-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ 'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΡΟΥ' ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤH ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...
Ελήφθη !
-
Ναι μεν αλλα φετος που ο διαγωνισμος ειναι αποκλειστικα μεσω ιντερνετ δε νομιζω οτι υπαρχει λογος κατασκευης της σελιδας της Πεμπτης.
Θελω να πιστευω οτι ειναι ελεγχομενα τα πραγματα, εκτος αν πεσουμε σε τιποτα χακερς! -
Για το ράλλυ Σουηδίας δεν μπορούμε να ψηφίσουμε?? Όταν έκανα log in μου έβγαλε μήνυμα ότι Η διαδικασία συμμετοχής σε αυτόν τον γύρο του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε. Σύντομα κοντά σας με τον επόμενο γύρο του διαγωνισμού!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Για το ράλλυ Σουηδίας δεν μπορούμε να ψηφίσουμε?? Όταν έκανα log in μου έβγαλε μήνυμα ότι Η διαδικασία συμμετοχής σε αυτόν τον γύρο του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε. Σύντομα κοντά σας με τον επόμενο γύρο του διαγωνισμού!Μάλλον δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα... Κι εμένα μου αυτό μου βγάζει.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνουν όπως πέρσι, όπου μετά την πάροδο της προθεσμίας του κάθε γύρου (ή του αγώνα,δεν θυμμάμαι σίγουρα), ήταν δυνατή η συμμετοχή στον επόμενο.... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Θελω να πιστευω οτι ειναι ελεγχομενα τα πραγματα, εκτος αν πεσουμε σε τιποτα χακερς!Eτσι θέλω να πιστέυω και εγώ...
Σαφώς και υπάρχει εμπιστοσύνη σε όσους διοργανώνουν τον φετινό διαγωνισμό πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουν ότι κριθεί αναγκαίο για τους συμμετέχοντες! -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ 'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΡΟΥ' ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤH ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...
Ελήφθη !
ΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο... -
Μ' αυτά και μ' αυτά....δεν πρόλαβα να ψηφίσω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αυτά και μ' αυτά....δεν πρόλαβα να ψηφίσω!!!Κι εγώ το 'ριξα στις προβλέψεις, κι όχι στον διαγωνισμό.... μ@λ@κ@ς
-
Ολοκληρώθηκε και o δεύτερος γύρος του διαγωνισμού «Προβλέψτε και κερδίστε» που διοργανώνει το rally.gr σε συνεργασία με την Badgemania και αφορά στις προβλέψεις για τους τρεις πρώτους νικητές στο Ράλλυ Σουηδίας. Λόγω της ισοβαθμίας που προέκυψε, και σύμφωνα πάντα με τους όρους του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων για την δεύτερη και τρίτη θέση. Σύμφωνα με αυτή οι νικητές είναι οι παρακάτω:
1ος Γερασίδης Αντώνης (Ηλιούπολη)
2η Παπαραφτάκη Ελένη (Αθήνα)
3ος Κόνακας Νικόλαος (Πειραιάς)Παρακολούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν καθημερινές με την κύρια Άννα Mιμή από τις 12:00-14:00, στο τηλ.: 210-9792572 για την παραλαβή των δώρων τους.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και γω που το ενεργοποίησα τι κατάλαβα!!
Ξέχασα το deadline και πάπαλα!
next time...Βοήθεια για την υπενθύμιση των προθεσμιών θα μπορούσε να είναι το ημερολόγιο του κινητού σας. Με τη λήξη κάθε αγώνα προσθέτετε υπενθύμιση για τον επόμενο.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Και γω που το ενεργοποίησα τι κατάλαβα!!
Ξέχασα το deadline και πάπαλα!
next time...Βοήθεια για την υπενθύμιση των προθεσμιών θα μπορούσε να είναι το ημερολόγιο του κινητού σας. Με τη λήξη κάθε αγώνα προσθέτετε υπενθύμιση για τον επόμενο.
Καλό!!
Μετά από αυτό, βρες και έναν τρόπο υπενθύμισης για μας (ή για μένα να πω... -έμεινα μόνος?) που δεν διαθέτουμε τέτοιο... κολοκύθι. Γιατί από ό,τι φαίνεται έχουμε πρόβλημα. Ούτε για τη Σουηδία το θυμήθηκα... πού θα πάει... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μετά από αυτό, βρες και έναν τρόπο υπενθύμισης για μας (ή για μένα να πω... -έμεινα μόνος?) που δεν διαθέτουμε τέτοιο... κολοκύθι. Γιατί από ό,τι φαίνεται έχουμε πρόβλημα. Ούτε για τη Σουηδία το θυμήθηκα... πού θα πάει...Απ' ό,τι φαίνεται έμεινες μόνος. Ένας τρόπος είναι ... να σε θυμηθώ στην επόμενη υπενθύμιση.
-
ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ...
ΑΝΤΕ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
-
Ακόμη..... .
Πήγε άλλος για διακοπές μάλλον!!! -
Κώστα, όπως σου έγραψα και στο μαιλ, ο διαγωνισμός είναι ανοικτός.
Ενδεχομένως σήμερα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για το οποίο ενημερώθηκε ήδη η Τεχνόπολις και θα διορθωθεί.
Μ. -
Άνοιξε η σελίδα προβλέψεων για τη Φινλανδία.
Ευχαριστούμε Administrator.
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ...
ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ? ΚΙ ΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ... -
Tελικά θα προσμετρήσει κανονικά στον διαγωνισμό ο αγώνας της Ουαλίας?
Είναι σκόπιμο νομίζω οι διοργανωτές του διαγωνισμού να παραδειγματιστούν απο το forum!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Tελικά θα προσμετρήσει κανονικά στον διαγωνισμό ο αγώνας της Ουαλίας?Από τη στιγμή που υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα και βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών, ο αγώνας μετράει.
-
Κρίμα .
Ας μην μένουμε στον τύπο αλλά στην ουσία του θέματος.
Αν αυτό που έγινε δεν είναι 'ανωτέρα βία' τότε τι άλλο είναι;
Δεν πειράζει καλή καρδιά. Συγχαρητήρια στο forum μας για τη στάση του.
Διαγωνισμός WRC - 4T - rally.gr