-
Τό ραντεβού έκλεισε γιά αυτή τήν Κυριακή.
Εμπρός βημά ταχύ!!!Ο Μάνος με τό ραλλύ του,θα είναι (ώς συνήθως) μαζί μας.
Αλλοοοοοος τώρα πού γυρίζει παιδιά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό ραντεβού έκλεισε γιά αυτή τήν Κυριακή.
Εμπρός βημά ταχύ!!!Nice... Είσαι άπαιχτος! Εμένα θα με πάρετε από τη διασταύρωση Κιλκίς - Σέρρες (να πάρω και τα λάστιχα )
Άλλος!
-
Παίδες,τι ώρα μαζεύεστε-πόσες ώρες κάθεστε-πόσοι θα είστε-θα με πάρει κανένας βόλτα;
Γύρισα Έδεσσα και σκέφτομαι να έρθω.2 ώρες πρέπει να είναι από δω οι Σέρρες.Να μπω στην πίστα δεν το βλέπω,καθώς οι αναρτήσεις μου είναι αρκετά τελειωμένες και τα λάστιχα δε νομίζω να σηκώνουν πολύ σκίσιμο με τέτοιο καιρό.Α,δεν έχω και κράνος...Αλλά θέλω να σας γνωρίσω κιόλας και να δω πως είναι η πίστα από κοντά.
-
Πιστεύω ότι,κατά τίς δέκα τό πρωί θα είμαστε ήδη στήν πίστα,καί ότι στίς εννέα τό πρωί,θα είμαστε στό σημείο του ραντεβού ακριβώς μετά τήν αερογέφυρα τής οδού 'Λαγκαδά' μέ κατεύθυνση πρός Καβάλα.
Αϊντε,να σέ γνωρίσουμε από κοντά.(καί βόλτα εξασφαλισμένη. )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παίδες,τι ώρα μαζεύεστεΑπάντησε το αφεντικό! Εγώ θα σας περιμένω λίγο πιο κάτω...
πόσες ώρες κάθεστε
Πόσο χρειάζεται για να λιώσουν τα λάστιχα;;;
πόσοι θα είστε
Είδομεν... 3 πάντως σίγουρα...
θα με πάρει κανένας βόλτα;
Ε, καλά, αυτό εννοείται...
Γύρισα Έδεσσα και σκέφτομαι να έρθω.2 ώρες πρέπει να είναι από δω οι Σέρρες.Να μπω στην πίστα δεν το βλέπω,καθώς οι αναρτήσεις μου είναι αρκετά τελειωμένες και τα λάστιχα δε νομίζω να σηκώνουν πολύ σκίσιμο με τέτοιο καιρό.Α,δεν έχω και κράνος...Αλλά θέλω να σας γνωρίσω κιόλας και να δω πως είναι η πίστα από κοντά.
Πάντως, τα τελειωμένα λάστιχα είναι καλή ευκαιρία για να μπεις στην πίστα... Έτσι μπήκα κι εγώ την πρώτη φορά. Βέβαια, πρέπει να έχεις προνοήσει για να τ' αλλάξεις, γιατί δεν λέει να κυκλοφορείς με σχεδόν σλικ...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στις 25/8 αναφέρει επίσκεψη από το Porsche Club Italia Milano!!!Το Κυριακάτικο δεν το προλαβαίνω, αλλά τέλη Αυγούστου πρέπει να φροντίσω να έρθω κι εγώ. Μιλανέζοι με γερμανικά αυτοκίνητα; Τσ τσ τσ. Να θυμηθώ να φέρω και ντομάτες!
Μάρκο πες να σε στείλουν κάπου με κάλυψη 3G, ώστε με κανά videophone να σε βλέπουμε να πήζεις και να γελάμε. Με τη διπλωματική ξεμπέρδεψες; -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Με τη διπλωματική ξεμπέρδεψες;Που χάθηκες εσύ;;;
Τελειώνω... τελειώνω, αλλά επισήμως θα παραμείνω φοιτητής για όλη τη διάρκεια της θητείας μου...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, τα τελειωμένα λάστιχα είναι καλή ευκαιρία για να μπεις στην πίστα... Έτσι μπήκα κι εγώ την πρώτη φορά. Βέβαια, πρέπει να έχεις προνοήσει για να τ' αλλάξεις, γιατί δεν λέει να κυκλοφορείς με σχεδόν σλικ...
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ είναι τελειωμένα (έχουν γύρω στα 15.000Κ) ,αλλά θα πρεέπει να ζήσουν για να μπουν στο punto μας και να βάλω εγώ τα exalto που φορά αυτό (Αν δεν κατάλαβες,δεν πειράζει-λογικό είναι.Μπερδεμένη αυτοκινητο-οικογενειακή κατάσταση) .Πάντως τα αμορτισέρ μου δυσκολεύνται να διαχειριστούν τη μεταφορά βάρους,οπότε μαλλον δεν θα ευχαριστηθώ αν μπω στην πίστα.
Εκτός και αν μάθω να κάνω συνεχώς ανάποδα και να πηγαίνω με το πλάι off-balance.Λέμε τώρα...
-
Εκτός και αν μάθω να κάνω συνεχώς ανάποδα και να πηγαίνω με το πλάι off-balance.Λέμε τώρα...
Mε τόση πρόσφυση αποκλείεται... Συνεχώς τουλάχιστον...
Πάντως, όταν πάνε για αλλαγή τα (όποια ) λάστιχα, δες το για μία βόλτα προς Σέρρες-ring... Ακόμα και με τελειωμένα αμορτισέρ...
Εγώ μετά την πίστα άλλαξα λάστιχα-αμορτισέρ-τακάκια που ήταν όλα στα τελευταία τους... Δεν τα λυπάσαι κιόλας...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Mε τόση πρόσφυση αποκλείεται... Συνεχώς τουλάχιστον...
Πάντως, όταν πάνε για αλλαγή τα (όποια ) λάστιχα, δες το για μία βόλτα προς Σέρρες-ring... Ακόμα και με τελειωμένα αμορτισέρ...
Εγώ μετά την πίστα άλλαξα λάστιχα-αμορτισέρ-τακάκια που ήταν όλα στα τελευταία τους... Δεν τα λυπάσαι κιόλας...
Ίδωμεν!Δε είμαι και πολύ θερμός,πάντως,αλλά μπορεί να αλλάξω γνώμη.
Κάτσε να έρθω πρώτα...Αλήθεια η είσοδος κοστίζει 35-45Ε+15 ασφάλιση;
Μήπως άρχισα ήδη να ψήνομαι και δεν το ξέρω; -
Αν έρθεις καί μόνο κάνεις βόλτα (πού χρεώνεσαι μόνο 15 ευρώ) χωρίς να οδηγήσεις καί ο ίδιος,πιστεύω ότι θα στεναχωρεθείς.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν έρθεις καί μόνο κάνεις βόλτα (πού χρεώνεσαι μόνο 15 ευρώ) χωρίς να οδηγήσεις καί ο ίδιος,πιστεύω ότι θα στεναχωρεθείς.Πες-πες,θα με ψήσετε...
Μπορεί να μπω,απλά μπας και καταλάβω τι κάνει το αυτοκίνητό μου,γιατί σε δημόσιο δρόμο φοβάμαι και σε πάρκινγκ δεν καταλαβαίνεις και πολλά-πολλά. -
Πες-πες,θα με ψήσετε...
Μπορεί να μπω,απλά μπας και καταλάβω τι κάνει το αυτοκίνητό μου,γιατί σε δημόσιο δρόμο φοβάμαι και σε πάρκινγκ δεν καταλαβαίνεις και πολλά-πολλά.Καλά ρε παλιόπαιδα, εμένα δεν μου λέτε τίποτα;;;;
Τώρα μόλις είδα τα κατορθώματά σας!!!
Θέλω και 'γω! Αν ψήσω τους γονείς μου να μου δώσουν κανένα φράγκο (θα τους πουλήσω φούμαρα), θα ξεκινήσω από Χαλκιδική (όπου και θα είμαι) για να έρθω εκεί...
Το μόνο μου κόλλημα είναι η ζέστη. Το λυπάμαι το καημένο μέσα στην ζέστη. Τέλος πάντων, μπορεί τον κινητήρα στις ευθείες να μην τον ζορίζω, να πηγαίνω χαλαρά...Ούτως ή άλλως τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ (στην 4ετία δεν είναι; ), οπότε με αυτά τα λάστιχα γιόκ ΚΤΕΟ...
Με την ευκαιρία του ΚΤΕΟ, θα αλλάξω και αναρτήσεις και σκέτομαι να βάλω το πακέτο που έβαλε ένα παιδί από το PRC club, το οποίο περιλαμβάνει και χαμήλωμα 3 cm... Το έχει πολύ καιρό στο αμάξι του και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του.
Ναι καλά ακούσατε! Θα το χαμηλώσω!
Μετά την εμπειρία μου με την Lotus το αποφάσησα.
Απλά στις λακούβες θα πηγαίνω ακόμα πιο προσεκτικά απ' ότι τώρα (το ΜΕΓΑΛΟ μου κόλλημα)...Επίσης μάλλον τότε θα πάω και για εμπρός δισκόπλακες - τακάκια.
Αν περισσέψουν και λεφτά, θα του κάνω και ένα γυάλισμα με κερί στον γνωστό μου που μου το πλένει εδώ και χρόνια (μέσα/έξω/από κάτω), έτσι, για να μην χορταίνω να το βλέπω/καμαρώνω!!!
Τα λεφτά για όλα αυτά (εκτός από τα λάστιχα) μάλλον θα τα βρω από κάτι Η/Μ μελέτες που θα κάνω για 4 σπίτια που θα κτιστούν σε ένα οικόπεδο της Πυλαίας (παρόλο που σπουδάζω, έχω ήδη ένα πτυχίο).
Α! Χθες και σήμερα πήγα στα Πλατανάκια (πάνω στο Πανόραμα) για προπόνηση... Είναι μια διαδρομή με σχεδόν μηδαμινή κίνηση και χωρίς σήμανση, πολύ στριφτερή, ανηφορική, με καλούτσικη άσφαλτο. Στο ρεύμα της καθόδου υπάρχουν πέτρες από κατολίσθηση. Το γκαζώνω μόνο στην άνοδο.
Το κακό είναι ότι οι περισσότερες στροφές δεν έχουν πολύ ορατότητα και πάντα πας με τον φόβο μην έρθει κανείς από απέναντι (πράγμα πολύ σπάνιο). Για τον λόγο αυτό είμαι συνέχεια στο κλάξον.Ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου οι στριγγλιές των ελαστικών , ακόμα θυμάμαι τις διορθώσεις με το τιμόνι. Για άλλη μια φορά διαπίστωσα πόσο μου αρέσει ο τρόπος που στρίβει το αμαξάκι μου!!!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Καλά ρε παλιόπαιδα, εμένα δεν μου λέτε τίποτα;;;;
Όποιος έχει μάτια διαβάζει!
Έγιναν όλα πολύ γρήγορα...
@charmak66: Οι τιμές που αναφέρεις είναι σωστές, τα 15 ευρώ τα πληρώνεις είτε μπεις συνοδηγός είτε οδηγός και είναι για όλη τη μέρα.
-
Δε με λέτε,κομπρεσέρ αέρα για να 'τακτοποιήσουμε' τα λάστιχα υπάρχει στην πίστα;Φωτογραφική θα έχει κανείς;
Τι ρωτάω ο άνθρωπος-ακόμα δεν ξέρω αν θα έρθω...
-
Δε με λέτε,κομπρεσέρ αέρα για να 'τακτοποιήσουμε' τα λάστιχα υπάρχει στην πίστα;Φωτογραφική θα έχει κανείς;Τι ρωτάω ο άνθρωπος-ακόμα δεν ξέρω αν θα έρθω...
Εκτός από τά δύο κοφλεράκια αναπτήρα πού θα έχουμε μαζί μας,η πίστα δέν διαθέτει...πολυτέλειες.
Φωτογραφική πιθανόν να μήν έχει κανείς.
Από κινητό μάλλον. -
Αλλος κανένας;
-
Παιδιά εγώ δυστυχώς δεν θα έρθω...
Κάτι οι 2 ώρες ταξιδιού+ξύπνημα στις 8 το πρωι,κάτι τα λεφτά που θα φάω στο πάνε-έλα-πίστα-φαϊ κλπ καθώς έχω να αλλάξω ανάρτηση (και να πάρω και ενισχυτή για την κιθάρα)
Άστα-βράστα!Δεν πειράζει,άλλη φορά.Καλά να περάσετε και να μας πείτε τα κατορθώματά σας!
Τα κοφλεράκια τι είναι;
-
.........
Τα κοφλεράκια τι είναι;Το κομπρεσερ αερα.
-
Κοσμοπλημμύρα αύριο στήν πίστα δηλαδή.
Τουλάχιστον να μήν υπάρχουνε μοτοσυκλέτες,γιατί μας βλέπω στήν 'απ'έξω'.
Γιά πίστα είναι κανείς