πότε είπε την καθημερινή της βλακεία η λουλού απο το dream show.
-
Ο χρήστης [url=http έγραψε:
AutoMotoPress.gr[/url:lkptk867]':lkptk867]Αναστάτωση προκλήθηκε στο δεύτερο σκέλος του Ράλι Ακρόπολις, όταν λίγο πριν από την έναρξη της 12ης ειδικής διαδρομής στο Κουμαρίτσι (2), ένα συμβατικό Renault Clio, χρώματος μολυβί, στο οποίο υπήρχαν αυτοκόλλητα με αριθμούς συμμετοχής στον αγώνα, εισέβαλλε στην ειδική και άρχισε να τη διανύει. Υπεύθυνοι της διοργάνωσης επιδόθηκαν σε κυνηγητό, προκειμένου να ακινητοποιήσουν το όχημα και να το οδηγήσουν εκτός διαδρομής για να συνεχιστεί ο αγώνας.Αυτό το είδε κανείς;
52o Ράλι Ακρόπολις