-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συγχαρτήρια στα παιδιά που θα πάνε Σουηδία. Είναι κάποιος από το φόρουμ?Το καλό είναι ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και του χρόνου!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=9260
Ο πρώτος είμαι εγώ. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν κέρδισα τίποτα , γιατί δεν καταλάβαινα καλά στην εισαγωγή ποιος κέρδιζε. Απλά πίστευα ότι ένας πηγαίνει, αυτός που κερδίζει την κλήρωση των 30 πρώτων. Εννοείται όμως ότι τρελάθηκα από την χαρά μου μόλις κατάλαβα ότι κέρδισα.
-
Ο χρήστης nikosgekas έγραψε:
Συγχαρτήρια στα παιδιά που θα πάνε Σουηδία. Είναι κάποιος από το φόρουμ?
Το καλό είναι ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και του χρόνου!
Ο πρώτος είμαι εγώ. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν κέρδισα τίποτα , γιατί δεν καταλάβαινα καλά στην εισαγωγή ποιος κέρδιζε. Απλά πίστευα ότι ένας πηγαίνει, αυτός που κερδίζει την κλήρωση των 30 πρώτων. Εννοείται όμως ότι τρελάθηκα από την χαρά μου μόλις κατάλαβα ότι κέρδισα.
Καλή διακέδαση φίλε!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το καλό είναι ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και του χρόνου!
O δικός διαγωνισμός κατάφερε να ξεκινήσει. Του rall.gr?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξεκίνησε ήδη! Πως σου ξέφυγε?
-
Ο χρήστης Administrator έγραψε:
Ξεκίνησε ήδη! Πως σου ξέφυγε?
Ok
Αν δεν κάνεις refresh στην σελίδα, εμφανίζεται το gif του 2005!!!
κ.admin, χρειάζεται ξανά εγγραφή? Δεν δέχεται τον κωδικό μου....
-
Ούτε και τον δικό μου...
-
Εγώ γράφτηκα και είπε πως θα μου στείλει emailενεργοποίησης, αλλά ακόμα δεν το έχει στείλει... (από ΣΚ που γράφτηκα...)
Αν χάσω την προθεσμία από αυτό το λόγο θα είναι πολύ άδικο...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ γράφτηκα και είπε πως θα μου στείλει emailενεργοποίησης, αλλά ακόμα δεν το έχει στείλει... (από ΣΚ που γράφτηκα...)Αν χάσω την προθεσμία από αυτό το λόγο θα είναι πολύ άδικο...
Για κοιτα τα junk mail σου, εμενα εκει ειχε σταλει!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εγώ γράφτηκα και είπε πως θα μου στείλει emailενεργοποίησης, αλλά ακόμα δεν το έχει στείλει... (από ΣΚ που γράφτηκα...)
Αν είναι έτσι, τότε δεν υπάρχει σωτηρία!
Σβήνονται αυτόματα (και δεν σκοπεύω να το αλλάξω), αλλά ως σήμερα (αν δεχτούμε πως σβήστηκε ως junk) δεν υπήρξε πρόβλημα ΠΟΤΕ άλλοτε... -
Μα καλά γιατί απαιτούνται όλα αυτά τα στοιχεία?? Μέχρι και αριθμό ταυτότητας?? Κανονικό φακέλωμα!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Kαι εμένα.
-
Σβήνονται αυτόματα (και δεν σκοπεύω να το αλλάξω), αλλά ως σήμερα (αν δεχτούμε πως σβήστηκε ως junk) δεν υπήρξε πρόβλημα ΠΟΤΕ άλλοτε...Ούτως ει άλλως στον **ΚΟΥΒΑ **θα κατέληγες!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Kαι εμένα.
+1
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σβήνονται αυτόματα (και δεν σκοπεύω να το αλλάξω), αλλά ως σήμερα (αν δεχτούμε πως σβήστηκε ως junk) δεν υπήρξε πρόβλημα ΠΟΤΕ άλλοτε...Ούτως ει άλλως στον **ΚΟΥΒΑ **θα κατέληγες!
Εγώ έλεγα να πάω για πρωτάθλημα, μιας και χρειάζομαι καινούριο αμάξι!!
-
Ενώ πέρυσι ο κωδικός μας μας περίμενε, φέτος παραλίγο να την πατήσω.
Ευτυχώς η (επαν)εγγραφή ενεργοποιήθηκε σε δευτερόλεπτα και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω και τη φετινή πρόκληση του 'κουβά' -
Μιας και το email σβήστηκε αυτόματα από το Yahoo! και δεν υπήρχε τρόπος να το ανακτήσω, ξανάκανα εγγραφή σε το gmail και δούλεψε.
Βέβαια δεν με άφηνε να ξαναβάλω τον αριθμό της ταυτότητάς μου, οπότε το έκανα σβήνοντας το τελευταίο ψηφίο.
Φαντάζομαι τώρα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να τους πω να διαγραφεί ο πρώτος χρήστης, ο οποίος και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί για να παίξει...
-
Kai emena den mou exei erthei
-
Κι εμένα που μου ήρθε στο ΓΚ-μέιλ τι κατάλαβα;
Χθες δεν με έβαζε, σήμερα λέει πως είναι αργά... -
Χθες δεν με έβαζε, σήμερα λέει πως είναι αργά...Γιώργο, αν αντί να το γράψεις εδώ, που το είδα μολις τώρα, είχες στειλει mail από τη σελίδα του διαγωνισμού όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι χρήστες με το ίδιο πρόβλημα, θα το είχαμε λύσει...
Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
mm55 -
Ο χρήστης Administrator έγραψε:
Χθες δεν με έβαζε, σήμερα λέει πως είναι αργά...Γιώργο, αν αντί να το γράψεις εδώ, που το είδα μολις τώρα, είχες στειλει mail από τη σελίδα του διαγωνισμού όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι χρήστες με το ίδιο πρόβλημα, θα το είχαμε λύσει...
Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
mm55Το κακό ήταν πως έγινε μπάχαλο με τα εμαιλς και δεν πρόλαβα...
Αν μπορεί να ληφθεί σαν ψήφος αυτή που έβαλα και στο διαγωνισμό του φόρουμ θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Άλλωστε την έβαλα κάμποσο καιρό πριν.
Αν για τεχνικούς/τυπικούς λόγους δε γίνεται, δεν πειράζει...
Διαγωνισμός WRC - 4T - rally.gr