-
Τα έβαλα σήμερα, στην θέση των τελείως 'τελειωμένων' YOKOHAMA AVS Sport, σε διάσταση 195/55 15V. (450 € με τοποθέτηση/ζυγοστάθμιση).
Πρόλαβα μάλιστα (γυρνώντας από το μαγαζί που τα άλλαξα, να περάσω μια σχετικά ήσυχη (ένεκα στρωσίματος των ελαστικών) Πεντέλη (βραδάκι ήταν, δεν θα με είδε κανείς άρα δεν πιστεύω να φάω πεντάλεπτο ).
Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν πολύ καλές. Προοδευτικό στην έξοδο της στροφής (2ας με τέρμα γκάζι σε γλιστερό κομμάτι), απλά άρχισε να ανοίγει λίγο την πορεία. Και μέσα στην στροφή πολύ καλή αίσθηση. Γενικότερα το τιμόνι ζωντάνεψε.
Η πλάκα βέβαια είναι ότι σε μια στροφή μέτρια/παρατεταμένη ένοιωσα με έκπληξη και ανησυχία (λόγω σχτικά μικρής ταχύτητας) την ουρά να γλιστράει λίγο, και να κλείνει την πορεία του. Συνειδητοποίησα όμως τελικά ότι αυτό που ένοιωθα δεν ήταν γλίστρημα του πίσω μέρους, αλλά ότι το εμπρός δεν γλίστραγε καθόλου και έβαζε μούρη μέσα, κάτι που είχα ξεχάσει τελείως λόγω της ανυπαρξίας πρόσφυσης των προηγούμενων ελαστικών.
Αυτά προς το παρόν. Νεότερες εντυπώσεις αφού κάνω μερικά χιλιόμετρα ακόμα. -
Τα έβαλα σήμερα, στην θέση των τελείως 'τελειωμένων' YOKOHAMA AVS Sport, σε διάσταση 195/55 15V. (450 € με τοποθέτηση/ζυγοστάθμιση).
Πρόλαβα μάλιστα (γυρνώντας από το μαγαζί που τα άλλαξα, να περάσω μια σχετικά ήσυχη (ένεκα στρωσίματος των ελαστικών) Πεντέλη (βραδάκι ήταν, δεν θα με είδε κανείς άρα δεν πιστεύω να φάω πεντάλεπτο ).
Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν πολύ καλές. Προοδευτικό στην έξοδο της στροφής (2ας με τέρμα γκάζι σε γλιστερό κομμάτι), απλά άρχισε να ανοίγει λίγο την πορεία. Και μέσα στην στροφή πολύ καλή αίσθηση. Γενικότερα το τιμόνι ζωντάνεψε.
Η πλάκα βέβαια είναι ότι σε μια στροφή μέτρια/παρατεταμένη ένοιωσα με έκπληξη και ανησυχία (λόγω σχτικά μικρής ταχύτητας) την ουρά να γλιστράει λίγο, και να κλείνει την πορεία του. Συνειδητοποίησα όμως τελικά ότι αυτό που ένοιωθα δεν ήταν γλίστρημα του πίσω μέρους, αλλά ότι το εμπρός δεν γλίστραγε καθόλου και έβαζε μούρη μέσα, κάτι που είχα ξεχάσει τελείως λόγω της ανυπαρξίας πρόσφυσης των προηγούμενων ελαστικών.
Γιάννη,τα έβαλα εχθές στην Άλφα 146 του πατέρα μου,185/60/14 280 ευρώ.Πρώτη εντύπωση,το πολύ καλύτερο από πριν τιμόνι.Σίγουρα θα φτάσεις σε τελικό συμπέρασμα πολύ πιο γρήγορα από εμένα,καθώς την οδηγώ ελάχιστα πλέον.
Μακάρι να βγούν τόσο καλά όσο τα Exalto I, που φοράει το Polo της συμβίας μου,και κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν την μπακατέλα,ώστε να γίνει αποδεκτή. -
Αντε με πείσατε!!Αμα τα δοκίμασε ό Θεός του Κορωπιού ΙΙ ( ) να τα βάλουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί!!!
Σε 195/50/15 μου τα έχουν πει κοντά στα €240!!! -
Γιάννη,άν θά πάς μέ αυτά στήν πίστα,νά μου πείς άμα αντέχουν στό σβούρισμα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε 195/50/15 μου τα έχουν πει κοντά στα €240!!!Φαντάζομαι τα δύο εννοείς. Αλλιώς ...
Πάντως και τα 205/50 15 τα βρήκα γύρω στα 480 €Υ.Γ. Τα παραλές ... και ήταν Κορωπί Ι ....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιάννη,άν θά πάς μέ αυτά στήν πίστα,νά μου πείς άμα αντέχουν στό σβούρισμα.Αντρέα δεν θα πάω, τουλάχιστον όχι αυτό το ΣΚ. Λέω να τα σεβαστώ για λίγο καιρό Εκτός αν μου βρείς χορηγό να μου αλλάζει συχνά λάστιχα!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Σε 195/50/15 μου τα έχουν πει κοντά στα €240!!!
Φαντάζομαι τα δύο εννοείς. Αλλιώς ...
Πάντως και τα 205/50 15 τα βρήκα γύρω στα 480 €Και τα 4 εννοώ!!!!
Ακόμα και ο Γεωργακόπουλος έχει τα Bridgestone προσφορά €220 σε αυτή την διάσταση!Υ.Γ. Τα παραλές ... και ήταν Κορωπί Ι ....
Μικρή σημασία έχει που ήταν!
-
Νίκο, βεβαιώσου please γιατί θα με συζητάτε στο θέμα της αυτοκίνησης περί .... θανατικής ποινής! Αν και μάλλον θα κάνω χαρακίρι πρώτα!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Νίκο, βεβαιώσου please γιατί θα με συζητάτε στο θέμα της αυτοκίνησης περί .... θανατικής ποινής! Αν και μάλλον θα κάνω χαρακίρι πρώτα!Γιάννη,ρώτησα σε τρία μαγαζιά και βρήκα την διαφήμιση του Γεργακόπουλου στα περιοδικά!
220-260€
Τα Michelin exalto II στο Fit & Go 260,στον Ζευγώλη €250 και στον Παχύλα €240!Με την έκπτωση!!!Τα Yokohama 220€ στον Ζευγώλη!!
Τι να σου πω?!!...Γύρω στα 60€ το λάστιχο!!!Ισως να εχει σημασία η διάσταση!!
-
Γιάννη,οι διαστάσεις 195/50-15 καί 185/60-14 βγαίνουν πάμθφηνες,καί στίς τιμές πού λέει ο κάπταιν,μάλλον λόγω μεγάλης κυκλοφορίας.
τά RΕ-720 πού έβαλα προχτές (195/50-15) τά πλήρωσα 115 ευρώ τά δύο. -
ΟΚ μ' έπεισες ... Και σαν καλός moderator, ΣΒΗΣΕ ΤΩΡΑ αυτά τα posts για να μην τα βλέπω καν! Θα πάθω κανα εγκεφαλικό και το κρίμα στο λαιμό σου!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιάννη,οι διαστάσεις 195/50-15 καί 185/60-14 βγαίνουν πάμθφηνες,καί στίς τιμές πού λέει ο κάπταιν,μάλλον λόγω μεγάλης κυκλοφορίας.
τά RΕ-720 πού έβαλα προχτές (195/50-15) τά πλήρωσα 115 ευρώ τά δύο.Και συ τι επιμένεις τώρα; Για να με αποτελειώσεις; Εεεεεε;
-
Το είπα στην Αλίκη...και δεν με αφήνει να τα σβήσω!!!
Εμ δεν ρωτάς...πάς...σαν το σκυλί στ'αμπέλι!!
Ελα μωρέ...μην κάνεις έτσι...σε 2 μήνες θα τα εχεις φάει...άρρωστε!!!
-
Τί νά ρωτήσει βρέ σύ κάπταιν;Μπορεί νά πάει σέ σειρά 50 από 55;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί νά ρωτήσει βρέ σύ κάπταιν;Μπορεί νά πάει σέ σειρά 50 από 55;Αυτός?....Βεβαίως!!!! ...
Αν και 205/50/15 δεν είναι και πολύ εξω!!! -
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
τά RΕ-720 πού έβαλα προχτές (195/50-15) τά πλήρωσα 115 ευρώ τά δύο.230ευρω τα re720 σε 185/60/14 τα εβαλα την δευτερα για τεταρτη φορα σε τρια διαφορετικα αυτοκινητα που τα τελευταια χρονια ειχα/εχω.......απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος για να βαλω κατι αλλο!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί νά ρωτήσει βρέ σύ κάπταιν;Μπορεί νά πάει σέ σειρά 50 από 55;Αντρέα, σκεφτόμουν (είχα ρωτήσει και Βασίλη) για 205/50, αλλά μου είπε ότι είναι οριακά για τη ζάντα μου (6x15). Και επιπλέον και αυτά 480 κάνανε. Στον Καλογρίτσα! Που έχει καλές τιμές (απ' όσο ξέρω). Και δεν φαντάζομαι ότι τα 195/50 έχουν τόοοσο μεγάλη διαφορά τιμής από τα 205/50
Michelin EXALTO II: Πρώτες εντυπώσεις